Скъсайте с него, ако прави тези неща...

Измамите и лъжите не са свързани само с изневерите
10 май 2016 22:50, Михаела Лазарова
5
Скъсайте с него, ако прави тези неща...
Снимка: outnow.ch

Във всяка нова връзка има предупредителни знаци, които трябва да ви подскажат, че човекът не е за вас. Понякога тези знаци не са толкова сериозни и не е необходимо да се вземат под внимание. Все пак няма съвършени хора.

Но в други случаи трябва да ви светне червена лампичка, и ако се замислите за какво ви предупреждава, ще се предпазите от бъдещи сериозни проблеми.

Ако приятелят ви прави следните неща, не само не трябва да продължавате връзката си, а пък още по-малко трябва да ви минава през ума да се омъжвате за него!

Проявява насилие, дори без да ви удря

Физическото насилие е крайна проява на злоупотреба с най-близкото човешко същество. То не бива да се търпи, независимо колко си мислите, че го обичате. Един истински мъж никога не би се държал насилнически с любимата си жена. И не смятайте, че сте си го заслужили, защото това е най-честата грешка, която жените допускат спрямо своите насилници.

Насилието обаче може да не е единствено физическо. Емоционалното потисничество е не по-малко пагубно и унизително. Ако приятелят ви непрекъснато ви вменява вини за неща, за които не сте виновна, ако потиска желанията и мнението ви, ако ви кара да се срамувате от себе си – прекратете връзката с него.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
охххх, котьооооо!...
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До аааааааааМоже би, преди да го пратиш на ...... м,у първо трябва да го попиташ защо се крие с таблета в банята, дали не можеш да решиш този проблем като си избръснеш краката, като си купиш някоя играчка или пък като гледате заедно таблета. Говорете си хора, след 30г. брак можете да си кажете всичко.
3
0
 
4
 
! Отговори
ааааааааа преди 7 години
а какво да направя като го хванах да лъже и да се крие с таблета в тоалетната и бърза да се радва като е закодирал всеки достъп до тел.и комп.,а е вече дърт и плешив и с брадавици с голяма глава и тънко вратле ,двуличен и лъжлив и много обича да ходи сам при майка си и да злослови по мой адрес а вече имаме 30 г брак и до сега не съм му изневерявала..да го пратя ли на МАЙНАТА МУ.
2
0
 
1
 
! Отговори
от ОПИТ преди 7 години
Като успеете да навиете жена ви за тройка с комшийката - за не се окаже че без да искате сте й казали че е за събота ,а ви завари на калъп още петъка
1
2
 
7
 
! Отговори
Минко Г. преди 8 години
А добре, кво да направя като тя ме лъже за бившия си, че били само приятели, пък после като и кажа че не изглейда така и почва да реве и да казжа какъв съм едисикакво?! За една вена едни поведения не се мислят като насилие за друга се, да не говорим че написаното горе се отнася и по обратния начин.