Саркози: Във Франция има прекалено много имигранти

Президентът се впусна в борба за гласовете на крайната десница
Обновена: 1 май 2012 14:39 | 1 май 2012 14:21, Красимир Ангелов
92
Саркози: Във Франция има прекалено много имигранти
Саркози се опитва да привлече гласовете на крайната десница. Снимка: Reuters

Френският президент Никола Саркози, който се стреми всячески към подкрепата на избиратели на крайна десница на втория тур на президентските избори на 6 май, заяви пред френско радио днес, че във Франция има прекалено много имигранти и че страната не се справя с тяхната интеграция, предаде Асошиейтед прес.

Запитан в интервю за радио Ер Ме Се дали смята, че във Франция има прекалено много имигранти, Саркози отвърна категорично: "Да".

"Нашата система за интеграция на имигрантите не работи. Защо? Защото преди да успеем да интегрираме онези, които приехме на наша територия, пристигнаха други.

Като приехме прекалено много хора, ние парализирахме нашата система за интеграция", подчерта държавният глава, борещ се за втори мандат.

"Никога няма да се обявя за нулева имиграция, но истината е, че когато човек кани повече хора, отколкото може да посрещне, то той не успява да се справи с тяхната интеграция", призна Саркози.

И докато той се опитва да примами електората на крайната десница, нейната лидерка Марин льо Пен отсече, че Саркози е президент от миналото.

Както изглежда тя се надява, че Франсоа Оланд ще спечели на втория тур, а самата тя ще се утвърди като лице на политическата опозиция, отбелязва АП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако тоя е истински французи, аз съм Карла Бруни!Тоя е една ционистка ***!
80
2
 
2
 
! Отговори
SS преди 12 години
Ами, то и в България много индианци се навъдиха, какво да ги правим? Храна за кучета? Белтъчини с много ниско качество...
79
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А тук ставаш президент само ако си комунист или руснак.
78
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъв по произход е Саркози няма значение, важното е че той е истински ФРАНЦУЗИН.
77
3
 
12
 
! Отговори
Шоп преди 12 години
И къде видяхте расизъм в изказването му? Абе, много прости хорица сте! Въобразявате си нещо и после си вярвате...
76
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сарко, ами ти не си ли от емигрантска семка? Абе, да пази Господ от маджарски ***, разни соросци и саркоми... Горките французи! Преди два века и кусур дръннаха една глупост и сега сърбат попарата. И я духат...
75
3
 
26
 
! Отговори
А4о преди 12 години
Хахахахаха Евреин от арменски произход имигрант от Унгария -расист .Както се казва АКО МИНЕ :)
74
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има закон за имиграцията във Франция,трябва да знаеш добре езика,да си живял най-малко 10години/Резиданс/ и тогава френско гражданство,при брак е същото 3 години брак,изпит и тогава започват процидурите за гражданство.
73
5
 
7
 
! Отговори
1234 преди 12 години
За емигрантите е абсолютно прав, даже твърде мек, но това май е единственото положително в програмата му.
72
2
 
17
 
! Отговори
Адолф Х. преди 12 години
Проблема е , че маймуните като вземат френско поданство и имат права да ходят , работят и живеят където си поискат в Европа .А ние с гайдите ?
71
2
 
19
 
! Отговори
Имигрантка преди 12 години
дo 77Аз пак само да кажа, че на Саркози хич не му дреме да спре исляма или настъпването на цветнокожи в Европа, той иска да спечели изборите и се надява да съблазни електората на Льо Пен с подобни расистки и нацистки изказвания. Как може да сте толкова заблудени и да вярвате на всичко, което този *** разказва?
70
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
защото той не иска да ги спре. Той иска да предизвика симпатиите на онези от избирателите, които наистина искат това ! Саркози иска единствено да угоди на банкерите и другите си роднини
69
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Спорет Хартата на Правата на човека имаш правода живееш където си искаш.
68
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Франция има 110 острова в Индийски океан,Пасифика и Караибите.Всицчките са със цвят и са французи имат право да живеят в Хексагона.Така ,че не ми говорете за имигранти.Самият Сарко е с имиграндски произход,дядо евреин сефарадас заселил се в Гърция имигрира във Франция исе жени за арменка-францозойка,баща му унгарски ром.
67
0
 
16
 
! Отговори
богнострокулум преди 12 години
Черните и *** в Европа са като чревната фауна попаднала във влагалището( няма да уточнявам как точно) - докато си стоят на мястото, всичко е наред. Когато обаче ги пренесат в друга среда, те започват да вредят и инстинктивно(несъзнателно дори) се опитват да превърнат новата им среда в родния им хабитат... всякакви прилики с цветове, места и субстанции са случайни !
66
2
 
20
 
! Отговори
До 69 преди 12 години
Госпожо, от имигрант до имигрант има разлика. Бедите идват от онези пришълци, които отхвърлят европейските ценности, ненавиждат съвременната западна цивилизация, не учат и се размножават като ***.Не е възможно да не си усетила това, ако наистина си във Франция.Такива идват в Европа само за да лапат готовото и всячески се мъчат да превърнат Западна Европа в място за неграмотни були с бурки, мъже-летяи на социални помощи и деца, които ходят в религиозно училище до 4-и клас,повече не им трябва
65
10
 
10
 
! Отговори
Маринкеееее, преди 12 години
Опомни се!Дойде ли социалист на власт, ще последват само безобразия - изпразване на хазната, привиличане на още повече всевъзможни *** отвсякъде /щото те винаги гласуват за социалистите и срешу това получават гражданство и достъп до социалните блага, създадени от други хора/. Ще си хапеш дупето, ако действаш така, че социалистът да спечели! Дипломация се прави само с нормални партии. Чуеш ли "социалист" или, не дай Боже - "комунист", БЕГАЙ, СПАСЯВАЙ СЕ, ако не успееш да го надвиеш!
64
1
 
11
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Как така много емигранти имало та нали вие искате интеграция на ромите защо ни ки връщате интегрирайте ги те са ви гласовете на изборите !!!Иска се от вас само тока да им плащате данъкоплатците да им дадете по никой лев за изборите и да не им пипате незаконните къщи какво толкова!!!
63
8
 
13
 
! Отговори
Имигрантка във Фр преди 12 години
Стига с тези имигранти, и децата във Франция знаят, че това не е най-големият проблем на френското общество. Саркози се чуди как да флиртува е крайно десния електорат, и все му са в устата имигрантите. Във Франция има доста по-наболели проблеми, и Сарко няма интерес от това да говори за тях, защото той още преди пет години обещаваше да ги разреши.Залавя се за имиграните, като удавника за сламка, голям е хитрец, но франсетата не са глупав народ
62
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тук в САЩ.... кефиш ***, щи звънна! жалко емигрантче, останало нелегално по време на студентска бригада, заради такива като вас имиджа на страната ни се срина, всеки решил, че става за навън и тръгнал!