Северна Корея: Всеки момент може да избухне война

Пхенян отправя тревожни послания чрез дипломатите си
4 юни 2010 00:28,
170
Северна Корея: Всеки момент може да избухне война
Снимка: БГНЕС

"Ситуацията на Корейския полуостров е толкова тежка, че във всеки момент може да избухне война", предупреди на Конференцията на ООН по разоръжаването високопоставен севернокорейски дипломат, цитиран от АФП.

Още по темата

Зам.-постоянният представител на КНДР в световната организация в Женева И Джан-гьон хвърли отговорността за тежката ситуация върху "режима в Южна Корея и неговия съюзник САЩ". 

Северна Корея няма нищо общо с потъването на южнокорейския военен кораб "Чхонан" в края на март, при което загинаха 46 моряци, увери той.

Международни експерти обаче установиха, че корабът "Чхонан" е бил потопен от севернокорейско торпедо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
2
 
1
 
! Отговори
2012 преди 13 години
ЕТО ГИ ПРЕДАТЕЛИТЕ КОИТО МИ ПРАВЯТ ЗАБЕЛЕЖКИ В ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ ХОДОМ МАРШ
98
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Do 101 bate ne se izlagai da stava6 za smiah pred tolkova hora :))
97
2
 
9
 
! Отговори
до всички останали преди 13 години
Американците щели да ги смачкат?Нали видяхме какво стана като дойдоха доброволци китайци да помагат на С.Корея предишната война.
96
3
 
7
 
! Отговори
нот преди 13 години
Любителите на манифестации с плакати на вождове да ги погледат още малко, защото това недоразумение Сев. Корея скоро ще изчезне. Просто не му е времето да го има.
95
3
 
11
 
! Отговори
анал преди 13 години
Който спечели война срещу САЩ-мизерства.И обратното...
94
0
 
3
 
! Отговори
пише се преди 13 години
Пише се "детски" ,а не децки ,неграмотнико
93
1
 
5
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 13 години
много си *** бе братко. много глупости говориш не се изагай *** да спиш.))))
92
8
 
8
 
! Отговори
2012 преди 13 години
а кои им даде коридор когато бомбардираха Сърбия ние -сме страхливи и предатели.шшшшшшшштттттттттт да не чувам децки глас
91
8
 
3
 
! Отговори
2012 преди 13 години
ко ми плямпате комунисти демократи либерали и т.н северна Корея си има ядрен арсенал и това е .А американците са гъкнали а са полуцили 15 ракети 3 -те за Израел за евреите.а по вапроса за Бин Ладен помислете логично Рамбовци дали същтествува или е равин от Мичиган
90
1
 
10
 
! Отговори
Ти преди 13 години
И при теб е така-хем си прав ,хем не си,приятелю...Във Виетнам те само загубиха..,в Ирак спечелиха петрол и загубиха подкрепа при свойте ,защото лъжеха за оръжията за масово поразяване..В Югославия спечелиха войната,защото НАТО воюваше с малка държава ,останала сама ,но си спечелиха и омразата на християните и най-вече моята ,като защитиха ш....те..
89
2
 
5
 
! Отговори
w преди 13 години
Severna Korea mai neznaiat v koi vek sa
88
3
 
7
 
! Отговори
Ailyak преди 13 години
До Крис и ТиХем сте прави, хем не сте. Американците винаги са печелили от войнатата - Виетнам, Залива, Сърбия, Афганистан, Ирак. Просто вече няма какво да правят в Ирак, а иранците засега не могат да ги пипнат, та нищо чудно да си направят нова война - още невинни ще пострадат и пак ще се напълнят джобовете на определени корпорации.
87
2
 
3
 
! Отговори
123 преди 13 години
ВЕРОЯТНО ТОВА Е ИГРА НА ИНТЕРЕСИ И ПАРИ.ВЛИЯНИЕ ,БИЗНЕС - ТОВА СА ДВИЖЕЩИТЕ СИЛИ НАВСЯКЪДЕ.И ПОЗНАЙТЕ ОТ ПЪРВИ ПЪТ КОЙ ЩЕ СЕ ОБЛАЖИ ОТ ТОВА.
86
0
 
3
 
! Отговори
Карагьоз преди 13 години
За пореден път се убеждавам, че тези които могат да оправят света пишат в този сайт... каква велика не справедливост!
85
0
 
8
 
! Отговори
Желев преди 13 години
Чудя се,след като разбрах колко велики военни стратези имаме,защо сме в това положение.
84
4
 
4
 
! Отговори
Ти преди 13 години
Ти ,приятелю говориш умно....Те ходят там ,където има наркотици и петрол,защото 80 процента от войниците им са наркомани и хамърите харчат много...Пък и скачат все на слабаци,които няма как да им противодействат...
83
3
 
7
 
! Отговори
Крис преди 13 години
За пореден път ужасно глупави и необмислени мнения. Американците , не водят война със Северна Корея и не се борят и с нейния "тероризъм" , само защото онези са супер бедни . Американците воюват само с "терористи" , от които могат да вземат нещо , пример са Ирак и Афганистан. А корейците си нямат нищо , точно затова няма да се случи щатите да се намесят. Защото американците са най-долното племе на света и правят всичко , само когато имат огромен интерес и облаги.
82
1
 
3
 
! Отговори
До 84 преди 13 години
Ти можеш ли да си позволиш да изтеглиш милион евро?!! Няма кой да ти го даде ,но иначе би го взел...С Щатите нещата са подобни ,но с малка разлика...Не могат да си обслужват външния дълг и той става все по-голям ,но им дават пари или по-точно си грабят пари...
81
2
 
3
 
! Отговори
Ти преди 13 години
Ти сигурно си бил там и си видял...А във Виетнам какво се случи....??!! Не говорим кой какво е продал и купил ,а кой какво е измислил ,кретенче..
80
1
 
3
 
! Отговори
333 преди 13 години
Тия комунисти от сев.корея си търсят боя ми на какво се надяват тия надувки,на южна корея ще се притече на помощ нато и сащ,ако им стиска на комунистите нека скочат и ще видят що мазало ще стане по цяля сев.корея,ако и чайна се намеси тогава и русия ще скочи срещу чайна и ще стане 3-та св.война,която ще се води със новите водородни бомби,резултата е ясен сев.корея ще стане масово гробище....