Том Брейди: С Жизел сме много привързани

Куотърбекът не се старае да изглежда като мъжкар
Обновена: 20 авг 2012 08:48 | 20 авг 2012 08:34,
7
Том Брейди: С Жизел сме много привързани
Снимка: сп. VMAN

Определено има за какво да завиждаме на Том Брейди! Не само, че е женен за прекрасната Жизел, с която очакват второто си дете, а и изглежда забележително - истински мъжкар. Това се вижда особено ясно във фотосесията за сп. VMAN, направена от великия Марио Тестино.

В нея хубавецът позира с доберман и излъчва стил и елегантност, облечен в костюм. Малка закачка е кучешката каишка, която си слага в един от кадрите, а за да има динамика в снимките, Брейди прави и различни физиономии.

Том издава, че се радва на много топла семейна обстановка и обожава синовете си (освен момченце от Бюндхен той има и едно от връзката си с Бриджит Мойнахан).

„Израснах в среда, в която свободно можехме да изразяваме емоциите си...Благословен съм с това, че имам двама синове – целувам ги по хиляда пъти дневно. Със съпругата ми сме силно привързани един към друг, това е част от природата ни", споделя още спортистът.

Макар че заработва прехраната си в свят, в който мачовците са на почит, той не иска да бъде идентифициран с този образ. „Не се старая да си давам вид на някакъв суров воин. Това е част от професията ми и я приемам сериозно. Но нямам какво да крия и не се тревожа какво си мислят хората за мен", категоричен е Брейди.

Вижте снимките от фотосесията в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кучето мяза на благоверната му
4
0
 
3
 
! Отговори
дедо преди 11 години
Барем вас да не мисля, дедовите! Камък ми падна!
3
4
 
17
 
! Отговори
гражданин от село преди 11 години
Кой е тоя Том Брейди куотър-мотър? Коя е Жизел?Дайте нещо за леля Миче от 6-тия етаж на блок 85А в Люлин. Нея поне я знаеме целия квартал, да я видим какви ги е вършила в последните дни, мръсницата и ниедна...
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тфа рубрика "Жълтини" ли е ?
1
0
 
13
 
! Отговори
мим преди 11 години
УБАВИЧЪК :):):)

Спонсорирани публикации