Софка със снахичка "като сърничка"

12-годишният й син Лоренцо си имал вече гадже
19 май 2015 08:04,
39
Софка със снахичка "като сърничка"
Снимка: Булфото

Софи Маринова се похвали, че страшно много харесва гаджето на 12-годишния си син Лоренцо. "Много е сладка, като сърничка е", обрисува я ромският славей.

Софка гордо разказа, че преди няколко дни Лоренцо й казал: "Мамо, дай 100 лева да й купя подарък, че правим 7 месеца!". Синът й взел на гаджето "герданче със сърце", а после даже върнал ресто на майка си, пише "Монитор".

Звездата на "Съни мюзик" видяла за сефте първата любов на Лоренцо преди около месец. Хлапакът запознал майка си с приятелката си, като ги завел на кино, а след това хапнали суши.

Момичето, което е с една година по-голямо от Лоренцо, споделило пред Софи Маринова, че иска да има 5 или 6 деца.

Междувременно певицата обяви, че скоро ще представи новата си песен "Като дете", която е записала в студиото на Тони Стораро. По повод слуховете, че е имала интимни отношения с него, Софи Маринова коментира: "С Тони сме много близки приятели. Познаваме се от дълги години. Даже да споделя нещо, което не е казвано досега. С жена му сме много близки приятелки. Миналата година ходихме двете с нея и децата за една седмица в Дубай. Много весело си изкарахме". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Да автора на преди 8 години
"това вербално произведение". Как Ви хрумна да наречете 12 годишно момиче "снахичка" за какво точно си мислехте онзи момент . Вие на гаджето на 12 годишния си син/дъщеря гледате като на снахичка/зет ? Вече обяснихте ли им как да се предпазват докато правят секс ?
18
0
 
13
 
! Отговори
хафте преди 8 години
Дано не са първи братчеди или нещо такова, макар че лошо нема.
17
0
 
10
 
! Отговори
baidu преди 8 години
Aбре няма ли с к'во друго да ни занимавате, че почнаха всички медии само за да пишат.Едните газели/сърнички (м*м*то им), другите с каляски по-баловете. Толкоз ли няма млади, прави и умни българи за които да напишете нещо. Ах не ви е срам.
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kaji be Lorenco chai shukarie
15
1
 
24
 
! Отговори
ззз преди 8 години
ами иска 5 деца защо да не иска след като нои краде парите на българите дето ги внасят за пенсия и ги раздава на тях за майчински и детски ще иска а ние ще работим до гроб
14
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
е, че той на 12 вече е престарял ерген, да побърза малко. До 20 трябва да стане дядо.
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Софка знае, че жената може да е и с 20 години по-стара от мъжа ;DТози трябваше да си е взел гадже още когато е бил на 2 години!!!!
12
14
 
3
 
! Отговори
дo: 16 преди 8 години
когато аз не познавам определени хора или общности в България просто не коментирам за да не се излагам
11
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми даже закъснява! До сега вече трябваше да е забременил 13 годишната си приятелка, че да може на 14 вече да е горда майка. Тази е на 13 и още не е бременна! Ужассс! Направо скоро ще е стара мома! А и искала да има 5 или 6 деца... абе, "културни особености" какво да си говорим!
10
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Време и е!! Тя е на 13 и вече трябваше да е родила !!!!
9
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
:DМомичето което е с 1 година по-голямо вече иска 6 деца и работят по първото :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
8
13
 
4
 
! Отговори
общности преди 8 години
Първа, в исторически план, е общността на т.нар. йерлии - т.е. местни, уседнали роми. Те са потомци на дошлите през периода Х-ХV в. роми, които постепенно усядат и векове наред съжителстват както с българското, така и с турското население. Йерлиите се делят на две големи групи: хорахане-рома (турски роми, мюсюлмани) и дасикане-рома (български роми, християни).
7
16
 
2
 
! Отговори
дo: 10 преди 8 години
да вземеш да прочетеш за Дасикане Рома-християни в България , така малко повече ще познаваш собствената си Родина иначе коментара ти е като на чужденец в България
6
0
 
23
 
! Отговори
тцЪ преди 8 години
И кво... Догодина баба ли ще става Софка?
5
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
туй Софче ще го мангранясвам .
4
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ястребка Велика"българка" АМА като тебе
3
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Момичето, което е с една година по-голямо от Лоренцо, споделило пред Софи Маринова, че иска да има 5 или 6 деца."До 5г ще ги има!Иначе подобаваща статия за dnes.tr.
2
0
 
80
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Лоренцо, бате... живееш квот живееш до 13. После жена, деца... :D
1
0
 
43
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 8 години
Аз от кога повтарям че този "сайт" е джагалотурски

Спонсорирани публикации