Дъщерята на Майкъл Джексън направила опит за самоубийство

15-годишната Парис е приета в болница
6 юни 2013 07:52, Елка Василева
24
Дъщерята на Майкъл Джексън направила опит за самоубийство
Дъщерята на Майкъл Джексън Парис. Снимка: Reuters

Парис, 15-годишната дъщеря на покойния крал на поп музиката Майкъл Джексън, беше приета в болница след предполагаем опит за самоубийство, съобщи Асошиейтед прес.

Според адвоката на семейството Пери Сандърс "Парис се чувства физически добре и получава необходимата медицинска помощ". Той отказа повече коментари около състоянието на тийнейджърката и обстоятелствата, довели до хоспитализацията й.

"Да си на 15 години е трудно, независимо кой си", заяви Сандърс, цитиран от Си Ен Ен. "Особено трудно е, когато загубиш най-близкия си човек".

Източници от семейство Джексън не потвърдиха, че става дума за опит за самоубийство, но един от тях допусна, че това може да е "вик за помощ" от страна на тийнейджърката, отбелязва Си Ен Ен.

Според Ройтерс майката на Парис Деби Роуи е признала в телевизионно предаване, че дъщеря й е направила опит за самоубийство.

Късно снощи Парис е публикувала съобщение в Тwitter, в което пише: "Чудя се защо сълзите са солени", както и цитат от песента на Бийтълс "Yesterday": "Вчера всичките ми проблеми изглеждаха толкова далеч. Сега изглежда се завръщат, за да останат".

Майкъл Джексън почина през лятото на 2009 г. от свръхдоза от упойката пропофол, поставена му от личния му лекар Конрад Мъри.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: майкъл джексънПарис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
25
 
! Отговори
honestly преди 10 години
ох, човешката психика е много сложно нещо и не е редно да съдим. няма правило, по което да се отглеждат 'свестни' деца (каквото и да значи това). да, отстрани е лесно. и да, отстрани софия копола (дъщеря на известния режисьор) е пример за дете, попивало занаята на татко си. жената прави филми, печели оскари и въпреки всичко пак се намират такива, които да я обвинят, че е глезла, получила всичко на готово. няма угодия за простака!
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много е типично дете отглеждано с пари да не намери пътя си в живота. Да си родител е най-сложното нещо. Винаги трябва да намираш баланса. Ако нямаш пари - лошо. Ако хвърляш по детето много пари - още по-лошо! Примерите от холивуд са десетки. Но има и такива, които оставиха кариерите си и парите в името на семействата си. Пример - Майкъл Дъглас и Катрин-Зита Джоунс. Шапка им свалям!
11
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И по кое прилича на него като той си е бил чист чернокож?
10
1
 
36
 
! Отговори
ETNA преди 10 години
Много е хубава. Има нещо на баща си...не знам дали е физическа прилика, или просто някакъв маниер. Да си на 15 години (и всичките 15 да си бил в центъра на обективите...) наистина не е леко. Дано да се оправи бързо момичето :)
9
32
 
3
 
! Отговори
aaaaa преди 10 години
таа моа я трясна
8
0
 
43
 
! Отговори
анонимна 9 преди 10 години
Може да имат много пари, но тия разправии за попечителство, тия алчни роднини, папараците, които ги преследват... не е за завиждане животът им...
7
6
 
25
 
! Отговори
анонимна преди 10 години
Нещастни деца са това. Въпреки че харесвах Джако и песните му - за мен той е гениален музикант - тази егоистична постъпка - да плати, за да му направят деца, и да ги вземе от майка им веднага след раждането, въобще не я одобрявам. Дори да не беше починал, животът им пак щеше да бъде объркан. А най-малкият му син дори не знае коя е майка му.
6
48
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може би това е и в резултат на крайната и противна ненормалност на баща(?) и - този отвратяга и свръхбогаташ Майкъл Джексън, който си въобразяваше, че въпреки нея - ненормалността си, може да си прави каквото иска - да си поръчва и плаща "собствени" деца, да спи в едно легло с момчета - тинейджъри... Никога не ми е харесвал като певец, освен в няколко негови по-бавни песни. "Крал на рока" - какъв отвратяга, само, беше!...
5
7
 
32
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 10 години
Защо ни занимавате с глупости. Някои се самобиват на 15, защото не могат да идат на концерт, някои ги убиват на 15, защото са си позволили да не се съгласят с политическата обстановка в страната си. За какви морални ценности говорим.
4
1
 
16
 
! Отговори
pancho преди 10 години
E i az ne vijdam smisyla v jivota ,no obicham , trevata ,dygata i pticite,obicham usmivkata na priqtel .OBICHAM DA POMAGAM ,AKO MOGA .BE HAPPY:)
3
10
 
46
 
! Отговори
ДА преди 10 години
Лелеле,колко много прилича на баща си!!!
2
55
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
горкото сираче , сигурно от глад и мизерия е стигнало до тук. Да вземем да съберем пари и да й ги изпратим!
1
2
 
51
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Момиче,има смисъл да живееш,да намериш цел в живота си...някоя благородна кауза.Има време за това,сега се съвземи и гледай...ведро на живота,без да обръщаш внимание на озлобените и завистливи хора.Те са навсякъде,но трябва да те...стимулират да се доказваш.