Наоми Кембъл – супермодел в суперформа

Този път Черната перла ни се усмихва от корицата на руското Harper’s Bazaar
21 окт 2012 13:34,
20
Наоми Кембъл – супермодел в суперформа
Снимка: Harper’s Bazaar

Наоми Кембъл е любимката на руските модни списания, откакто живее в Москва със своя годеник - милиардера от бизнеса с недвижими имоти Владислав Доронин.

Този път Черната пантера или перла, както я наричат, позира за новия брой на руското сп. Harper's Bazaar, ноември/2012.

Снимките на сесията, в която компания на шоколадовата красавица ѝ прави едно пухкаво зайче, са дело на Наталия Алавердиан. Стилист пък е Натали Джус.

В статията Наоми е представена като силна и борбена жена, за която няма невъзможни неща. Красавицата демонстрира дрехи от новите колекции на марките Chanel, Moschino, Jil Snader, Alexander Mcqueen и др.

Освен това супермоделът споделя една своя тайна пред списанието - че в модния бизнес има само четирима дизайнери, на които никога не може да откаже участие и това са Azzedine Alaia, Domenico Dolce, Stefano Gabbana и Marc Jacobs.

Вижте стилните снимки на Наоми в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
3
 
! Отговори
Манекен преди 11 години
Покажете снимката на супермодела където е оплишивяла.
14
1
 
1
 
! Отговори
Месия-жена преди 11 години
Е, няма такъв модел... Крака, крака, крака... Целуни зайчето от мен!
13
1
 
0
 
! Отговори
pipinana преди 11 години
ne znaia
12
1
 
4
 
! Отговори
дядо преди 11 години
Какъв супер модел бе пре стара чанта моделите са до време преминали няколко години за нищо не стават.А с тази снимка дядовците ще си плашат внуците яж или ще дойде тази от снимката.
11
2
 
7
 
! Отговори
малкия местан преди 11 години
тя да ми се яви хич няма да я бавя
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никак не я харесвам. Особено като я видях на една снимка- плешива, с изхлузена перука.Дълги ръце като гребла, огромни крака- гадост! Доронин сигурно е сляп.
9
4
 
20
 
! Отговори
In Sanity Concealed преди 11 години
Черна перла?!? Черна ***-*** бих казал! "Кървавите" диаманти си ги прибра, ама не знаела къде са. И е започнала да оплешивява...Маймунони Кембъл! :S
8
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Току що я дават по ,,Анимал Планет,,. Качена е и позира от върха на едно дърво.
7
5
 
11
 
! Отговори
Балзак преди 11 години
Суперкуртизанка в суперформаГайтански-Вълка е българският милионер, който броил 30 хиляди евро, за да наеме като своя придружителка Наоми Кембъл. Информацията разпространи в Сблъсък при Иван и Андрей съпругата на Митьо Крика Нина Никол. Пред водещите тя каза, че български милионер е наел черната пантера да го придружава на важна бизнес вечеря, но не назова името му.Светски хроникьори обединиха усилията си и истината излезе наяве.Румен Вълка е тайнственият богаташ, който си е позволил удоволствието да бъде придружаван от известната манекенка макар и за една вечер. Босът на Волф искал да се представи на ниво пред бизнеспартньори и се появил на деловата вечеря в компанията на черната красавица.Нямаме данни обаче дали след вечерята компаньонката е била изконсумирана напълно.Наоми Кембъл е честа придружителка и на няколко руски бизнесмени, които я наемат за приблизително тази цена гръмна преди време руската преса. Черната пантера стана скъпо платена компаньонка след раздялата си с Флавио Бриаторе.
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Било е некога това черното,сега само плаши
5
1
 
7
 
! Отговори
Сексманиак преди 11 години
Аз - Суперманиак в супер секси форма. Наомито ако ме познаваше къв дизайнер съм, щеше да низвергне всички останали. Но, това е живота. Заради едната скромност ще си умра неизвестен.
4
2
 
4
 
! Отговори
=== преди 11 години
много пари са играли тук, а перуката нов модел ужасно си личи"стилните" снимки видяхме, който е с по-слаби нерви да не гледа снимки тук-там от папараци, че гледката не е от приятните
3
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
отврат
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ей такова църно ми се плющи
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е ако ви харесват дръгливи чернокожи баскетболистки