230 мюсюлмани арестувани при протест в Белгия

Протестиращите защитавали честта на пророка Мохамед
Обновена: 16 сеп 2012 22:35 | 16 сеп 2012 17:45,
515
230 мюсюлмани арестувани при протест в Белгия
Американското посолство в Брюксел бе евакуирано в петък. Снимка: Reuters

230 души са арестувани от полицията в Антверпен по време на бурен протест на мюсюлмани, събрали се "да защитят честта на пророка Мохамед", съобщиха белгийски медии.

Протестът се е състоял вчера следобед, а за днес се очакват нови демонстрации пред консулството на САЩ в града.

При намесата си полицаите са използвали палки и сълзотворен газ. Призивът за участие в проявата се е разпространявал в интернет и чрез мобилните оператори, като според полицейски източници в случая отново е намесено радикалното екстремистко движение "Шериат за Белгия", чиято централа е в Антверпен.

Според полицията, сред демонстрантите е имало салафисти, някои от които са носели хладно оръжие.

В петък посолството на САЩ в Брюксел бе евакуирано, а в района бяха разположени десетки полицейски автомобили и водни оръдия заради слух, че мисията ще бъде нападната от екстремисти, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


515
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО 419:САМО МАУЦИ КАТО ТЕБЕ МОГАТ ДА СМЯТАТ ЧЕ СЪМ КОМУНИСТ.... ПЪРВО АБОРИГЕНЧЕ НЕ МЕ ЗАСЯГАТ НИТО ТВОИТЕ КОМУНИСТИ НИТО ФАШИСТИ.... ТРЕТО НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ С ИСЛЯМ,ХРИСТИЯНСТВО ИЛИ КАКВОТО И ДА Е ТАМ ОБРЕМЕНЯВАЩО МОЗЪКА(ТИ СИ ПРИМЕР ЗА ПРОМИТ МОЗЪК-ФАНАТИК) *** НАЙ ДОБРЕ СЕ ЗАПИШИ НА ЙОГА ДА СИ ПРИЧИСТИШ МРЪСНОТО СЪЗНАНИЕ И ДА НЕ СИ ТРОВИШ МОЗЪКА С ГЛУПОСТИ И КОНСПИРАЦИЙ!!!
201
0
 
2
 
! Отговори
до 415 преди 11 години
като гледам коментарите, не оставам с впечатление да се отличава по нещо от саудитска арабиясъщия див фундаментализъм и безмозъчни неграмотни фанатици, направо все едно хвърат камъни
200
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПИШЕ СЕ МЮСЮЛМАНИ НЕ МЮСЮМАНИ!
199
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имаше и интересна история. Преди няколко месеца се оказа, че Израел води тайни преговори с Азърбейджан, да ползва техни летища за самолетна атака срещу Иран.Израел искаха да я почнат, а след като Иран отвърне къ американски обекти, евреите мислеха да се покрият.За беля, САЩ научиха за тези преговори. Стана едно малко "изтичане на информация" от администрацията на Белия дом. Случайно.Но това беше достатъчно да ликвидира Аъурбейджанския вариант. САЩ го направи нарочно, а Нетаняху беше бесен.
198
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Евреите,за малко да оплескате сезона на морето!За това че убихте Исус-тежка карма от Бога ще носите на веки!
197
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО 412:МАУК ТОЗИ САЙТ НЕ Е ХРИСТИЯНСКИ А СВЕТСКИ.... КАТО ИСКАШ ХРИСТИЯНСКИ САЙТ *** СИ НАПРАВИ ТАМ..... ТОЗИ САЙТ Е СВЕТСКИ!!! КАКТО И БЪЛГАРИЯ Е СВЕТСКА СТРАНА!!! ИМЕННО ТОВА НИ РАЗЛИЧАВА ОТ САУДИТСКА АРАБИЯ НАПРИМЕР
196
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уточнявам се, Израел иска сам да нападне Иран. Но не му стиска и не може.Израел искаше САЩ да нападне, а те да седят от страни, да си броят шекелите и да се включат при подялбата на нефта.Но САЩ се отказа. И станахме свидетели за безпрецедента намеса на Израел в политическия живот на САЩ. Като Израел декларира подкрепата си за Ромни.Това е едно голямо унижение за САЩ, като държава и за Обама като президент. Груба намеса във вътрешно политическия живот. И САЩ втвърдиха тона лъм Ираел.
195
0
 
3
 
! Отговори
Антимюслем преди 11 години
Запомнете че не е далеч момента когато всички диваци ще бъдат изгонени със сила от ЕС. Всички индикации това сочат. *** след като не могат да се интегрират ще бъдат прокудени.
194
1
 
3
 
! Отговори
! преди 11 години
Най сетне...Стига толерастия
193
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО 402:ДА ВЕ БЪЛГАРИН СЪМ... НО ТОВА НЕЗНАЧИ ЧЕ СЪМ ХРИСТИЯНИН.... РЕЛИГИЯ И НАЦИОНАЛНОСТ СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА ВЕ ***!!!! ЕГАСИ АБОРИГЕНИТЕ ИМА В ТОЗИ САЙТ ХАХАХА КВО МИ ПУКА ЧЕ ПОЧИТАШ ТАМ РЕЗНЯШКИ ПРАЗНИЦИ... АЙ НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИТЕ СИ ВЕ
192
0
 
2
 
! Отговори
до 400 преди 11 години
Кой иска да напада Иран? Израел сам ли? Или САЩ сам? Или Сащ с Израел? Или Сащ със съюзническите сили на Нато? Уточни се.
191
0
 
2
 
! Отговори
до 398 от 393 преди 11 години
Да, има много индикация, това не е единичен акт. Първо евреите ги натиснаха по кюрдска линия. Имаше истории. За това турците организираха Флотилията на свободата, като подкрепа за палестинците. Искаха да им върнат със същата монета.Турците столетия са били под еврейски контрол, но нещо им е писнало. Случило се е нещо, защото рязко се дръпнаха.Но за Сирия играят в един отбор, май американците са ги натиснали. Май са им обещали сирийски провинции.Но има и медиен цирк, но ще видим, рано е още.
190
1
 
2
 
! Отговори
до 380 преди 11 години
Добър опит, ама си бягал от училище повече от допустимото.Когато въпросът е риторичен, може да завърши с многоточие, вместо със въпросителен знак.Явно не си запознат с риторичните въпроси.И пак - в твоя случай "резак ***" е обръщение, значи си изпуснал запетайката пред него.В *** училища тези неща не успяват да ги преподадат...
189
2
 
4
 
! Отговори
до 392 преди 11 години
Не е много сигурно, че вече САЩ е зад Израел. Отдрънаха се от тях. Ситуацията е много деликатна. Има вероятност да ги оставят сами да си чукат главата. Чрез дипломатически канали са предали на Иран, че не желат военен конфликт.За това евреите са бесни, не го ли виждаш еврейския пропагандатор във форума, ще откачи вече.За това спретнаха филма, търсят начин да подпалят региона, за да се стигне до война. За да намерят повод да нападнат Иран. За това филма е еврейски и спонсориран от евреи.
188
2
 
1
 
! Отговори
do 390 преди 11 години
Населението на Гърция е вече под 10 милиона. На Истанбул 15, на Измир 5 милиона. Лекувай се докато е време.
187
0
 
1
 
! Отговори
до 387 преди 11 години
"Израелският премиер Бенямин Нетаняху се обяви за нормализиране на отношенията с Турция заради общата нестабилност в региона, предаде Ройтерс. Отношенията между двете страни се влошиха през 2010 г. след атаката срещу международния конвой "Флотилия на свободата", при която бяха убити деветима турци".Искаш ли още цитати. Лъжеш евреи, лъжеш. Искате, ама Турция не иска.За..кът ви е гол и всички го виждат. Всички ви разбраха. Не става само с пяна на уста. Колко и да лъжеш, вече не вървите.
186
2
 
7
 
! Отговори
Антимюслем преди 11 години
За сетен път ни доказват че мисюлманите са диви и побъркани фанатици , *** *** негодна за нищо. Вън от ЕС *** , уан уей тикет и обратно в *** при останалите ***. *** ***.
185
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Протестиращите до посолството на САЩ в Лондон изгориха знамената на САЩ и Израел."А това ми харесва. Мюсюлманите вече се усетиха за еврейската далаверка с филма. Този път правилно се ориентираха. И май няма да им се размине.И сега да видим какво ще направи Саудитска Арабия и Катар.Трябва да се сблъскат със САЩ и да подготвят нападение срещу Израел.
184
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Коментар 377, 380, 381 са творение на еврейския пропагандатор.Не са от християнин,Чадо отиди да се помолиш в синагогата.Нека равина ти прочете една молитва и да изгони Бесовете, които са те овладели.
183
0
 
4
 
! Отговори
някой преди 11 години
И сега по обратния път към родните места, като не им харесва в Европа да се връщат в Азия или Африка ....