Медведев с вила на 80 дка – 3 пъти колкото Кремъл!

Построена е от благотворителен фонд, твърди руски опозицонер
Обновена: 16 сеп 2016 20:18 | 16 сеп 2016 19:47, Елка Василева
156
Медведев с вила на 80 дка – 3 пъти колкото Кремъл!
Дмитрий Медведев. Снимка: архив, Reuters

Фондът на руския опозиционер Алексей Навални разкри, че премиерът Дмитрий Медведев има вила, разположена върху територия три пъти колкото Кремъл и 30 пъти колкото Червения площад, предаде БНР.

Шестметрова ограда прикрива вилата на Дмитрий Медведев в Ивановска област, в Подмосковието. Тя е разположена върху почти 80 декара земя в град Пльос. Според Фонда за борба с корупцията имотът е построен със средства от благотворителния фонд "Дар".

Още по темата

От неправителствената организация съобщиха, че тя е уредена по принципа на вилата на президента Владимир Путин край черноморския курорт Геленджик и в нея има площадки за кацане на хеликоптери, подземни и ски съоръжения, кули и хотел. От Фонда на Навални искат отговори на въпросите – колко струва вилата, с какви пари е платена и защо се крие.

Прессекретарят на премиера Дмитрий Медведев Наталия Тимакова коментира разкритието, признавайки, че мястото е посещавано от премиера на Русия, но отрече това да е негова вила или някой от семейство му да я притежава или наема.

Тя обясни, че Федералната служба за охрана избира местата, където ще отседне премиерът, когато е на работни посещения, и че охраната ѝ се осигурява от нейните служители.

Преди месец Медведев направи непремерено изказване по отношение на заплатите на учителите, като ги посъветва да работят допълнително или да преминат в бизнеса. Това предизвика сериозна негативна обществена реакция и стартира подписка за отстраняването му от власт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
9
 
! Отговори
До 10 от уикипедия преди 7 години
Я вместо в уикипедия, потърси в Гугъл дали някъде наблизо до вас дават частни уроци по математика и по разбиране на текст.
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
добре си живеят кремълските юдеи
11
6
 
6
 
! Отговори
Ха- ха- ха преди 7 години
А на кримските пенсионери каза "Денги нет, но вьi держитес", а учителите посъветва да бъдат по-гъвкави и да си намерят втора и трета работа ако искат повече пари.
10
4
 
10
 
! Отговори
Ай стига бе, преди 7 години
А всички президенти на УСА голички, гладнички и нещастни работяги, работят допълнително, нали бе бизнесмена с аудито втора употреба.
9
12
 
6
 
! Отговори
от уикипедия преди 7 години
Дължината на площада е 330 м, а ширината - 70 м.===Значи умножаваме дължината по ширината. Получаваме 21300 кв. м. Това се равнява на 23,1 декара. Разделяме на 30 и получаваме 0.77 декара! Голям богаташ е Медведев, обаче моят двор е 2 декара. Що няма статия и за мен?
8
4
 
6
 
! Отговори
Бизнесмен с Ауди преди 7 години
Човекът да не е някакъв даскал!Той работи допълнително и е преминал в бизнеса.
7
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
медведев може да го наричате и с рожденото му име давид мендел.той е от същият етнос както путин шаломов,лавров,рогозин тимченко ротенберг и всички кремълци
6
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е много ясно, какво искате!Кремъл са го строили разни царе и реакционисти, когато Русия е била малка.Сега Русия е много по-голяма и е съвсем нормално нейните лидери да имат по-големи вили.
5
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво ме интересува медведев. Снимайте и разровете около бочко пожарникарчето, дето мачкаше ушите на Тодор,такива неща ще излязат че не е истина. Има и още около десет хиляди такива крадеца. Ама не смеете.
4
1
 
2
 
! Отговори
Пенка от Шишенци преди 7 години
Вие па , нищо нема човека ! И Шишенци колко такива имения седят , па нема никой.
3
2
 
3
 
! Отговори
тт преди 7 години
Навални има всъща сато медведев
2
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе тези опозиционери лъжат като наште гербери. Някой ходил ли е на Червения площад, че да твърди че е 30 пъти по малък от вилата на Медведев.Щом военния министър приема парада с кола, която 5 минути не може да стигне до другия му край.Явно тази вила ще е по голяма от Тадж Махал и Пентагона, взети заедно!
1
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Миналата седмица хванаха полковник от антикорупционното звено на Русия със 120 милиона долара и 2 милиона евро кеш, днес Медведев огромна вила. Джуджето ще излезе гол като пушка. Като го арестуват ще се окаже, че е ходил с кърпени чорапи като бай Тошо.