Седмичен любовен хороскоп за 24 - 30 април

Слънцето в Телец ще направи подкрепящ секстил към Сатурн
24 апр 2023 09:17, Михаела Лазарова
3
Седмичен любовен хороскоп за 24 - 30 април
Снимка: Istock

Последната седмица на месеца ни дава възможността да постигнем невероятни неща в любовния си живот. Слънцето в Телец ще направи подкрепящ секстил към Сатурн, осветявайки отговорността и издръжливостта на любовните взаимоотношения. Ключовите компоненти на романтичната съвместимост са привличане, издръжливост. Дори когато се забавляваме и нямаме връзка, ще търсим партньори, които по някакъв начин да ни носят стабилност.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В последните дни на април вашата управляваща планета – Марс, ще направи добра връзка към Уран. Това ви носи хармонична вибрация. Ако сте обвързани може с партньора ви да започнете някакво начинание, проект, нещо ново, което да ви носи положителни емоции. Да направите желана покупка за дома ви. Онези представители на зодията, които се срещат с някого, може да задълбочат взаимоотношенията си. Напълно необвързаните да се погрижат за комфорта си.

21 малки стъпки за повишаване на интимността

Телец

Звездите ще ви дадат своята подкрепа, давайки ви силата, от която се нуждаете, за да уведомите някого как точно се чувствате. Ако сте влюбени, вие сте в състояние да проведете открит, приятелски разговор със смелост и спонтанност, вместо дълго да обмисляте какво да кажете. Човекът, който ви интересува, може да се почувства пленен от уверения начин, по който ще го направите. Други ще могат да вземат внезапно решение с партньора си относно кратко пътуване. Едно романтично бягство ще се отрази положително на връзката ви.

Близнаци

Близнаци, това може да е седмицата, в която най-накрая сте готови да разкриете една от вашите по-малко конвенционални атракции на любимия си човек. Това не трябва да е нещо крайно или табу, но може да е нещо, което смятате, че не е обикновен начин за подхранване на страстта. Ако на този етап не сте в любовна връзка, флиртове няма да ви липсват. От вас зависи дали искате да се забавлявате или да отделите повече време за себе си и постигането на личен комфорт. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще си ги мием взаимно!
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леко а се не уфръгъш само.