Лятото на мода е Бионсе, а есента - Жизел

Супермоделът е новото лице на марката H&M за сезон есен/зима 2013
Обновена: 19 авг 2013 08:31 | 19 авг 2013 08:18,
1
Лятото на мода е Бионсе, а есента - Жизел
Снимка: H&M

В новата рекламна кампания на H&M есен/зима 2013-2014 участват истински супермодели като Жизел Бюндхен, Исабели Фонтана, Дауцен Крос, Едита Вилкевичут и др.

През последните 6 години бразилката Жизел е най-скъпоплатеният модел в света (печели по 45 млн. долара годишно), което говори че и модната марка печели доста добре след като може да си позволи да ѝ плати няколко милиона хонорар за тази кампания.

Сесията с Бюндхен е снимана в Лондон и по-точно на малка, тиха уличка в Южен Кенсингтън.

Тенденцията на H&M от известно време е да кани големи звезди за своите кампания. Лицето на лятната колекция беше самата Бионсе, която засне сесия по бански на плажа на Бахамите.

Колкото до новата колекция - тоалетите, които те представят, са женствени и имат лека ретро визия, в стил 60-те. Има, дрехи с винтидж излъчване – на ресни, с пайети, от кадифе и мохер, но и супер съвременни модели - кожени якета, макси поли, елегантни рокли.

Колекцията е за хората, които обичат свободата - бохемите по душа. Тя е смесица от модерна драма и вечна класика.

Тези дрехи ще се появят по магазините през септември и бързо-бързо ще се промъкнат в гардеробите на модерните дами, които искат да крачат със стил из града.

Вижте снимките от колекцията в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Имани преди 10 години
Някой беше каэал, че съвършенството е достигнато, не когато няма какво повече да се добави, а когато няма какво да се премахне!!! Супер е!!!

Спонсорирани публикации