Алисия скочи срещу доноси на Николета

Нормално е Валери да се интересува от сина си, заяви тя
15 мар 2015 15:40, Александър Попов
40
Алисия скочи срещу доноси на Николета
Снимка: Facebook

Фолкпевицата Алисия скочи срещу медийни публикации, които я вкарват в интрига. Макар и да не споменава името на Николета Лозанова е ясно, че атаката е насочена срещу плеймейтката.

Още по темата

"Вече прекалено дълго време един сайт произвежда измислени новини под диктовка и това нямаше да е толкова лошо, ако после други не преписваха уж достоверната информация на уж достоверния източник. То не бяха операции, то не бяха истори, в които ме замесват с нови мъже, стигнаха дори до там, че взеха чужда снимка и направиха "ексклузивен материал" за мен и, естествено, любимото - да се рови в отношенията ми с Николай Михайлов и Валери Божинов... Мълча и гледам сеира на поръчителката, но чашата започва да прелива. Всичко си има граница! Не желая да бъда въвличана в каквито и да е интриги, създадени от трети и да се спекулира с името ми! Смятам за нормално да поддържам контакт с бащата на детето ми и недоумявам защо някои хора намират това за странно и нередно. Странно беше, когато комуникацията между нас липсваше, така че се радвам, че в момента я има, защото за мен щастието на сина ми е над всичко! От там нататък личният живот на Валери не ме интересува - всеки има право на такъв и може да го живее както намери за добре. Но е грубо и грозно, когато в желанието си да нараниш някого с цената на всичко, намесваш още лица. Имаше такава ситуация с детето ми, сега неволни участници в сагата са Николай и Галена. И с двамата съм в прекрасни отношения, така че се хабят излишни усилия за създаването на конфликти", възропта Алисия във Facebook.

Преди няколко седмици изпълнителката се раздели с дългогодишното си гадже - вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов. Двамата запазиха добрия тон след като скъсаха, а и това не бе първата им раздяла по време на 4-годишната връзка. Затова и в шоусредите се шушука, че двамата могат да се съберат отново.

Николета пък е в развод с Валери Божинов, като самият футболист потвърди, че любовта между двамата е угаснала.

Другата любопитна версия е, че тръпката между Лозанова и Михайлов още съществува и нищо чудно да възродят връзката си. Независимо, че футболистът наврето сравни плеймейтката с трабант.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
0
 
! Отговори
мп преди 9 години
Почна се войната!! Леле не ми се мисли какви светкавици и бури ще има.Що не вземат да се вземат пак Алисия сБожинов и Фърколета с мамин Ники.Супер !
28
1
 
4
 
! Отговори
Зорко преди 9 години
До Шака Зулу Да,прав си в застрашителен размер!Вместо нечувана тъпотия по-добре някаква смислена и умна информация в различни сфери.По-добре да поумнеем отколкото да изглупеем.
27
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама па и оная умираща отровна змия не престана да плюе отрова и измислици. Тя нали има богат личен живот? Какво се е захванала с Алисия?
26
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да разбера защо занимават хората с тези елементарни същества с елементарен и долнопробен живот. Това говори единствено за упадъка на обществото.
25
0
 
15
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
Тази сега на снимката коя е? Алисия или Николета?? То не че Валери го различавам от малкия Михайлов, все едни и същи дрипи.
24
1
 
9
 
! Отговори
Мен преди 9 години
Абе Саше, с каква помия ни заливаш, че да си попълваш квотата в сайта ? Нямаш ли си някакви змислени занимания, че си тръгнал с *воляци и залязваши ртнитопковци да се занимаваш ?
23
1
 
14
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Като чета тези старини, тоест новини ми се иска да запея...искам да съм ***, да пея неКви песни, да духам на некви мухльовци и с твА да съм известна.... Дали ще се вмъкна в критерите да бъда господЖа Николета Зарезанова и Алисия ***?анова? *** прости урви!!!Как не ги е срам да си показват намазотените фалшиви мутри сред хора?! Не мога да повярвам, че съществуват такива ниСши ***!!!
22
1
 
14
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Мисля, че е време Божинов да признае, че е гей и е лудо влюбен в Ники Михайлов и иска да имат дете, чрез сурогатна майка! Ама моля ви се, хайде по-сериозно! Аман от *! Време е нежната мъжка артилерия да влезе в акция!
21
1
 
15
 
! Отговори
Шака Зулу преди 9 години
Всъщност тази статия за какво е написана,то се вижда че не е написана за никого,ама защо е написана.Не може новинарски сайт,който претендира да е един от водещите новинари,да се занимава с личният живот на утайката на обществото и да ни ги предоставя за модел на подръжание.ние сме хора със семейно възпитание и традиции в семейните си ценности.Има толкова много нови научни открития нови технологии,открития от исторически аспект и да не изброявам още теми,та сте тръгнали да се занимавате с жмел
20
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не ни занимавайте с интригите на разни курабии,какви по големи проблеми има тази държава.
19
2
 
10
 
! Отговори
sss преди 9 години
a be ei stiga ste ni zanimavali s tia silikonki...vremeto na takiva mina mina
18
1
 
24
 
! Отговори
Пич преди 9 години
Едната наклепала другата и воалаа "новина"
17
2
 
27
 
! Отговори
Косе Босе! преди 9 години
Аман от "Граждани" от Селски произход!
16
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Проблемите на *** край нямат и всичките са концентрирани между краката.Няма ли кой да им каже, че всичко е въпрос на лична хигиена?
15
1
 
32
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
НАЙ- БОЛНИЯТ ВЪПРОС НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА Е"РАЗВОДА НА НИКОЛЕТА И ВАЛЕРИ" ТОВА Е МЕЖДУНАРОДЕН ВЪПРОС , КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ РЕШИ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ. ХОРАТА НЯМАТ ХЛЯБ, КЛИМАТИЧНИТЕ УСЛОВИЯ ГИ НАКАЗАХА ЖЕСТОКО , А ТАЯ ПУСТА НИКОЛЕТА ВСЕ ЗА СЕКС И ПАРИ МИСЛИ.ВЪОБРАЗИЛА СИ Е , ЧЕ ОТ НЕЯ СТАВА ВСИЧКО. МИЛИТЕ ЖУРНАЛИСТИ. КАК ЛИ СЕ ЧУВСТВАТ КАТО ИМ ПОИСКАТ ДОКУМЕНТ ЗА ЗАВЪРШЕНА СПЕЦИАЛНОСТ" ЖУРНАЛИСТИКА" КОЛКО МНОГО ГИ УНИЖАВАТ И СРАВНЯВАТ С ТАКИВА ***?!
14
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво ни занимавате с тези пропаднали футбалери и пластмасовите им разкърцотини?Тези жалки смешни хорица отдавна не вълнуват никой,освен тези в днес.бг-то
13
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да си доктор, адвокат, икономист и още други професии, се изисква да имаш нужното образование, а какво се оказва - да си телевизионен водещ е нужно да си известна...........Как ли се чувстват работещите в телевизията с нужното образование / ценз?
12
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой знае какви ла*на *** и двете , кво ни занимавате с някви пършиви перхидролени силикони..натъпкали се с менделеевата таблица и ми се показва по телевизията..
11
0
 
50
 
! Отговори
Трол преди 9 години
На тези двете дали им е известно,че света е пред разруха?Морална,политическа,религиозна,финансова разруха.Знае ли гнусната Николета колко деца умират всеки ден в Украйна,Сирия и Ирак?Знае ли тази проста гнуслячка,че никой не го интересува колко маркови парцала има,или с колко мъже спи?Гнус ме е даже да я споменавам.А когато я видя ме хваща срам,че даже и знам името.
10
2
 
31
 
! Отговори
qn-bibiqn преди 9 години
На тия двете кукумявки,не им стигнаха пари,всичко правят за пари,но не са им достатачни,и започват да се ядат една друга,но си е права Алисия,тоя *** Николетка се чуди на какав кол да се надене,и само спряга интриги за хората,а се непогледне колко е гнусна,неможе само да мислиш,как да приватизираш парите на хората,езак че кадето и да иде все свадби прави,то не беше една,па две,патри,и накрая пак сама кукумявката остава!!!

Спонсорирани публикации