Никой няма да успее да изплаши или изолира Русия!

Путин: Страната ни плаща скъпо дори факта, че съществува
20 дек 2014 18:18, Анисия Иванова
545
Никой няма да успее да изплаши или изолира Русия!
Владимир Путин. Снимка БТА

Никоя страна няма да успее да сплаши, да възпре или изолира Русия, увери руският президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС и Франс прес.

В изказване по случай Деня на работещите в службите за сигурност Путин припомни, че подобни опити е имало в продължение на столетия, а през 20-и век - нееднократно.

"Но нищо не се получи и сега нищо няма да се получи. Трябва да бъдем готови да преминем през определени трудности и всеки път да даваме адекватен отговор на всякакви заплахи срещу нашия суверенитет, стабилност и единството на нашето общество", подчерта президентът.

"Обстановката в света далеч не е стабилна. Нараства броят на заплахите и рисковете, не се спазват нормите на международното право, използват се всякакви средства: и шантаж, и провокации, икономически и информационен натиск, залага се на радикални елементи, на националистически групировки, на опити за дестабилизиране на вътрешната обстановка и така да се постави под контрол цялата страна", отбеляза държавният глава на тържеството в Кремъл.

Путин изтъкна и все по-често звучащите откровения, че "Русия е длъжна да плати скъпо за своята независима позиция, за това, че подкрепя сънародниците си, за Крим, за Севастопол, понякога за това, че просто съществуваме". (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


545
Още по темата: Владимир ПутинРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
30
 
8
 
! Отговори
ohohho преди 9 години
Айде вземи си Путинчо... Всички русофилчета !! Къде ви е майка Русия сега бе ..... Смешна работа... ЗАКРИВАЙ !!!! 1 Атомка и да се свършва с тази измислена държавица!
25
2
 
8
 
! Отговори
дрррррр преди 9 години
До МихаБраво Миха от кога руснаците говорят и пишат така добре на Български??
24
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Джуджета е напушено и пак плещи глупости!
23
5
 
21
 
! Отговори
ataka преди 9 години
Бях - малък аз, но още помня:във стаята ни бедна, скромнависеше образ завехтелдо божата света икона.Над него имаше корона,под него пък - двуглав орел1.И често майка ми тогазиме вдигаше да видя азиотблизо тоз лик свят и стари нежно думаше ми: "Чадо,целуни тоя хубав дядо,целуни българския цар!"И оттогаз го аз обикнах.Кога на възраст попристигнах,от моя тейко аз узнах,че руский цар родей се с нази,че турците той гони, мрази,че той ще ни спаси от тях.Кога ни псуваше тиранът,"Моско
22
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин уже ощущает себя выше Петра Первого, Екатерины Второй, Ленина, Сталина.Путин добивается любви Запада, любви. Запад это непокоренные вершины. Эта женщина, которой он хотел завладеть, но не завладел. И вот надо это обязательно дожать. Понимаете, ни Украина, ни Крым этого никто не понимает не имеют никакого значения в этом смысле. Если бы он считал, что с помощью Киргизии можно вызывать к себе любовь Запада, он занимался бы Киргизией. Но поскольку он понимает, что Киргизия не волнует Запад вообще, поэтому он и не будет заниматься Киргизией. А поэтому занимается теми объектами, терри
21
32
 
12
 
! Отговори
атанас преди 9 години
До #$&Нали, целият свят греши, само Путин е прав. Путин е най-големия *** в политиката последните 20 години. Прави се на голям мъж, но няма грам мозък. Всичко, що беше направено в Русия, за да поеме по демократичен път, беше разрушено от личните амбиции на комплексар - лилипут. Сега целия свят трябва да му търпи простотията...че и поддръжници има.
20
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прекалената употреба на наркотици е унищожила способността на *** да мислят.
19
2
 
2
 
! Отговори
до 29 преди 9 години
Ти за човек ли се имаш?.
18
5
 
31
 
! Отговори
до 23 преди 9 години
Коя история сте чели?. Да не е някоя нова, написана от дясната седерастия?.
17
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да проумея ТВАРИ които извисяват чужда страна над своята и я наричат "***"...
16
16
 
0
 
! Отговори
Розичка преди 9 години
До Бай МихаВелика, но и грешна, бай Миха.
15
2
 
32
 
! Отговори
Антисоросоид преди 9 години
Мы армию нашу растили в сраженьях,Захватчиков подлых с дороги сметм!Мы в битвах решаем судьбу поколений,Мы к славе Отчизну свою поведм!Припев:Славься, Отечество наше свободное,Славы народов наджный оплот!Знамя советское, знамя народноеПусть от победы к победе ведт!
14
0
 
2
 
! Отговори
Миха преди 9 години
Този който не е нас е против нас!
13
5
 
47
 
! Отговори
#$& преди 9 години
Толкова лесно няма да стане това, което иска запада. Това не е залък за тяхната уста. Жалко, че отказват да разберат, че живеем на една планета и дишаме един и същ въздух. Омазаха половин Свят, но алчността им не свършва..
12
6
 
29
 
! Отговори
Антисоросоид преди 9 години
Союз нерушимый республик свободныхСплотила навеки Великая Русь.Да здравствует созданный волей народовЕдиный, могучий Советский Союз!Припев:Славься, Отечество наше свободное,Дружбы народов наджный оплот!Знамя советское, знамя народноеПусть от победы к победе ведт!Сквозь грозы сияло нам солнце свободы,И Ленин великий нам путь озарил.Нас вырастил Сталин на верность народуНа труд и на подвиги нас вдохновил.Припев:Славься, Отечество наше свободное,Счастья народов наджный оплот!Знамя советское, знамя народноеПусть от победы к победе ведет!Мы армию нашу растил
11
37
 
15
 
! Отговори
до БОЙКО преди 9 години
Руснаците са проливали кръв за нас,но не и Путин.Признателността на руският народ никога не е поставяна под съмнение,но това не означава,че трябва да бъда признателен на Путин и да подкрепям действията му когато не са правилни.
10
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руска поговорка-ВСИЧКИ СРЕЩУ НАС И НИЕ СРЕЩУ ВСИЧКИ..Велики:)
9
35
 
15
 
! Отговори
Братя преди 9 години
Със сигурност Путин направи така,че един братски народ и добър съсед да о превърне в кръвен враг за столетия напред.Санкциите ще бъдат свалени,но болката причинена от майката няма да се забрави лесно.
8
9
 
87
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Още когато Мадлин Олбрайт заяви,че е несправедливо Русия да разполага сама с богатствата си,стана ясно,че 3-тата Световна война е вече започнала!По-късно и други водещи американски политици казаха същото под една или друга форма.Та значи позицията на САЩ е кристално ясна-Русия трябва да умре и наследството и да стане американска собственост!При това положение всичко което прави Путин за да го предотврати е справедливо и правилно!
7
39
 
18
 
! Отговори
Политически АНАЛизат преди 9 години
И комунистите едно време така плашиха хората,че капиталистите искат да ни нападнат и поробят,а те чисто и просто не искат да правят търговия с руснаците.Ако Путин се мисли за самодостатъчен не трябва да се сърди на никого,че го отбягва вече.