Могерини: Това е много лош ден за Европа

"Столицата на Европа преживява ужасна трагедия"
22 мар 2016 18:09,
62
Могерини: Това е много лош ден за Европа
Снимка: bgonair.bg

Това е много тъжен ден за Европа. Така върховният представител на Европейския съюз по външната политика и сигурността Федерика Могерини определи случилото се в Брюксел.

"Това е много лош ден за Европа. Столицата на Европа преживява ужасна трагедия, съизмерима с това, което преживяват хората всеки ден в Сирия", посочи Могерини.

Трябва да сме единни и обединени, подчерта тя.

"Страдаме с близките на жертвите. Трябва да реагираме бързо, за да предотвратим разрастването на насилието в Европа", добави още тя.

Чуйте още от изказването на Могерини във видеото на Bulgaria ON AIR:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами Европа да благодари на проскубаната мисирка меркелица. Друг не е виновен за това абсурдно положение. Лошото е че и по-лошо ще става. МНОГО по-лошо.
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лош ден за Европа ли? Що? Един ден от живота на Европа, който сътворихте точно вие, *** от цяла Европа, събрани в Брюксел. Вижте се в огледалото - кое не ви харесва?
31
0
 
9
 
! Отговори
бг преди 8 години
Маймуните Буш и Чейни най-много настояваха Турция да стане член на ЕС.
30
1
 
9
 
! Отговори
бг преди 8 години
Белгия май участваше в съсипването на Либия,за Италия знаеме че беше плацдарма.
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато в Брюксел седят и ни управляват такива лигльовци и извратеняци , които унищожават християнска Европа , които падат на колене пред Ердоган , които са се превърнали в слуги на САЩ - нищо няма да се промени ! Лошото е че, ние също сме поведени към бездната !
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблемите се решават, като се решават. Никой няма да спаси лигавата и толерастка Европа от камикадзетата, освен ако самата тя не го направи. Всички военни полицаи освен да реват за повишение на заплатите и да си мижитурстват да натикат всички бежанци по влакови композиции и към Германия - в Аушвиц се натъпкват и ГАЗ до спукване. Остатъците ***, шампоан, крем за бръснене и афтършейв. Нивеа, Л'Ореал и тем подобни да се заемат с новите научни разработки.
27
0
 
8
 
! Отговори
толерантност,а преди 8 години
Леле, колко са умни и прозорливи в ЕС-направо къртят мивки! Вкараха в Европа няколко милиона изостанали диваци,готови да умрат за техния лъжепророк,и очакват от ЕС именно тия диваци да се интегрират ,да почнат да садят цветя,да постригват тревичките,да се държат за ръчички/тоест да станат гейчета/.А па то- нищо такова не стана,ами..Сега е наш ред да кажем на Европа--ааа,трябва да сте толерантни,вие ни учите на толерантност към ромулите,сега и вие бъдете толерантни към мюслитата,много по толеран
26
2
 
2
 
! Отговори
бг преди 8 години
Тези отвращения оправдаваха тероризма в Русия.
25
0
 
4
 
! Отговори
Ив преди 8 години
До ГибелНямаш представа колко си прав!!! Аз съм на същото мнение! Тия тотално ще ни сринат със земята. И като ми развяват расизъм и човешки права наляво и надясно направо се изприщвам от яд!!!! Няма ли кой да ги разобличи тия организации? Или те са също с промит мозък като мюсюлманите? Ама че свят! Едни викинги да имахме сега, набързо щяха да ни решат проблема...
24
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Верно ли бе, Могерини? Кое те кара да мислиш така? Я се съберете всички видни експерти като тебе на някоя пустословна конференция, поцелувайте се, пийнете кафе, направете си обща снимка и се разотидете без да сте взели някакви решения поради липса на нормативна база и политическа воля. Това го умеете до съвършенство.
23
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само шпицкоманди! Варваринът и фанатикът можеш да спреш само с груба сила, не с баене за разни смешни ценности. Благодарение на вашите лицемерни ценности умират невинни хора, а вие безгръбначните чиновници ще се измъкнете с парите си. Шайка.
22
0
 
18
 
! Отговори
Край преди 8 години
Майгарини реве на скъсване - ще и бутнат кончинката.
21
0
 
23
 
! Отговори
Гибел преди 8 години
Купищата НПО,амнестита,ХК и прочее организации с политиката си за защита на какволи не от кого ли не,водят до практическа отмяна на един природен закон-законът заестествения подбор.Осигурява се оцеляване на неприспособими,неадаптиращи се,нежизнени индивиди,които нормално не биха оцелели.Това на свой ред води доизраждане на човешката раса,тя не е в състояние да се справи с изискванията навремето.Горните организации водят света към гибелта му,в която ще загинат и те,но ще повлекат всички.
20
0
 
17
 
! Отговори
Ив преди 8 години
ЕС капитулира пред един агресивен свят и религия. Какво ми реват публично и само повтарят 'трябва, трябва'. Ми като трябва действайте бе! Не ми говорете, а покажете какво правите. Има една приказка, че не е идеята да се ОПИТВАШ' да направиш нещо, а да го НАПРАВИШ. Опитване и правене са две различни неща. За сега ЕС се опитва, ама Съюза е мега импотентен. Поне да ни разрешат да носим легално оръжие, да се защитаваме сами, като данъците ни не стигат за полиция.
19
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Магарини, ние сме единни и яко ядосани на всички вас, които не знаете какво правите! Били сме усетили трагедията в Сирия! Това ли беше целта? А размяната кога ще стане?
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ние не искаме сирийското ежедневие.
17
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото и перверзно да звучи, бюрократите вадят дивиденти от терора. Хората са стресирани и парализирани, а иначе досега да се е организирала Европа и да ги е натирила в гори тилилейски. То не бяха подигравки , не бяха Кончити, третополови,гейски светофари, права за малцинства, за животни, за бежанци, за извънземни, и всичко на гърба на обикновения човек.....
16
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Външна политика и сигурност !!!!! Незабавно си подаваш оставката !!!!
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
druga sluga na Zion USA stiga s tea gnusni fizonomii na predateli mogerini,merkelini,mangalini
14
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голямо обединение ще бъде ислямисти, нацисти, гейове терористи, изнасилени жени незаконни деца, толерантни капиталисти, комунисти и демократи и прочие а-ха-ха-ха. Ами хайде да се обединим