Над 80% от руснаците подкрепят Путин

69% смятат, че части от Украйна изконно са руски
18 дек 2014 09:53, Елка Василева
284
Над 80% от руснаците подкрепят Путин
Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Над 80 процента от руснаците продължават да подкрепят президента Владимир Путин въпреки международната изолация и срива на рублата, показва проучване на общественото мнение, цитирано от Асошиейтед прес.

Според сондажа, проведен от института НОРК (NORC) по поръчка на американската агенция, рейтингът на Путин е 81 процента.

Анкетата е била проведена между 22 ноември и 7 декември, т. е. след началото на главоломното падане на курса на руската национална валута.

Проучване, осъществено в същия период от центъра "Левада" - най-авторитетния независим руски социологически институт, измери рейтинга на Путин на 74 процента.

69 процента от участниците в допитването на АП смятат, че части от Украйна изконно са руски.

Над 60 процента от анкетираните жители на столицата Москва признават, че икономическото им положение се е влошило. Тази негативна констатация споделят по-малко от половината от участвалите в допитването хора от провинцията.

Повечето руснаци смятат своя президент не за причината, а за решението на тежките проблеми, пред които е изправена страната, отбелязва АП. Въпреки че Русия стана по-авторитарна държава при управлението на Путин, подкрепата за него изглежда истинска.

Много анализатори обаче коментират, че високият рейтинг на руския президент няма особено значение предвид контрола на Кремъл върху информацията.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добро утро рубладжии. Как спахте? Надниците днес как са? Падат ли падат?
99
9
 
7
 
! Отговори
Stoedin преди 9 години
Аз нямам нищо против руския народ. Но Путин очевидно има. Гледам го в момента, пак всички други са му виновни.
98
5
 
11
 
! Отговори
Боби преди 9 години
Руския народ не му дреме за това, че се влошава и скоро ще стане по-слабо платен и от Българския!!Важното е Путин и партията му да са на власт иначе света ще бъде завзет от ниския морал на Европа и САЩ!
97
6
 
5
 
! Отговори
ТАКА СИ Е ,БЕ.... преди 9 години
Над 80% отруснаците обичат Путин и харесват инфлацията !Казват , че инфлацията ги прави богати----ВЕЧЕ СЕ ВИДЯЛИ С МНОГО ПАРИ!!!!!ПУТИН ИМ БИЛ ОСИГУРИЛ --ГОЛЕМИТЕ ПАРИ!!
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истинският Ветинари...Феновете на Пратчет ще разберат.
95
3
 
16
 
! Отговори
ЭЭЭ преди 9 години
ХАХАХАААААААА най-големия кошмар на НПО-отпадъка се сбъдна ,80% от руснаците стоят зад Путин,70% от българите са русофили и обичат руския народ,очертава се тотален погром на информационния фронт за *** кучета,ХАХАХАААААААА
94
1
 
6
 
! Отговори
преди 9 години
До НИЩО НЕКрадат те тези който обезцениха икономиката ни. След 2008 изхвърлиха на пазара 24 трилиона $ и отново обезцениха активите ни на половина. Не можем да насмогнем на инфлацията на $.
93
4
 
5
 
! Отговори
ОО боже преди 9 години
До Анонимен 149 Е че какво добро виждаш в БГ то?????????? Да имаме икономика,работа сигурност?????? Нито едно от трите Да имаме висока раждаемост,интегрирани роми ??????????? Нямаме Да имаме що годе кадърни управляващи??????Нямаме. Единственото което сме в плюс е възрастта за пенсиониране(скоро очаквам да отпадне пенсионирането) и огромната раждаемост при ромите,което значи огромни пари ,който ще се наливат там Ако тия 2 показателя те радват,радвай се
92
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде ,айде те Американците цял свят контролирати фалшифицират.
91
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДРУГАРЧЕ,От 1970г изтече много вода,а ти не следиш,как вървят отношенията между Китай и Русия.
90
3
 
3
 
! Отговори
преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯСпрете нацяло финансиране на проекти,в Русия и очаквайте 30% повишение цената на ресурсите.
89
3
 
3
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Като осъзнаят ,ако изобщо това се случи ,как са ограбвани едва ли ще мислят така.
88
8
 
3
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 9 години
СЛУШАЙТЕ МИ ДУМАТА ,РУСНАЦИТЕ ДОРИ И БЕЗ САНКЦИИТЕ НЕ ШИВЕЕХА ДОБРЕ ,ПОНЕЖЕ НЕ СА КОНКУРЕНТНОСПОСОБНИ В ТЕХНИЧЕСКО ОТНОШЕНИЕ ! ДОРИ ЗА ДОБИВ НА ПЕТРОЛ ИЗПОЛЗВАТ ЗАПАДНИ ТЕХНОЛОГИИ ! ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМАТ МНОГО ПРИРОДНИ РЕСУРСИ ,ЗА ДА ЖИВЕЯТ ДОБРЕ ТЕЗИ РЕСУРСИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ С МОДЕРНА ТЕХНИКА ЗА ДА СА РЕНТАБИЛНИ !
87
1
 
1
 
! Отговори
Joro преди 9 години
ei tova ne go razbiratnkomunqgite,che rusnacite ni durpad nazad i obvinqvat evropa.hubavo e che Putin shte padne skoro. buahahahaha
86
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
143, ами няма я вече Желязната завеса, всеки може да търси добър живот, където поиска, стига да има акъл и желание.Ако го мързи, седи и оплаква бозата от шест стотинки и чака пак да пуснат Химко. И така 25 години.
85
2
 
1
 
! Отговори
Joro преди 9 години
porednata luja.to i v BG ima mnogo zabludeni/plateni maimuni,no v Rusiq nikak ne sa 80% realno.manipulirani statistiki.
84
2
 
18
 
! Отговори
преди 9 години
До ОЩЕГолеми сте кре.....ни. Кога Виденов е спечелил абсолютно мнозинство? Какво открадна Виденов?Виденов беше свален защото отказа България да става член на НАТО и ЕС. След отказа,САЩ забрани каквото и да е финансиране на България и не ни стигаха 1 милиард $ да си платим по външният дълг. Дойде Иван Костов,свали ни гащите и ни надупи и МВФ ни отпусна парите. Сега сме в семейството на богатите и успелите,а по благосъстояние се нареждаме след много африкански държави.
83
1
 
1
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
До 555мерси
82
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледам Путин--попари всички *** от самото начало....Направо размаза ***,а рублата веднага скочи на борсата...
81
9
 
10
 
! Отговори
само питам преди 9 години
НАД 7 000 000 (МИЛИОНА !!!) руснаци са емигрирали в АМЕРИКА?СИГУРНО Е ОТ ДОБРИЯ ЖИВОТ В РУСИЯ :))))