Сепаратистите отрекоха: Нямаме система "Бук"!

Черната кутия от Боинга е в добро състояние
Обновена: 24 юли 2014 07:40 | 24 юли 2014 07:25,
181
Сепаратистите отрекоха: Нямаме система "Бук"!
Снимка: Reuters

Командирът на влиятелния бунтовнически батальон "Восток" Александър Ходаковский опроверга разпространена по-рано информация, че проруските сепаратисти имат системи за противовъздушна отбрана "Бук", съобщи РИА Новости.

Още по темата

Вчера агенция Ройтерс разпространи интервю с Ходаковский, в което той заявява, че бунтовниците имат система "Бук", използването на която е било провокирано от украински военни, обстрелващи от въздуха наземни цели.

"Разсъждавахме за версиите (...) но бе спомената простата фраза, че нямам сведения опълченците да имат подобен род оръжие", каза Ходаковский в интервю за телевизия "Раша тудей". Бунтовническият лидер споменава също така, че има видеозапис на интервюто, който може да предостави, за да докаже, че не е говорил пред Ройтерс за наличие на подобни системи у бунтовническите части.

Междувременно стана ясно, че черната кутия от полет МН17, записваща разговорите от пилотската кабина, е в добро състояние. Това съобщи Международната организация за гражданска авиация (ИКАО), чиито експерти участват в разследването на обстоятелствата около свалянето на малайзийския пътнически самолет в Източна Украйна, предаде ИТАР-ТАСС.

Това устройство записва разговорите между членовете на екипажа по време на полета.

ИКАО съобщи също така, че черната кутия, записваща параметрите на полета като скорост, височина и др. се изучава от експерти и за нейното състояние засега няма информация.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
1
 
3
 
! Отговори
До икар преди 9 години
Икар, ти как живееш, къде живееш, каква храна ядеш, къде и колко пъти ходиш на почивка?А това, че идвали бедни руснаци в България е пълна глупост! Във Влас, Поморие и Елените цели квартали са изкупени от руснаци. Ти имаш ли апартаментче на морето и Банско? Когато нашата средна класа стане такъв процент както в РФ и може да си позволи да си купи апартаменти зад граница тогава обяснявай кой колко е зле!
123
0
 
0
 
! Отговори
Икар преди 9 години
До 136, Боби - не се хаби. "Урагана" по-долу е ПВО Земя-Въздух, SA-N-7, флотски (демек корабен) вариант на 9К37 "Бук". А ти по-долу ми редиш как Украинската Армия с това пляскала и отнасяла сгради из жилищни квартали. Ставате смешни вече. Всяка втора дума ви е как армията избива цивилни и прави чистки и геноцид с всякакви измислени оръжия, дори и с тези с които не може да нанесе удар по тях...
122
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре де, какво ти пречи да станеш независим? Пускай газопроводи, петролопроводи, въздохуводи и всякакви ***води да идват и да имаме оферти. Нали имахме толкова прозападни правителства, интерконектори ли не бяха, връзки ли, какво не беше... Построй си централа изцяло от Уестингхаус или си купувай бензина само от Шел(ама Шел да не го купувеа от Лукойл!), Газа си го докарай сам от казахстан и т.н. какво ти пречат руснаците? Стрелят ли те или те бият?
121
3
 
2
 
! Отговори
Икар преди 9 години
До 143, то НЯМА други оферти, камо ли да търсиш по-изгодна такава. Защото това е идеята на политическата и икономическа зависимост, която налага Русия. Само НИЕ имаме 100% зависимост от руски газ. Нито една страна в Европа не е допуснала такава зависимост и монопол. Следователно - плащаш колкото ти иска монополиста. Помниш ли какво перо беше сметката ти на Цитрон едно време, преди да се появят други оператори и колко е сега, процентно? Скрий се някъде...
120
2
 
0
 
! Отговори
Икар преди 9 години
Вчера руската дума е обсъждала въвеждане на данък за свръхбогатите. Тези с годишен доход над 12 млн. рубли (или 135 000 щатски долара). Което се оказва е 0.2% от населението на Русия. Айде сега пак ми говори за стандарти и какви кинти зимали!? Руснаците (средната класа) идват тук, щото за други места, ако не е тънка офертичка - просто нямат пари.
119
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой нер отговаря на въпроса за който почна спора:по изгодни оферти от руските за енергия и суровини??? Хайде, русофобчета, защо мълчите, пускайте оферти! По ваши думи изобилства света от такива офертички. Хайде милички, стига сте мълчали ;)Въпроса не е дали ги харесвам или не. Въпроса е че ми дават най - добритре цени и че не си затварят пазара за моите стоки, въпреки всичко което държавата прави срещу техните интереси.
118
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Туризма у нас винаги се е крепял на гостите от западна европа. Както вече всички са забелязали гостите от страните от бившия СССР са от типа фукария - полза от тях никаква, само се пречкат и заемат място. Тази година сезона е пред провал именно заради отлива на туристи от ЕС. Пред фактите дори и най-закоравелите рубладжии си мълчат.
117
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руснаците си имат добре развита средна класа със заплати между 2 и 15 000 $ на месец. ако си от тея с 2000 си пазариш от супермаркета. Ако си от тея с 15 - ходиш на карибите. Някой жалък гьотферен да ми държи сметка от къде съм пазарял или да смее да твърди на базата на това че съм беден или еди какъв си там(негативно отношение) - еми за това туризма в БГ разчита само на изпадналите - не могат да усетят добре отношението към тях и идват пак.
116
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да не би да сте по богати хайде който взима средно 4000 евра на месец да натисне -
115
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя с кратките фреази се нас**ра да пише и за двете страни ;)
114
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като сметнеш съотношението на почиващите браушки в България и на почиващите българи в Братушия ще останеш потресен. Ако направиш същото за Турция, Англия, Италия, Испания, Карибите - също. Аз като отида на почивка пазаря от където си желая. Ако смяташ че за това съм прозз ела да три продам много елитно трабанче на много елитна цена в много елитен магазин, а аз с печалбата после мога да си купя още 5 за такива като теб. А мисля, Руснаците харчат повече от германците в нашите ку7рорти ;)
113
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин е донесъл само злини за родината ми.
112
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Видях ги колхозниците притежатели на апартаменти в созопол - голяма трагедия, все се ръгаха в супермаркетите да купят нещо по-евтино=> А ти какво си дирил в супермаркетите.Да не би нещо скъпо.***.По-важно е, какво са дирили там платежоспособните руски туристи на които разчитаме да напълнят бюджета. Изненадах се, че има толкова бедни братушки.
111
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
-Дига промишлеността и стопанството и пет години подред е в топ 5 износители на зърно.-Увеличава заплатите от бюджетната сфера 18 пъти а пенсиите 14 пъти-При него намаляване на население от 1,5 мильона на година спада до 21 хиляди (71 пъти)-И накрая върна Крим :)
110
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В един пост разбрах защо мижитурките на демократичен щат защо толкова презират Путин:За 12 години прави следното:-увеличава бюджета на Русия 22 пъти-военния бюджет 30 пъти-БВП 12 пъти (Русия от 36 място отива на 7)-Увеличава златния резерв 48 пъти-Връща 256 местонахождения на полезни изкопаеми под Руска юрисдикция-Разбива картелите на олигарсите-Национализира 65% от нефтения и 95 % от газовия отрасли
109
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дай числа, не ми говори празни приказки. От Русия купуваш суровини и енергия. Дай ми оферта, по - добра от руската.
108
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз пазаря от където ми е изгодно. Не всичко от супермаркетите. Където живея в супермаркетите е най - изгодно, но не и най - качествено. Не държа да съм сноб и да купувам на висока цена. Купувам май - евтиното о т най - качественото. Поне 2 -3 пътри в месеца съм на ресторант и изяждам количества дето нормално тричленно семеиство го яде няколко дена - едър съм и спортувам. За кафета нямам много време, ама по италианските не пропускам поне веднъж седмично, особено ако има мачове. Сигурно съм ***
107
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А с Германия какъв ти е стокообмена?Виж данните за стокообмена с Германия и ги сравни с тези с рЪфЪ. Много ясно се вижда, че Германия инвестира у нас и разкрива работни места, след това изкупува произведената продукция. пример: правят се части за бмв и опелрЪфЪ къде разкрива работни места и къде инвестира - в строежа на южен потоп или в нефтохима в Бургас където още няма монтирани измерителни уреди на пристанището в росенец - очевидно е, че руснаците идват тука да грабят
106
4
 
1
 
! Отговори
юбералес преди 9 години
Актуален виц в Русия. Алина Кабаева: Володя, защо се прибираш толкова късно? Путин: С Шойгу обсъждахме снабдяването на армията в Крим................ Володя, за *** ли ме мислиш? По телевизията казаха, че в Крим няма наша армия. .............................Алина, колко пъти да ти казвам- не вярвай на нашите медии.
105
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аха, Русия вече си я е прибрала.... Ясно !След като вчера тая система стреляше по Украински самолети в небето на Украйна, но от руска територия......