От НАТО си признаха: Русия е заплаха!

Не търсим конфронтация, категоричен е Столтенберг
3 юли 2016 17:58,
201
От НАТО си признаха: Русия е заплаха!
Снимка: архив, Ройтерс

 НАТО не търси конфронтация с Русия, но я смята за заплаха за сигурността на страните членки, заяви генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг в интервю, публикувано днес в германския в. "Билд ам зонтаг", предаде ТАСС.

 "Срещата на върха на НАТО във Варшава ще се състои в момент, който има решаващо значение за нашата сигурност", посочва Столтенберг. "Пред нас стоят непредсказуеми заплахи и сложни предизвикателства, включително Русия, която е готова да използва сила, за да промени границите", добавя генералният секретар на НАТО.
 
 В същото време той отбелязва, че "студената война е останала в миналото и там трябва да си остане". 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
До Анонимен175Анализирай това,което си написал, и ще разбереш. Да подскажа-изтребител свали бомбардировач,кой е по-нов няма да коментирам.От един инцидент генерален извод не се прави-смешно е.
139
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Eй такъв шаран хванах вчера! Посмали ***!
138
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 166Я си прочети историята Умнико - И Сърби, И Хървати, И Босненци в крайна сметка седнаха един до друг на подсъдимата скамейка и ВСИЧКИ подред ги осъдиха за Етническо прочистване и Геноцид. Това че не беше отразено в нашите СМИ е съвсем отделен проблем.
137
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия не е никаква заплаха.Война м/у Русия и НАТО ще е като война на индианците с колонизаторите.
136
1
 
7
 
! Отговори
Добър ден! преди 7 години
Спретнахте преврата в Украйна, струпахте натовски войски и ги назовахте източен фронт, отказахте Русия от Г-8, въведохте ембарго... Сега, от гледна точка на НАТО, Русия била заплаха. Нали е ясно, че от гледна точка на Русия, НАТО е заплаха. Затова Крим е руски, съществуват Донецка НР и Луганска НР... Но кой го отнася - разбира се, най-слабият и това е ЕС, от който англоговорящите вече бягат, а България посреща стоически, като вълнолом, поредната политико-икономическа вълна.
135
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Русия е заплаха , то не само политиците , но и дипломатите не си гледат работата както трябва . И кой е този лудия , който им плаща тлъсти заплати за несвършена работа.
134
1
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
До Анонимен163:Ти разбираш от авиация толкова,колкото неандерталец от калиграфия.
133
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
най големия терорист в света е сащ а винаги обвиняват руситея , поговорката крадеца вика дръжте крадеца върви в пълна сила
132
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Само да питам господина! Вие като пищите толкова срещу "агресията" на Русия в Крим и т.н...., я припомнете на хората какво направихте със Сърбия и Косово?"С Косово стана същото, каквото преди това с Хърватия, Словения, Босна и Македония. Там НАТО се намеси, за да прекрати геноцида. Просто се разпадна една изкуствено създадена мини-империя. Впрочем, и Македония е изконно българска земя, но именно Кремъл наложи така наречената македонска нация и език.
131
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Интервю, публикувано днес в германския в. "Билд ам зонтаг", предаде ТАСС."А бе няма ли тук журналист, който да знае език, различен от български и чат-пат руски?Защо трябва да научаваме от съветска информационна агенция какво пише в германски вестник ?
130
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само да питам господина! Вие като пищите толкова срещу "агресията" на Русия в Крим и т.н...., я припомнете на хората какво направихте със Сърбия? Как я бомбардирахте с обеднен уран, който и нас отрови, разцепихте източното православие и създадохте Косово от изконни сръбски земи, които подарихте на албанците!!!
129
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отиде ся, нашио президан мосио Плевналиев,ще повтаря до втръсване че Русията е заплаха за мира исамо мисълтс за нея му причинява разстройство
128
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видяхме силата на руската авиация - турските стари Ф-16 ги разбиха
127
15
 
2
 
! Отговори
хаха преди 7 години
При единственият директен конфликт НАТО-Русия, Ердоган изклaти Жyжето. И то с голям кеф.
126
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вместо да помпа мускули и да демонстрира сила по границите с Русия , НАТО да предпази Е. Съюз от непрекъснато прииждащата мюсюлманска ***.
125
3
 
16
 
! Отговори
ДК преди 7 години
Като гледам нездравия вид на Столтенберг, предполагам, че е хероинов наркоман. Почти всяко негово изказване противоречи на логиката и здравия разум. С_ОТАН нападнаха Русия и сега се чудят как да спасят САЩ. НЯМА ДА Я СПАСЯТ. САЩ ЩЕ ЗАГИНАТ ПЪРВИ.
124
1
 
11
 
! Отговори
аз преди 7 години
абе туй нато нещо не ми е понятно!?!?! като пристигат милиони от африка, азия , близкия и далечния изток - казваме - ние сме за свободно движение на хора, капитали и граници няма и не бива да има, границите са ни отворени и и т.н., а пък сега изведнъж .. русия искала да променя границите?!?!!? че ние имаме ли граници? меркел каза- идвайте милиони!!! наздраве!
123
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАТО вади нож на умрял кон !
122
0
 
3
 
! Отговори
сс преди 7 години
Добре не *** но не нормален човечец
121
3
 
5
 
! Отговори
сс преди 7 години
Браво на русия нека този *** се страхува той днес нато утре никой