Депардийо е готов да умре за Русия

В Европа изобщо не можели да разберат Русия, казва актьорът
26 май 2015 14:04, Елка Василева
139
Депардийо е готов да умре за Русия
Жерар Депардийо. Снимка: Reuters

Известният актьор Жерар Депрадйо призна, че е готов да умре за Русия, защото в тази страна живеят силни хора, а французин той никога не се бил чувствал, пише Утро.ru.

"Готов съм да умра за Русия, защото хората тук са силни: изобщо не искам да издъхна като глупак в сегашна Франция", каза Депардийо.

Още по темата

За Франция той казва, че за него тази страна е родна само от гледна точка на фактическата биография: "Възпитан съм в ценности, които не споделям".

"Аз не вярвам в нищо. Особено в себе си. Понякога вечер, когато съм в леглото си, искам да заспя завинаги", призна актьорът за суицидните си мисли.

За Русия Депардийо говори само положително. През декември миналата година той разказа пред съотечествениците си, че е горд с новото си гражданство, а те, както и цяла Европа, никога няма да разберат Русия.

"Много силно обичам Русия. Много съм горд, че станах руснак. Гордея се с това, че станах част от тази огромна страна, страна с неизмерима духовност, Русия е забележителна... Там живеят абсолютно невероятни хора. Вие не можете да разберете - тези, които живеят тук, във Франция или в Италия, или дори /изобщо/ в Европа. На вас ви е трудно да разберете какво представлява Русия", каза актьорът.

Няколко дни по-късно Депардийо заяви, че дори в килиите в московските арести е по-добре отколкото в аналогичните места във Франция /където той се е оказвал по време на буйната си младост/ - помещенията за временно задържаните са по-големи и по-светли, а и прозорците могат да се отварят.

Депардийо се отнася добре и към президента на Русия. През миналата седмица на фестивала в Кан той отново говори за това: „Мосю Путин, аз добре го познавам и много го обичам. Аз пътувам много из СССР, или по-точно Русия“.

През декември 2012 г. Жерар Депардийо се премести да живее в Белгия, за да не плаща данък лукс – до 75% от доходите си, а няколко дни по-късно обяви, че се отказва от френското си гражданство. В писмо до френския премиер той обясни, че понятието „патриотизъм“ е остаряло и той смята себе си за гражданин на мира, а не на Франция.

На 1 януари 2013 г. президентът на Русия Владимир Путин подписа указа, с който на Депардийо беше дадено руско гражданство. Като руснак Депардийо е регистриран по местожителство в Мордовия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя е бая глупав
103
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Алкохола не прощава никому !!!!!!!!!!
102
1
 
4
 
! Отговори
Атлас преди 8 години
Русия е най-могъщото дете което Майка България е раждала някога през своя няколко хилядолетен живот..........
101
6
 
4
 
! Отговори
хм... преди 8 години
Абе защо на всички руснаци им се мере....толкова ли е шит живота им?
100
8
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Какво пък толкова не моем да и разберем на Фашистка ***, айде моля обяснети?
99
1
 
11
 
! Отговори
вера преди 8 години
"В писмо до френския премиер той обясни, че понятието патриотизъм е остаряло и той смята себе си за гражданин на мира, а не на Франция."*** вместо да ми триеш коментара вземи си оправи превода.Гражданин мира в превод от руски означава гражданин на света. Че ви се смеят и децата вече.
98
2
 
3
 
! Отговори
bobo преди 8 години
Oshte edin tapet s pari.
97
3
 
16
 
! Отговори
НФБ преди 8 години
До АнонименРусия и Китай не трябва да инвестират в сащ .Без мислено е да се наливат пари в неприятел и страна налагащи санкции. .Бойкот на сащ на американските акции и ценни книжа. Съд за американските банки блокирали руски пари. .
96
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом напишеш нещо на руски както "R__O__S__S__I__A"(105), веднага си получиш плюсове. Ех, българи ве... Или тука ги няма?
95
1
 
7
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Хората са готови на много неща до момента ,в който трябва да ги сторят
94
22
 
8
 
! Отговори
рейгън преди 8 години
И как ще умре за Русия, като той живее в Белгия и ходи при варварите само да се напие. Затова той ще пукне не за, а в Русия с бутилка водка. Пълен шут.
93
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
vav Francia danak luks e do 75% ot dohodite.Ami taka e kato si niamat tristranka,deto da uchastva biznesa.V Balgaria tova ne moje da se sluchi.
92
16
 
0
 
! Отговори
до 109 преди 8 години
Искаш да смениш "***" на Азиопа? Не бива.
91
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не искам да умра за Русия, но със сигурност предпочитам да живеятам сред бели хора и да получавам по-добра заплата отколкото в ***.Също, не искам децата ми да изплащат борчовете на Тиквата.
90
1
 
7
 
! Отговори
Борил преди 8 години
Много лигльовци като Първанов виждам тука. Вас Европа ще ви разбере със сигурност.
89
3
 
1
 
! Отговори
до 105 преди 8 години
По-тихо!.. Ами ако някой да узнае?
88
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до всички еврогейциЛИХВИТЕ ПО ИПОТЕКИТЕ ВИ ВИ УБИВАТ ВАС - НЕ АЛКОХОЛА - *** ДГД
87
3
 
34
 
! Отговори
R__O__S__S__I__A преди 8 години
САМАЯ МОГУЧАЯ СТРАНА В МИРЕ !!!
86
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Аз не вярвам в нищо. Особено в себе си. Понякога вечер, когато съм в леглото си, искам да заспя завинаги", призна актьорът за суицидните си мисли.+++Като всеки руснак.
85
0
 
2
 
! Отговори
до 102 преди 8 години
Ти бе сгрешил когато каза, че той е джудже.))

Спонсорирани публикации