Люси Дяковска скоро ще се ожени за Кармелия

От година сме заедно и съм безкрайно щастлива, каза българката
17 май 2012 14:26,
139
Люси Дяковска скоро ще се ожени за Кармелия
Люси Дяковска, Снимка: Reuters

Родната певица Люси Дяковска, която бе част от немската поп група "No Angels", съвсем скоро ще се ожени за приятелката си Кармелия.

Дамата бе позабравена от медиите, но тези дни се появи на премиерата на "Mъже в черно 3" с половинката си и отново попадна под фокуса на пресата.

"Тук съм с моята приятелка. От година сме заедно и съм безкрайно щастлива. Скоро ще се оженим. Но няма да издам точната дата", сподели българката пред немското сп. "Buntе".

Това лято Люси подписа за десетия сезон на германското предаване "Popstars", където ще бъде жури.

То ще се излъчва от канала ProSieben. Дяковска бе част и от първия сезон на музикалното риалити, което тогава се даваше по канала RTL 2.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мажете незаслужават абсалютно нищо освен да бъдат цял живот сами особено българските мъже те незнаят как да се отнасят към жените.
103
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А колко жени са изнасилвани и след това убити и то годишно статистиката сочи по над 100 жени годишно особено в България най много това нормолно ли е мъжете да се гаврят с жените . За това жените ще бъдат лезбйки .
102
4
 
7
 
! Отговори
да преди 11 години
Тоя Иван Ангелов наистина беше много непоносим, къде го месиш тоя инфантил в темата. На такива *** шльоковци като него трябва да им се показва червен картон, че да се научат да не се дъжат като разглезени внучета пред баба си.
101
6
 
14
 
! Отговори
Ммммъж преди 11 години
Какъв кеф ! Две жени се гушкат и се цункат. Не виждам нищо лошо в това. Изкъпанки в чисти чаршавчета после сладко си заспиват
100
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да си гей не е болест.Лечимо е.--------------- Ти май не си със всичкия си? Второто ти изречение опровергава първото.
99
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това същество като женски *** ли се самоопределя?
98
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днеска водещите новини са свързани се с гей тематиката.Няма как сайта план гони.
97
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това псевдо създание с нито една песен не успя ...явно доста се е изкривила ,че си мисли като гризне някой друга женска мръвка и ще стане известна!!!не е лесно да си "МОДЕРЕН"
96
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да си гей не е болест.Лечимо е.На психическа основа.Не се раждаш такъв.Хората се раждат със склонност към нещо, но не се раждат изградени като психика, характер и навици.Майката има много голямо влияние при хомосексуалистите.Средата също.Отделно някои случки от живота.Отделянето от хомосексуалната среда е много трудно, поради срам, страх и модата. която хомосексуализмът представлява в днешно време.Но гейовете са си обикновенни хора и могат да се откъснат от този начин на живот, макар и с цената на много усилия.
95
28
 
31
 
! Отговори
Дейл Карнеги преди 11 години
Хора в кой век живеете, не бъдете тесногръди същества, всеки има право на избор. Да си лесбийка не означава, че си болен или ненормален. Не бъдете хомофоби, защото не се знае кой ваш познат е такъв и заради вашите хомофобски изказвания го крие от вас. Приемете, че хората са различни, ако го приемете сега, ще видите колко по-леко ще живеете.
94
18
 
32
 
! Отговори
а? преди 11 години
Не съдете толкоз строго обратните, че да не ви се отвори късмета с някое дете или внуче такова, ще ви вида тогава каква превенция и лечение ще проведете. А специално Люси, колкото и да ви е антипатична, си има живота, кариерата и парите в Германия и едва ли и пука за нашите мнения. Мамини убавци златни
93
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИКолко пъти трябва де те изнасилят теб, за да спреш да раждаш????????????
92
8
 
5
 
! Отговори
! преди 11 години
Когато са я насилвали, сте живяли в скапаните си кутийки-апартементи! Сега съдите!
91
7
 
7
 
! Отговори
! преди 11 години
МЛЪКНЕТЕ!пЪРВО ВЕЖТЕ ЗАЩО Е ТАКАВА КАКВАТО Е ! ПОСЛЕ ПЛЮЙТЕ!
90
16
 
21
 
! Отговори
СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИ преди 11 години
си е*ало майката , психично болни на всеки метър !и това ще ражда ? ще има наследници ? а какви ще станат те - нормални ???
89
5
 
6
 
! Отговори
ПЕЦИ преди 11 години
ЕЕЕЕ... НЕ УСПЯ С НИТО ЕДНА ПЕСЕН ДА СТАНЕ ЗВЕЗДА.....ЕТО ЧЕ СЕГА И НЕЙНИЯ ЧАС УДАРИ....А ДАНО ДА УСПЕЕ ЗАЩОТО ЩЕ МИ СЕ ПРЪСНЕ СЪРЦЕТО....
88
1
 
36
 
! Отговори
модерното в Бг преди 11 години
Жени ходят с жени ,мъже с мъже ,....в ПарАламента не можеш да разбереш ,кои са леви ,и кои са десни ,*** станаха ---роми ,а българите ---*** ,23г.само далавери и търговийки ,дрога алкохол ,силиконови цици ,джуки ,ВСИЧКО и НАВСЯКЪДЕ се продава ,....ДИПЛОМИ,КНИЖКИ,ИЗПИТИ ,ДЕЦА,ЖЕНИ ,"МОРАЛ",ДОКТОРИ ,ДЪРЖ. ИНСТИТУЦИИ,ПОЛИТИЦИ ,-----ЖИВА ***!
87
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еййй - и аз искам да прочета коментара на 105!!!
86
3
 
16
 
! Отговори
До 112 преди 11 години
А какво пречи, какъвто и да си, да си горд с това! Гей, инвалид, обезобразен, сляп, глух, пъпчив, дебел, чернокож - въпреки всичко това, какво ти пречи да се гордееш със себе си.Никога не бих си променил вътрешната нагласа, заради *** като теб. Никой не е виновен, че се е родил какъвто и да е, вие това не можете да разберете.Born this way!
85
2
 
10
 
! Отговори
Кат преди 11 години
Е пък, да се жени, к'во толкова. И без това германското законодателство не признава такива бракове, така че "бракът" би бил невалиден. Много шум за нищо...