4 растения - мощни афродизиаци

Чай от ванилия възбужда сетивата и ви кара да ухаете божествено
17 авг 2013 19:00, Мария Дуковска
8
4 растения - мощни афродизиаци
Снимка: Reuters

Цветята символизират природата, любовта, романтиката. Те правят моментите специални. Някои от тях са сочени като афродизиак. Също като храната, хубавите напитки и ароматните свещи, те влудяват със своя аромат и красота. Карат ни да отпуснем сетивата, възбуждат желанието за любов и съзадават приятна атмосфера.

Винаги, когато сте настроени за любов и още нещо, се доверявайте на тяхната сила.
 
Орхидея
 
Тези крехки и екзотични цветя ухаят на ванилия. Ванилията е сочена за средство, с което да накараме любимият да ни желае още по-силно. Дами, ако искате да ухаете приятно на най-интимното място, няколко часа по-рано изпийте една-две чаши чай от ванилия.
 
Мак
 
Неговият наситен цвят повишава вниманието. Семената от мак карат тялото да се чувства еуфорично. Добавете от тях към храната - салати, меса, сладкиши, за да ухаете свежо.
 
Лавандула
 
Тя действа отпускащо и стимулира сексуалното желание. Наситеният лилав цвят провокира сетивата. Поставете свежи лавандулови цветя в спалнята, а за още повече страсти може да направите и отпускащ масаж на патньора с лавандулово масло.
 
Гуарана
 
Плодовете на това растение повишават сексуалната издръжливост. Екстрактът от гуарана намира приложение в хранителни добавки и напитки. Повишава настроението и събужда половите хормони, както при жените, така и при мъжете. 
 
Не забравяйте, че всеки детайл е от значение. Около вас винаги трябва да има ваза или саксия със свежи цветя, защото никога не знаете кое ще провокира желанието за секс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КО? Не
7
0
 
2
 
! Отговори
Киро преди 10 години
До АборигенПравилно, сладкото е стимулатор на мозъчната дейност, а с нея и фантазиите са повече, а за твърдост можете да добавите сок от грейпфрут с малко водка
6
0
 
11
 
! Отговори
fg преди 10 години
ако на човек от жени не му става, съмнявам се че от треви ще му стане
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чайче от мак... Хипер-Ентелегента, дето е писал тази статия, да каже защо се чустват хората еуфорично след такова чайче....
4
4
 
3
 
! Отговори
7 преди 10 години
Никъде в статията не прочетох нищо за пари! А какво надушват жените и мъжете си е техен проблем,нали МИЛИЧЪК!#3- ГЛУПАВ КОМЕНТАР-ЗАЯЖДАШ6 СЕ,! ЩО НЕЩО АКО ИМАШ ПРОБЛЕМИ МИЛИЧЪК ОТИВАЙ НА ДОКТОР! КАКВО ЯДЕШ#1 ИЛИ ТИ НЕ МИР###Ш ?!ДА НЕ БИ ДА СИ ОТ ПЛАСТМАСА?!
3
5
 
23
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
До ?!МИЛИЧЪК....ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ.....НО ЖЕНИТЕ ВИНАГИ ГИ НАДУШВАТ....
2
12
 
6
 
! Отговори
Абориген преди 10 години
"ГуаранаПлодовете на това растение повишават сексуалната издръжливост"Нямам нужда от плевели ... като магарета по 3 часа, пия един компот и ги лепвам пак
1
5
 
25
 
! Отговори
?! преди 10 години
"ДАМИ,ако искате...." САМО ДАМИТЕ ЛИ ИМАТ ИНТИМНО МЯСТО? АЛО ТЕКСТОПИСЕЦА, АКО ТАЗИ СТАТИЯ ИЗЛЕЗЕ В USA,ЩЕ ТЕ ОСЪДЯТ ЗА НУЛА ВРЕМЕ ЗА ОБИДА НА ЖЕНИТЕ И ЗА РАСИЗЪМ!!!!МЪЖКАТА ЧАСТ СЪЩО ТРЯБВА ДА УХАЕ ХУБАВО,А?! ИЛИ ТО НИЕ СМЕ СИ ПРАСЕТА!!!!