Сепаратистите отрекоха: Нямаме система "Бук"!

Черната кутия от Боинга е в добро състояние
Обновена: 24 юли 2014 07:40 | 24 юли 2014 07:25,
181
Сепаратистите отрекоха: Нямаме система "Бук"!
Снимка: Reuters

Командирът на влиятелния бунтовнически батальон "Восток" Александър Ходаковский опроверга разпространена по-рано информация, че проруските сепаратисти имат системи за противовъздушна отбрана "Бук", съобщи РИА Новости.

Още по темата

Вчера агенция Ройтерс разпространи интервю с Ходаковский, в което той заявява, че бунтовниците имат система "Бук", използването на която е било провокирано от украински военни, обстрелващи от въздуха наземни цели.

"Разсъждавахме за версиите (...) но бе спомената простата фраза, че нямам сведения опълченците да имат подобен род оръжие", каза Ходаковский в интервю за телевизия "Раша тудей". Бунтовническият лидер споменава също така, че има видеозапис на интервюто, който може да предостави, за да докаже, че не е говорил пред Ройтерс за наличие на подобни системи у бунтовническите части.

Междувременно стана ясно, че черната кутия от полет МН17, записваща разговорите от пилотската кабина, е в добро състояние. Това съобщи Международната организация за гражданска авиация (ИКАО), чиито експерти участват в разследването на обстоятелствата около свалянето на малайзийския пътнически самолет в Източна Украйна, предаде ИТАР-ТАСС.

Това устройство записва разговорите между членовете на екипажа по време на полета.

ИКАО съобщи също така, че черната кутия, записваща параметрите на полета като скорост, височина и др. се изучава от експерти и за нейното състояние засега няма информация.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
1
 
! Отговори
Георги преди 9 години
До БрaнникБранник, хайл! Научи се, че Русия се пише с ГЛАВНА БУКВА! Научи българската граматика! И лексика - в българския език НЯМА ДУМА "***". Твоето е онанизъм с немската Untermensch, измислена и използувана само от фашагите. Фашага си и ти. Много ми е странно, как различаваш украинците от руснаците, защото фрицовете не можеха, избиваха и едните и другите. И бяха избивани и от малоросите, и от великоросите!
143
3
 
1
 
! Отговори
Габриела преди 9 години
Май водката им е дошла в повече на тия,шегата на страна ама това бяха невинни хора,нужно ли бе това и какво спечелиха,като го свалиха.
142
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Американски журналист: САЩ знаят, че "Боингът" е свален от украински военни. Били са пияни.
141
12
 
5
 
! Отговори
Брaнник преди 9 години
Въпрос нa дни, дa не кaжa по- силнa думa е Укрaйнa дa си върне и последните окупирaни от руските терорери грaдчетa и пaлaнки. Но с товa конфликтa нямa дa спре, зaщото близо 20 хил. кв. км. остaвaт под рускa окупaция- Крим! Докaто Полуостровa е под подчовешкa влaст мир немa дa имa, и зa товa е виновен руския окупaтор! Не Укрaйнa нaхлу в русия, не Укрaйнa окупирa нейни земи, не Укрaйнa прaти в две Укрaински облaсти терористи- убийци! Бог с нaми!
140
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тикво "съдбата на сънародниците ми" Е вече Определена. Ще плащаме нали сме в НАТО ролята ни е да плащаме. Първо при по голям конфликт се вдигат налозите и се купува оръжие , запомни до 2 месеца ще купуваме дърти от времето на Горбачов летящи ковчези Ф16 на 2-3 на цена и на старо. :) Отворете кесиите господа :)
139
1
 
3
 
! Отговори
До икар преди 9 години
В Гърция цените са по-ниски, в Испания са същите за Португалия не знам, ама те са в дълбока криза. Франция е по-скъпо в качествените курорти където всичко е изкупено от едрия бизнес и холивудски звезди. Ти всъщност каква теза защитаваш?написал съм ти за бедните от 50, за средната класа от 100. А я си задай въпроса ти като среден българин защо не си купиш в Гъция студио за 35 000евро?
138
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Глупости "БОБИ" дълговете на Украйна вече са отписани проблема е в тиквуните в Киев и Сащ които ЩЕ обяват война (конвенционална) на РФ до месец .Няма значение къде в Новорусия или Крим с еднакъв статус са - окупирани, идеята е малка локална война основно с наемници (укроси,поляци,фини,латвийци и др) да се принуди РФ да приеме дълга позиционна война на къс фронт.Останалата работа е за медиите - спиране на всички търговски връзки с РФ и изолация.И ГУШКА за САЩ основно от продажби на оръжие.
137
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак се пише какво е добро за русия и за руския диктатор. Разберете рубладжии, основно ме интересува съдбата на сънародниците ми. Ако толкова ви се пише за русия, има достатъчно руски форуми за тази цел. Тук пишейки от името на руснаците ставате за смях.
136
0
 
6
 
! Отговори
Икар преди 9 години
Опълченците взривиа мост, опитаа да взрият втори. при първия обаче взривиа и артерия на водоснабдяването в Донбас. Местното население от днес в голяма част на ДНР е без вода. "Прихванатият" разговор на танков екипаж от УА е тотален фейк. Записван в студио с една цел - пропаганда. Неслучайно няма никакъв шум от агрегатите на танка и е с кристално качество за "прихванат". За сведение - танка няма USB до ауспуха през което да свалиш разговора, между танкистите с кристална чистота и без шумов фон.
135
0
 
4
 
! Отговори
Икар преди 9 години
До 153, другарю, миналата седмица бях на гости на мой приятел на Влас, закупил там "студио". Провери каква им е квадратурата, моля те! Ако се опитваш да ме убедиш, че 50-100 к евро са "страшно голямата пара", няма да успееш. Провери колко струва същото "студио" в Гърция, Испания, Португалия и Франция. И тогава ще разбереш, защо средната класа на Русия - изпонакупи Черноморието.
134
1
 
5
 
! Отговори
До икар преди 9 години
А бе приятелю, то даже не си си направил труда да провериш цените и какви са комплексите, а пишеш глупости! Цените започват за бедните от 50 000 евро, за средната класа от 100 000 евро, а за богатите от 250 000 евро.това са комплексите за чужденци и там маломерни жилища за почивка каквито са за постоянно живеене в София няма!
133
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Украйна дълги години транспортираше руски газ за Европа. За благодарност руснаците заграбиха украински територии и предизвикаха размирици. Сега ние се бутаме да заместим Украйна при преноса на синьото гориво и се надяваме, че съдбата ни ще е по-различна от тази на Украйна.
132
0
 
3
 
! Отговори
Икар преди 9 години
До 144 и аз ти пиша същото, което и ти. Но явно имаш норматив да хулиш, че да вникнеш в това което пиша. Да трябва да имам ПОВЕЧЕ различни доставчика. А не замяна на един монопол с друг. Ама както и да е. Боби, не ти говоря за процента основно. Говоря ти за прага на "свръх богат". 135 000 годишно!? Кое му е "свръх" богатото? Относно имотите на Черноморието - точно за това говоря и ти го потвърждаваш. Може да си купи маломерно студио на Влас, но няма пари за подобно другаде. :)
131
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русофили не желаят да признаят, че са намалели туристите от ЕС, а не от русия. Нежеланието им е свързано с това, че така ще се развенчае мита за богатите руснаци които крепят сезона на морето.
130
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кръвожадния путин нападна Украйна защото не искаха да му играят по свирката. Анексира Крим и прати наемници в източна Украйна. В момента украинците водят отечествена война срещу руските окупатори.
129
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В грешка си 143 войната на черния *** оБама и ДИВАННАТА му армия в Украйна.
128
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руските туристи намаляха след като американците започнаха да отвличат руски граждани!Като нямаме държава която да гарантира суверенитета си и сигурността и здравето на хората така ще е!
127
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв е тоя Цитрон само, не зная. Не съм му плащал сметки. Цитронада съм си купувал. Турски картофи също. Турците ли са ти виновни за това? Френска кола съм карал... Французите са кръвопийци... В германски валяк съм се возил - да се обесят германците! *** хора, подвластни на *** пропаганда. Цял свят знае да си гледа интереса, те защитават чуждия... Като са тио западните клиенти основни, коткай ги! Ти наричаш германците бедни пенсионери, англичаните алкохголици, а чехкините *! Как да дойдат
126
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Икар ... не ми пиши Глупости, аз и всички НЕ искаме да заменим Газпром с Шеврон.Искам ги и двете и 3 и 4 и повече, ИСКАМ да избера колонка (шеврон, газпром, ...) кагато зареждам, а също и при плащане на ПАРНОТО.А не като старата бг. поговорка от ТРЪН на ГЛОГ че по-ВИСОК.
125
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съгласни ли сте, русофилчета, че войната на путин в Украйна прогони доста туристи от нашето Черноморие?Съгласни сте.Защо тогава пишете безкрайни дитирамби за величието на путин, вместо да се безпокоите за нашите сънародници които ще останат без прехрана?Все едно да се възхищавам колко много е направил Бaязид I за Османската империя.