Само за жени! Хороскопът ви за март

Динамичен месец
6
Само за жени! Хороскопът ви за март
Снимка: Istock

Месец март идва прекрасен, носейки ни ново начало, растеж и оптимизъм, които могат да повлияят положително на живота и благосъстоянието ни. Началото на пролетта ще е период, в който ще чистим ненужното от живота си, за да освободим място за новото. Планети като Юпитер ще ни помагат да се движим напред, да мечтаем и да сме смели. Какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп за март.

Жената Овен

Скъпи дами, месец март ще бъде сравнително спокоен период за вас, без особени промени. Всичко ще върви по план, а представителките на знака ще успеят да приключат някои сметки и да създадат финансов резерв за бъдещето. Март ви носи и философия и размисли за смисъла на живота. Средата на месеца ще бъде идеално време за тези, които планират големи покупки. Може да се чувствате по-често уморени, затова намирайте здравословни начини да възстановите енергийните си нива.

Жената Телец

Очаква ви продуктивен и интересен месец. Положителни промени ще настъпят в почти всички сфери на живота. Всичко, с което се заемете през март, ще бъде отлична основа за бъдещи постижения, макар че ще го усетите много по-късно. Бъдете търпеливи! Най-благоприятна ще бъде първата декада на месеца, когато ще имате възможността да покажете своя професионализъм и бизнес нюх в правилните среди. В този период звездите обещават на представителките на знака тайна романтична връзка, която ще се превърне в източник на вдъхновение. Бъдете по-внимателни с парите през втората декада на месеца.

Жената Близнаци

Март месец идва за вас с много енергия и вдъхновение, а това ще ви помогне да реализирате някои от мечтите си в работен план. Ще имате възможността да изпробвате нови проекти и да се заемете с ентусиазъм с поставените задачи. В любовен план бъдете много внимателни с думите, комуникацията, без значение дали сте във връзка или на този етап се опознавате с някого. За някои от вас може да има и среща с партньор от миналото, бъдете внимателни в тази посока. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
MC MiTaKa Baby преди 1 година
Тая вечер съм на курвитол без бандерол!
2
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е сладко! Ще накарам приятеля ми да ми купи нов телефон, че Iphone 14-ката нещо взе да ми старее хммм
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подмокрих се. Благодаря ви много за вниманито!