Лавров съветва: Борисов трябва да се срамува пред хората!

Спрените енергийни проекти в полза на САЩ възмутиха руския министър
Обновена: 13 окт 2015 21:35 | 13 окт 2015 20:30,
545
Лавров съветва: Борисов трябва да се срамува пред хората!
Снимка: Reuters, архив

Българският премиер Бойко Борисов трябва да се срамува пред избирателите и пред страната от изявлението си, че руските енергийни проекти са били спрени в интерес на САЩ, заяви руският външен министър Сергей Лавров в интервю за телевизия NTV, предаде ТАСС.

"С изумление прочетох цитат от изказване на премиера на България Бойко Борисов, който е заявил, че България се е отказала от осъществяването на енергийни проекти с Русия, включително "Южен поток" в интерес на САЩ", каза Лавров.

Още по темата
“Смайващо е, че хората не се притесняват от такива изявления. Аз бих се срамувал пред избирателите, пред страната", допълни министърът.

В изказване на конференция в Американската търговска камара в София вчера Борисов заяви, че руските енергийни проекти в България - строителството на петролопровода Бургас-Александруполис, атомната електроцентрала Белене и газопровода "Южен поток" са били спрени в полза на САЩ, посочва ТАСС.

"Признахме военното крило на Хизбула за терористична организация, спряхме три големи руски проекта, спираме руски самолети над морета", каза българският премиер, цитиран от руската агенция. Той смята, че когато има проблеми, България и САЩ трябва да бъдат заедно.

"Ние заедно сме едно цяло, ние сме приятели и точно затова мога да говоря с вас по този начин", добави Бойко Борисов на среща с американски дипломати и бизнесмени.

Българският премиер призова да му се окаже необходимата помощ за решаване на енергийните проблеми, за отменяне на визовия режим и оказване на помощ при придобиване на нови военни самолети, допълва ТАСС.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


545
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато говорите за евреи, обърнете внимание на етническия произход на нашите министри да речем от 90-та насам. Над 90% са евреи! А по данни на последното преброяване, като такива са декларирали по малко от 1% от населението на България! Всъщност много, много по малко!
198
2
 
33
 
! Отговори
verng преди 8 години
Ми пичове, прав е Лавров. Поредния бездарен слугински жест, поклон и одупване пред америкос дипломатикос. Представям си ка ББ ги плещи разни от рода: " ... ние с вас сме едно" Едно, друг път! ние сме си дъното, те са си световна сила. От нас се изисква и ББ изпълнява. Смешно ми стана на парада и честванията миналия месец - деня на независимостта. Дори и те едвам успяват да скалъпят за пред хората лице. А как спят тия хораум ми не побира. Та ББ- чакай сега газ, самалет и визи-сичко пада от небето
197
24
 
10
 
! Отговори
Незнайко преди 8 години
Кой е този неприятно изглеждащ "човек" ? Защо "съветва" когото и да било, за каквото и да било ? От позицията на какъв ? Ако е спечелил Нобелова награда за съветник, разбирам... Като го гледам, още ботокс не си е инжектирал, пък тръгнал да "съветва". То верно, самогонът помага в много случаи, ама при него май е попречил !
196
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До351Див и алкохозиран си ти , и предполагам че си по беден и гладен от много руснаци. Ако все пак не си много гладен скоро ще ти засвирят червата след продължаващото тъпоумие на псевдоминистрите ни.
195
33
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом Лавров се дразни вече - значи Борисов е прав!Бойко да си гледа България, а лавров русията.Защото русия е бедна и гладна страна, а има всички ресурси, но хората там са изостанали, диви и алкохолизирани- лавров първо да оправи тях!
194
5
 
14
 
! Отговори
до 343 преди 8 години
До"управлава ви мафия"То и вас,руснаците, не Ви управлява църковния хор.
193
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи звездички има само за българските постове .а на руски може да се проповадва насилие и да се демонстрира липса на възпитаниеВземете един речник и изтрийте тия "фекални" коментарии
192
3
 
26
 
! Отговори
Абориген преди 8 години
Лавров не съветва! Прави една всеизвестна констатация за умствените възможности на т.н. български "премиер". Едва ли има човек с малко повече разум от обикновен гербераст, да не е разбрал що за *** индивид ни "управлява". И ние искаме да ни уважават? Е как ще стане тая работа? Кво ли си мислят хората за нас като виждат един *** начело на държавата, където се предполага да е ако не най-умния, то поне човек с разум в тиквата, което носи на раменете си...
191
4
 
20
 
! Отговори
берия преди 8 години
Колко много *** се е мобилизирала ,срещу православието !Сърцата ще ви изядат ИД и пак не признавате усилията на Путин да ни съхрани .
190
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Управлява ви мафия!Фалшификация на избори,тежка медийна пропаганда,мащабна корупция,ограбване на държавата и превръщането и в обикновен анклав!Без суверенитет,без сухоземна или въздушна независимост на решения,взети от български граждани!Свидетели сте на най-мащабно,платено и престъпно заличаване на Трета Българска Държава! Който има съмнение или е скован от страх,да продължава да пие от празната чаша на свободата и демокрацията пред телевизора!Резултатът на празните надежди е близо и много скоро ще помете пред очите ви,лично вас и онези,които обичате!Николай Марков
189
6
 
28
 
! Отговори
Баба Меца преди 8 години
До Анонимен 339Не е за нищо, драги! Я каква голяма чест му оказаха с едно потупване по рамото и едно "конграчулейшънс". А нашия чиляк няма как да се срамува, просто е толкова дебелокож, кожата му е по-дебела от на хипопотам и акъла му толкоз, че това чувство му е напълно непознато. А и не знае какво и как да говори, че поне малко да потули безкрайната си простотия...А гласувайте пак за него и тайфата му, че все пак малко сме станали за смях пред всички съседи и "приятели"...Трябва още!
188
11
 
6
 
! Отговори
bobo преди 8 години
Tozi Lavrov, da gleda kak da povishi zaplatite na ruskite uchiteli, e ne da si vre nosa pri nas.
187
20
 
13
 
! Отговори
до 330 преди 8 години
Заплашваш ли ни? Не ви ли стигна кръвта на украинците? За още православна кръв ли се жаден, азиатецо?
186
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Vijte mu o4ite samo,kolko e zul,da ne si posmql da razburkash bg
185
29
 
12
 
! Отговори
къш преди 8 години
Нагли смешници, гледайте си в азиатското канче!
184
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 323Да Россия бомжа ... Навсегда!
183
4
 
12
 
! Отговори
kolio mamata преди 8 години
boiko sai prizna 4e go klatiat usa klatiat i zalojenia ot boiko naroden celokupen balgarski gusss
182
5
 
25
 
! Отговори
??? преди 8 години
Живея в САЩ ! Борисов работел за САЩ ???Защо не работи за България ? Защо се изплаших те от един *** сенатор МкКейн , да дойде в София да ви каже какво да правите ! Кандидат президента Донал Тръмп им казва на тези : " Не седя по цял ден в Сената ". Аз ръководя бизнес за 10 милиарда !
181
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
306.Каква енергия очакваш да ти даде САЩ ?Основната им електроенергия е АЕЦ ве,Ще намаляват Централите си с руда ( защото замърсяват околната среда ) и е по скъпа .Сигурно ще прекарват рудата за България , за Мариците !Ще ви се завърти главата от цените , когато спрат АЕЦ Козлодуй ! Борисов работел за САЩ !
180
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много интересен и полезен многосериен филм на Оливер Стоун "Неразказаната история на САЩ" kino-dom.org/dokumentalnii/4421-nerasskazannaya-istoriya-ssha.html