Даян Крюгер: Не съм омъжена за работата си

Актрисата едва осъзнава колко неща ѝ предстоят и колко още има да учи
Обновена: 7 фев 2013 11:41 | 7 фев 2013 11:41,
8
Даян Крюгер: Не съм омъжена за работата си
Снимка: сп. Glamour

Красивата германка Даян Крюгер ще заблести в продукцията "The Host", която излиза по кината следващия месец. Блондинката усилено промотира лентата, което е и причината да се появи в мартенския брой на сп. Glamour.

В медията актрисата позира в ефирни дрехи на марките Chloé и Van Cleef & Arpels. Тя споделя детайли за личния си живот и за половинката си Джошуа Джексън.

Ето ги и акцентите от интервюто:

За живота си извън екрана: „Когато навърших 30, разбрах колко невежа съм била. Винаги съм се смятала за много независима – издържам се сама от 16-годишна, говоря няколко езика, обикалям по целия свят. Мислех си: „О, аз съм много умна". После осъзнах, че знам много малко за различните конфликти по света, защото съм била прекалено самовлюбена, за да задавам въпроси за тях. Сега имам желание да се фокусирам върху това – да бъда завършена жена, а не просто някаква актриса".

За връзката си с Джош: „Имаме своите върхове и падения. Не ни е било лесно, защото той беше във Ванкувър (където снима F"ringe") близо пет години и сега най-накрая се завръща у дома. Неща, които за повечето хора са нормални, за нас са някак по-вълнуващи. Това, което ми се струва скучно, е пътуването. Да минеш стотици километри, за да прекараш с някого две нощи. Казват, че това прави връзката по-пикантна и жива и сигурно има нещо вярно. Но това е вече остаряло схващане. Онзи ден му казах: „Чакам с нетърпение да се отегча от теб".

За личните си цели: „Мисля, че има време за всичко в този живот. Не съм омъжена за работата си. С възрастта осъзнавам, че има много неща, които искам да направя, защото не мисля, че ще съм актриса цял живот. Обожавам работата си, но не искам да остана без нищо, ако тя изчезне някой ден".

Вижте Даян в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
german_tiger преди 11 години
изв. за спамаЗа някой желаещ германско:vbox7/user:german_tiger?p=collectionsgermantiger.blog.bg/
5
4
 
4
 
! Отговори
german_tiger преди 11 години
Държава в която има паметници на кирилица на армията която изнасилва-Съветската Държава в която се пускат филми като горкия редник Райън в които чужди избиват германци по германски телевизии Държава в която театрите се правят от чужденци, държава в която всичко което е негерманско се протектира и изтиква напред Държава в която водят децата от малки в концлагери да им внушат чувство за вина-да ги възпитават в срам, колко зли са били дедите им!
4
4
 
1
 
! Отговори
german_tiger преди 11 години
Тази безродница, която беше заявила, че не би имала любов примерно с Брад Питт, защото изглеждал много... германски?!Разбира се въпрос на вкус, а СЛЕДВАЩОТО ОТ МЕН - ВЪПРОС НА ИСТИНА:ГЕРМАНСКОТО ЗНАМЕ ЧЕРНО-ЧЕРВЕНО-ЖЪЛТО ЗНАЧИ:ОТ МРАК КЪМ СВЕТЛИНА-ЧРЕЗ КРЪВ!!! "Германия"-няма такава "държава"- Държава в столицата на която има бетонен мемориал на еврейте Държава в която нямат право да се гордеят с нищо след 1813г. и 1815г.
3
0
 
14
 
! Отговори
Petar, NY преди 11 години
Много готина жена.....
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Готина и естествена мацка.Да не правя пак сравнения с нашите чалгаджийки, че вече става досадно.
1
0
 
18
 
! Отговори
дядо преди 11 години
Уффф пак нищо за сърненцето Фидосова

Спонсорирани публикации