Звездите, които мъжете биха искали да вкарат в леглото си

Вижте кои знаменитости управляват мъжките фантазии
13 апр 2013 10:24,
8
Звездите, които мъжете биха искали да вкарат в леглото си
Мила Кунис, Снимка: Esquire

Всяка година десетки медии правят класации за най-сексапилните знаменитости. Сп. Details стигна доста по-далече, като в онлайн изданието си попитаха хиляди мъже и жени с кой точно биха се позабавлявали под завивките.

Както се досещате Анджелина Джоли вече не е особено модерна. Дамата все още присъства в мъжките фантазии, но сочните ѝ устни не можаха да я вкарат в челната петица. Вероятно годинките си казват своето, а и Анджи се превърна в многодетно майка.

Адриана Лима и Ирина Шейк безспорно са най-горещите модели, но и с тях мъжете не копнеят особено да правят секс. Може би перфектното тяло все пак е плашещо?!

5. И ето че пета позиция не е изненада за никого – Меган Фокс все още е мъжки блян, макар и омъжена и с дете. След като се появи в „Трансформърс" и позорно бе изритана оттам, като обиди режисьора на лентата, сравнявайки го с Хитлер, брюнетката се скри от големия екран. Фокс засне няколко реклами и фотосесии за списания и все пак не загуби нито един фен.

Съвсем скоро ще започнат снимките по екранизирането на „Костенурките нинджа". Където тя ще играе репортерката Ейприл.

4. Джесика Алба отдавна не се е показвала в секси амплоа. В действителност тя се отдаде на семейството си и бизнеса с органични бебешки продукти. Актрисата има две момиченца и съпруг, когото обожава. Но никой не може да забрави години наред как изглеждаше тя в Sin City. И ето че попада на четвърта позиция в тази класация.

3. Тази година Дженифър Лорънс спечели „Оскар" за „най-добра актриса" за ролята си в „Наръчник на оптимиста". Дамата е само на 23 години и преди „Игри на града" малцина знаеха, че съществува и че е актриса. Е, вече знаем, че господата си падат по тази сладурана и с удоволствие биха я завързали за леглото си за известно време.

Двете дами, които мъжете намират за най-неустоими, може да видите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
игри на глада, а не игри на Града :)
5
1
 
4
 
! Отговори
до Тра-ла-ла преди 11 години
Тук никой не говори за семейство и стабилност!Тук се говори за секс!Ако още не си осъзнала,че за мъжете(както и за много от жените) тези две неща се различават...-значи е крайно време да минеш в годините след 1989...Аз искам да правя секс с различни жени,защото е по-интересно и забавно!Но искам да живея само с тази,която ОБИЧАМ(а и така ще ми дуднат по-малко на главата...:))!
4
3
 
7
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 11 години
То пък тия мъже, дето си мечтаят за някакви супер секси мадами... да погледнат първо себе си... Дали става *** за зеле от тях или са едно голямо нищо... Пък тогава да точат лиги..Иначе.. те фантазиите са безплатни...Пък и какъв ли мъж може да бъде тоя типаж, дето само гледа какво да забърше набързо... Туй е един *** и недорасляк... На такъв не може да се разчита за семество и стабилност.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
що само в леглото да я вкарам.навсякъде искам да го вкарам
2
5
 
32
 
! Отговори
Боко преди 11 години
Аз си искам Искрето Фидосова.Каква плът само!
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
той е моята фантазия