Близо 500 000 евро дарения за полиция, застрелял младежа в Париж

За семейството на загиналия са събрани над 76 хиляди
118
Близо 500 000 евро дарения за полиция, застрелял младежа в Париж
Снимка: БГНЕС

Близо 500 000 евро са събрани онлайн в полза на семейството на полицая, който убил подрастващия край Париж, даренията за майката на убитото момче възлизат на 76 000 евро, сочат данни на два сайта, където се събират дарения, предаде БГНЕС.

В поканата за дарения под името „Подкрепа за семейството на полицая от Нантера“ на сайта за дарения Gofundme се казва, че за два дни са събрани 493 166 евро, докато първоначалната цел е била 50 000 евро. Над 24 000 души се включиха в дарения. Призив за дарения на сайта Leetchi в помощ на майката на 17-годишния Наел, който беше убит в Нантер, събра 76 323 евро. В него участваха близо 5000 души.

38-годишният полицай е задържан под стража срещу обвиняемите по дело то за умишлено убийство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: Париждарения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Забравя се основното. Това е следствие на евро-американската политика в Изтока и Африка. Безброй бежанци борещи се за живота и възползващи се от лицемерието на разрушителя на родината си, търсят спасение в света му. Следва културен шок, неспособност да живеят по чужди правила, неспособност да си извоюват място в свят, който не е техен и в който в действителност не ги искат, намесва се и чувството за мъст. С няколко думи: Буш не нападна ли Ирак?
89
0
 
32
 
! Отговори
Съдията Дред преди 10 месеца
По това време в района е имало 31 ареста на вандали,24 ранени полицая,42 изгорени от протестиращите автомобила,много магазини и офиси с разбити врати и прозорци. На 17-годишния млад протестър са му ЗАПОВЯДАЛИ ДА СПРЕ . Оръжие е било насочено към него ... а той дал газ срещу полицаите и се опитал да избяга като мине през тях.КАКВО да направят ? Да му подарят цветенце ? Ясно е че протестърчетата по цял свят ще са недоволни ама такива като тоя в демократичния свят ГИ ОТСТРЕЛВАТ. БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
88
17
 
3
 
! Отговори
МЕГДАН ИМА преди 10 месеца
Щом още не са разрешили на полицаите за една крива дума да те трепе ,пак бива ,ама и това се задава ! Опитват се да отнемат всякакви свободи и права на хората ,казва че ще ти вдигне възраста за пенсия и ти ако протестираш ще те потърпят малко и хайде полицията със газта и палките ! Вече никой не слуша народа ,полиция и бой ! Народа бил ,суверен, суверен ,ама друг път , пълни измишлъотини на книга !
87
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А снимката е от любимоо заведение на Макрон. Защо полицията го пази? Реално срещу кого е протестът?
86
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Време е да излизат и свестните хора!!!
85
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Францция е много виновна пред населението от Западна Африка,където французите са се разпореждали дълги години. Много виновна. Включително в Алжир е имало няколко ядредно опити в пустинята. Французите и сега имат войски там, но все по-малко, защото ги гонят, палят им знамето и въобще са нежелани. ако са били умни владетели, са щели да съдадат услови ТАМ. Народите от Сверозападна Африка са имали цивилизации и държавност ПРЕДИ Франция, много преди Рим !!! За което в България НЕ се пише.
84
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
франция гори от золуми наръба на анархията но тук в Бг се мълчи, а миналата зедмица се препираха кой да предрича края на Путин
83
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Полицаят беше абсолютно неадекватен. ако иска да спре колата, ще стреля в гумите, а не упор почти. Както гаврата на оная "свободна" редакция, гаврата с вярата на хората, с която вестникарите са целели увеличаване на тиража, както тогава имаше поголовна солидарност с уродливите ДжурналЯ, така и сега се проявява уродливостта на обществото им. Впрочем, защо не пишете за реакцциите по света отгаврата с корана в Стокхолм с разрешението на попицията? В много страни има нападения на западни посолства.
82
1
 
0
 
! Отговори
Дагорян преди 10 месеца
До ГАДОРЯНГледай си Ермитажа за другите неща се казва всяко чудо за три дни
81
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Човека си свършил работата и спрял африканския престъпник, защо го тормозят не разбирам
80
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Колко ,от Вас ,не заключват домовете си у пускат ,всеки да влиза вътре ?!?!
79
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Франсетата допуснаха много имигранти, тяхно право е да си слагат ред в държавата.
78
12
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
...не слагайте "минуси" на "82",а се замислете:..-Не гледат ли и на НАС "ойропейците" по същия начин ?...Не правят ли всичко възможно да ни ликвидират като на;ша и да ни набутат в ТЕХНИТЕ характеристики?..Да ни "опитомяват" ?...Просто помислете!
77
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Французите избиха милиони хора по Африка, Америка и Азия. Сега техните потомци ще разчекжат мадмоазели и мосюта.
76
12
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
До Краси...А изобщо трябва ли да се "ОПИТОМЯВАТ" индивидите?.."Опитомяването" не означава ли ДРЕСИРАНЕ по мераците на "опитомяващите" ?..Кой е ДОКАЗАЛ,че всичко трябва да е по тертипа на "ОПИТОМЯВАЩИТЕ" ?...Все пак хората не самаймуни и не всички се поддават на дресировка..Светът се движи от "ред",НАЛОЖЕН от ЗАИНТЕРЕСОВАНИ елементи !..Заинтересовани за СОБСТВЕНОТО си ГОСПОДСТВО,никаква връзка с проблемите на другите..
75
4
 
35
 
! Отговори
Имиграционен преди 10 месеца
Незабавна депортация за майката на арабското полу-човече и замразяване на даренията. Полицаят да бъде награден с Орден Герой на Съветския Съюз и да бъде повишен с поживотна военна пенсия.
74
2
 
44
 
! Отговори
Краси преди 10 месеца
Полухора-арабески трудно се опитомяват!
73
4
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
"Близо 500 000 евро дарения за полиция, застрелял младежа в Париж"...Както казва полицай Крафтрий :-"Животът на полИЦИЙ никак не лек и безгриж"..
72
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Йорго ли си ..,Дядо ли си истината е че никой няма право да пресичаДържавни граници с Загубени Документи !Без значение -бежанец космонавт или извънземен !И ,още по-малко ,да живее на гърба на другите и да получава помощи ,за да прави Нищо или деца !
71
5
 
30
 
! Отговори
леля чичо преди 10 месеца
смятате ли че тези процеси не са режисирани, кога изобщо полицията в либерална държава е имала право да стреля без предупреждение и без да е стреляно първо по полицая , всичко това е по сценариой ОТ-ДО , на америка и трябва хаос в европа и единствения начин е да създадат вътрешен сблъсък на расова, религиозна или класова основа , бедни срещу богати, черни срещу бели, мюсулмани срещу християни , всичко е по план и в този хаос също се решават някакви политичеки проблеми за които никой няма да каже