Какво биха предпочели хората пред секса

Изглежда интернет изпреварва забавленията в леглото
21 окт 2013 22:00, Теодора Драгоева
4
Какво биха предпочели хората пред секса
Кадър от филма "Оглупели от любов"; Снимка: outnow.ch

Оргазъм или чаша кафе? На какво бихте се спрели, ако трябваше да избирате между тези две неща? За някой от вас отговорът може да е очевиден, но други биха останали наистина изненадани. Според скорошно проучване мнозинството от хората ще изберат чаша топло кафе пред възможността да правят секс.

В живота човек често трябва да прави избори, защото трудно може да получи всичко наведнъж. Хотелската верига Le Meridien Hotels решила да попита гостите си за какво биха заменили своето сутрешно кафе. Оказва се, че 78% от анкетираните признали, че биха жертвали алкохола, социалните медии и секса в продължение на година само за да пият всяка сутрин кафе.

Това не е първото проучване, което установява, че хората предпочитат нещо друго пред сексуалните забавления, когато са изправени пред избор, пише вестник Huffington Post. Ето и кои са другите неща, които изместват секса от желанията на хората:

1. Сънят. Проучване установило, че 12% от хората биха избрали една нощ хубав сън пред хубав секс. Изглежда някои наистина са много уморени.

2. Мобилни телефони. Официално американците са по-зависими от техните телефони iPhone, отколкото от своите сексуални желания. Според проучване 33% от хората са готови да се откажат от секса за една седмица, но не и от своите мобилни телефони.

3. Комплименти. Изглежда някои хора имат нужда от подхранване на самочувствието много повече, отколкото от физическо удоволствие с друг човек.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
6
 
! Отговори
Съпруг преди 10 години
Като гледам моята - само бой не би предпочела пред секса! (ама и за боя не съм сигурен, до сега не съм я бил)
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Френската любов прекрачва ли вегетарианските канони???
2
4
 
6
 
! Отговори
snp93 преди 10 години
когато жените не получават оргазъм пазаруват
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
глупости вертъуиопшщасдфгхйкл;'зьцжбнм,./