Сигурни знаци, че сте намерили сродната си душа

Отивате заедно на сватба без да се чувствате неловко
11 юни 2016 22:44, Михаела Лазарова
3
Сигурни знаци, че сте намерили сродната си душа
Снимка: outnow.ch

Кой не би искал да срещне сродната си душа?! Понякога обаче е трудно да осъзнаем знаците, които подсказват, че сме именно с човека за нас. Обръщаме внимание на дреболиите, заради които се караме, а не регистрираме положителните черти на начините за излизане от конфликта, които сме използвали.

Понякога след като се успокоим и обмислим ситуацията виждаме, че всъщност нещата са доста благоприятни за нас като двойка.

Ако все още се чудите за вас и вашата половинка – вижте кои са знаците, че определено сте сродни души!

Когато отидете заедно на почивка, винаги нещо се обърква

Важното е, че колкото и да се объркват нещата, винаги намирате начин да излезете от ситуацията. Карате се за глупости, винаги единият мрънка и се цупи, искате да правите различни неща, но се налагат повече компромиси в името на комфорта и на двамата.

Ако сте успели да излезете подобаващо от тази конфликтна обстановка, която всяка почивка предполага, значи определено умеете да мелите брашно заедно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
14
 
! Отговори
Отбелязват нещоВажно преди 7 години
което по-младите и неопитните хора често пъти пренебрегват.Не са рядкост случаите, при които някой уж-приятел се изяжда от злоба и завист, като види, че сте си намерили хубаво и свястно момиче за гадже. Веднага ще започне да ви внушава, че е разглезена, глупава, повърхностна и т.н. Има и такива, които направо ще се опитат да ви отнемат гаджето, дори без да имат намерение да създадат с нея сериозна връзка.Лицемерните приятелки пък направо правят опит да омаят новото гадже на дружката си.