Лавров съветва: Борисов трябва да се срамува пред хората!

Спрените енергийни проекти в полза на САЩ възмутиха руския министър
Обновена: 13 окт 2015 21:35 | 13 окт 2015 20:30,
545
Лавров съветва: Борисов трябва да се срамува пред хората!
Снимка: Reuters, архив

Българският премиер Бойко Борисов трябва да се срамува пред избирателите и пред страната от изявлението си, че руските енергийни проекти са били спрени в интерес на САЩ, заяви руският външен министър Сергей Лавров в интервю за телевизия NTV, предаде ТАСС.

"С изумление прочетох цитат от изказване на премиера на България Бойко Борисов, който е заявил, че България се е отказала от осъществяването на енергийни проекти с Русия, включително "Южен поток" в интерес на САЩ", каза Лавров.

Още по темата
“Смайващо е, че хората не се притесняват от такива изявления. Аз бих се срамувал пред избирателите, пред страната", допълни министърът.

В изказване на конференция в Американската търговска камара в София вчера Борисов заяви, че руските енергийни проекти в България - строителството на петролопровода Бургас-Александруполис, атомната електроцентрала Белене и газопровода "Южен поток" са били спрени в полза на САЩ, посочва ТАСС.

"Признахме военното крило на Хизбула за терористична организация, спряхме три големи руски проекта, спираме руски самолети над морета", каза българският премиер, цитиран от руската агенция. Той смята, че когато има проблеми, България и САЩ трябва да бъдат заедно.

"Ние заедно сме едно цяло, ние сме приятели и точно затова мога да говоря с вас по този начин", добави Бойко Борисов на среща с американски дипломати и бизнесмени.

Българският премиер призова да му се окаже необходимата помощ за решаване на енергийните проблеми, за отменяне на визовия режим и оказване на помощ при придобиване на нови военни самолети, допълва ТАСС.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


545
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Здравейте мили ушита ( у ш и т а )! Чакайте да видим колко изгодни за България са досегашните руски проекти - плащаме най-скъпия газ в Европа. Мдааа, колкото по-далеч от Русия, толкова по-добре.
218
3
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
бойкот на изборите хора загиваме
217
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ РАБОТИ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. НИЕ СМЕ В ЕС И НАТО, АКО НА НЯКАКЪВ ЧУКЧА ТОВА НЕ МУ ИЗНАСЯ, ДА СИ ГЛЕДА В СОБСТВЕНОТО КАНЧЕ !!!!!
216
2
 
25
 
! Отговори
въпроси има ли? преди 8 години
България е протекторат на Сащ! И само Вицекралят на България, американския посланик, решава, какво ще става в България и какво няма да стане! Кой ще бъде избран и кой няма да бъде избран. Какво ще излъже, някакъв си пожарникар и какво няма да излъже. Въпроси има ли?
215
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
" Не сме ли партньори " жално измуча Б.Б. Ами то и двама души които правет секс също се наричат партньори.Въпросът е само кой на кого го набутва .Иначе да ,да .Партньори сте
214
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ехааа.Здравейте протестъри и соросоидчета.Каква излезе работата.Значи неизгодни били проектите за България и прочее глупости които изговорихте били само по заповед на господарите ви от САЩ и вие за шепа долари които ви подхвърлят продадохте интересите на милиони Българи.Засрамете се и дано си купите свещи с доларите от САЩ.И вие и тоя дето си призна направо ,без бой и без дори да го питат.Просто се изтропа за пореден път
213
3
 
25
 
! Отговори
ЯЗЪК преди 8 години
КАКЪВТО Е Б.Б. ТАКАВА Е И ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ГРАЖДАНИТЕ НА ВСЕ ОЩЕ ДЪРЖАВАТА НИ.ПЛАНА РАНЪТ СЕ ИЗПЪЛНЯВА НА 100 ПРОЦЕНТА,СТАВАМЕ ТУРСКИ АНКЛАВ. ТУРЦИЯ МОЖЕ ДА ДОИ РУСИЯ,АМА НИЕ НЕ ЩАТО ТРЯБВА ДА КУПУВАМЕ ГАЗ И ТОК ОТ БРАТА ЕРДОГАН,АМЕРИКАНО,ТУРСКА ЗАВИСИМОСТ.Б.Б.НАПРАВО Е ЗА СЪД,МОЖЕ И НАРОДЕН.
212
3
 
21
 
! Отговори
niki преди 8 години
Няма такъв *** като този.Като си спомня че и гласувах за него ми призлява.
211
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов просто не става за държавник, не знам как има хора, които още не могат да разберат това.
210
1
 
19
 
! Отговори
Безпартиен преди 8 години
ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ДЕСНИ ПАРТИИ И УЛИЧНИТЕ *** ЩЕ ВИ СЕ СМЕЯТ.КАКА ВИ ЛОРА КРУМОВА ПИЕ НА РАБОТНО МЯСТО, КАРА ПИЛА, А ПОСЛЕ ВИ ОМАГЬОСВА С ОДИ ПО АДРЕС НА ТИКВАТА И ВИЕ И ВЯРВАТЕ. ТВ АЛФА ПОКАЗА С ВИДЕО КАК ЛОРЧЕТО ПИЕ ЧЕРВЕНО ВИНО И СЯДА ДА ШОФИРА. ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, А НЕ ДА ЛЪЖЕМ ЧЕ СИДЕРОВ Е ПИЛ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВО С ДРЕГЕР.НОВИНАТА ЗА ПИЯНАТА ЛОРА КРУМОВА Я НЯМА В НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛСКИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗАЩО, А ПЪК НЕЩО И ПАПАРАЦИТЕ ГИ НЯМАШЕ.АТАКА ПОБЕДА
209
1
 
29
 
! Отговори
янев преди 8 години
БОЙКО ТА БОЙКО ЕДНА МАРИОНЕТКА И КУКЛА НА КОНЦИ ОТ КОМУНИСТ СТАНАЛ ДЕМОКРАТ НО КАКВО ДА СЕ ПРАВИ МАТРЯЛА Е ТАКЪВ КАКТО ТОЙ СЕ Е ИЗРАЗИЛ В ЩАТИТЕ
208
0
 
19
 
! Отговори
gtf преди 8 години
за метка на тва, ние се срамуваме от цялото държавно 'ръководство'...
207
20
 
2
 
! Отговори
до 338 преди 8 години
Тоест трябва да вкараме в затвора теб и всички други на които Путин плаща да работят против България? Аз съм за!
206
25
 
6
 
! Отговори
Гербер преди 8 години
Ей, братушки /руски и български/ по-спокойно, не се пенете толкоз. Бат Бойко казва истината директно за разлика от лицемерните американци, западняци и руснаци. С всичките му кусури пак за него ще гласуваме. Защото е истински българин. Не искаме продажни *** и турци ченгета да ни управляват. Набийте си го в главите продажни
205
1
 
30
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
СРАМ ИЗПИТВАТ ХОРА КОИТО ИМАТ ЧЕСТ И ДОСТОИНСТВО.НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ НЯМАТ ТЕЗИ ДОБРОДЕТЕЛИ.ТЕ СЛУЖАТ НА ВСЕКИ КОИТО ИМ ПЛАЩА ИЛИ РАЗПОАГА С УЖАСНИ КОМПРОМАТИ ЗА ТЯХ.ТОВА Е И ПОЛОЖЕНИЕТО С БОРИСОВ.ВДЯВАТЕ ЛИ СЪНАРОДНИЦИ?
204
3
 
30
 
! Отговори
Хенде Хох преди 8 години
Е....ми ние това си го знаем! Но,да го изръсиш публично,трябва да си МНООООООГО ПРОЗДЪ!!!Това да нямаш грам достойнство ..егати мутрата гнЪсна..Цялата нация излага простака неден..отвратен съм
203
1
 
30
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
Какво значи - Да построиш голяма бензиностанция в която няма, и никога няма да има БЕНЗИН ??? Ами отговорът е -- ))) Газовият ХЪБ на БОрисов и СИЕ ))))
202
1
 
28
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
необходимата помощ за решаване на енергийните проблеми, за отменяне на визовия режим и оказване на помощ при придобиване на нови военни самолети,-ИЛИ казано накратко - първите две няма да станат и Борисов много добре го знае - всъщност Борисов иска американски стари самолети - това е цялата "дискусия" за да излъже пак българите- Какво получихме въобще за 26 г - нито промяна към по добре- а дори нещата вървят към много зле-хората имаха надежди - а сега получиха едно голямо НИЩО-Една *** е БГ
201
1
 
30
 
! Отговори
Мафия преди 8 години
И КАКВО СЕ УКАЗА.ЧЕ МАЙ НЯКОЙ ГО Е ДЪРПАЛ ЗА ШЛИФЕРА.Направи газификация в страната.а няма нито газ нито хъб.чакат да свърши войната в Сирия след 5г за да копуваме газ от Фащ защото ще ни е по ефтино като централите марица 1,3
200
0
 
26
 
! Отговори
46 преди 8 години
Ама наистина ли Борисов го е казал това!?Това в нечий интерес,онова в интерес на други!А къде е нашия интерес?Нас май ни няма никъде-изгубени в политиката!