Живот назаем: Николета краде чужди крака, гърди и дупета

Плеймейтката поства чужди снимки, хареса си италианка
Обновена: 25 юни 2015 13:09 | 25 юни 2015 09:30, Екип на Dnes.bg
64

Разлика само... Снимка: Instagram

Социалните мрежи дават възможност да разглеждаш хиляди чужди профили, да се радваш или да не харесваш чужди снимки. Родната плеймейтка Николета Лозанова обаче прибягва до друг похват – краде кадри на чужди красавици и си ги поства в своя профил в Instagram.

По принцип това го правят и други хора, но уточняват, че това са снимки на други хора. А и неписаните правила са, че трябва задължително да тагнеш човека и да напишеш regram.

При Лозанова обаче няма подобно нещо. Поства си крака, дупета и гърди на други красавици и събира лайкове сякаш са нейни. Няма да задълбочаваме дали подобна кражба си има медицинско наименование, но със сигурност е проблем да искаш живот назаем.

БГ-мамите разконспирираха последната кадър-акция на плеймейтката. Тя си присвои снагата на италианката chiara.na и дори малко я е фотошопнала да изглежда по-стройна. Както се казва, угодия няма. Самата chiara.na също хвана измамата и в един от постовете си поиска фотокредит за своя снимка.

Николета си беше харесала и една рускиня преди време, но тогава пак бе разкрита от "мамите".

"За никого не е тайна, че обичам да скандализирам, че провокацията е второто ми име, че съм дръзка, решителна и суетна. Всичко това има своята висока цена, дължи се на малки трикове и на големи жертви", написа наскоро съпругата на Божинов по повод старта на свой блог.

Явно наистина е решителна и суетна, но поне да използва собствената си визия. Според много мъже тя няма от какво да се притеснява, но явно някой и друг комплекс се обажда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: николета лозанова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A ma pachavro selska ti mojesh samo da kradesh snimki nishto drugo
39
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВРЕМЕЕ СЕЛЯНКИТЕ ДА СЕ ПРИБИРАТ В ДЕПОТО ОТ КОЕТО ИЗПЪЛЗЯХА ПРЕДИ 20 ГОДИНИ ПО КОРЕМ.
38
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Според много мъже тя няма от какво да се приътеснява".Егати вкуса на тези мъже.Та тя си прилича на обикновена ,луксозно облечена.Затова няма читава мис България защото вкуса на българските мъже е тотално изкривен,да не кажа извратен.
37
0
 
24
 
! Отговори
Buba преди 8 години
На тази трътла вече и мина времето, да се връща на село от където изпълзя преди години.
36
1
 
6
 
! Отговори
Valeri преди 8 години
Kradi, kradi ne mu misli ......
35
0
 
23
 
! Отговори
шоп преди 8 години
Ай стига сте ни занимавали с тая протрита ***!
34
1
 
40
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
А мозък не можа ли да открадне!
33
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много стойностна новина :)
32
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И коя е тази Киара? Не си ли направихте труда да проверите коя е и да драснете някой ред?Певица ли е, артистка ли е, каква? Или само преписахте постовете от бг-мама, щото толкова си можете?
31
2
 
24
 
! Отговори
Сиси преди 8 години
Тази е пълна *** да краде снимките на хората. Но най- наглото е да откраднеш снимка на дете и да я отрежеш за да не се вижда всичко и да я пльосне на Инстаграм като собсвена снимка. НАДЯВАМ СЕ РУСКИНЯТА И МЪЖЪТ И ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ ИМ КРАДЕ СНИМКИТЕ И ДА Я СЪДЯТ ДО ДУПКА.Заслужава го хитрата
30
5
 
8
 
! Отговори
do Trol преди 8 години
Ако беше обиколила три пъти света едва ли щеше да се изказваш по такъв низък, грозен и просташки начин и да бъдеш толкова злобна. Правиш се на извисена интелектуално, а си на същото ниво като нея. Простотията ти и злобата ти я принизява на същото ниво. Може и да имаш пари, но нямаш интелект, а вероятно и визия, откъдето произлиза и съскането ти, Пепелянке!
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Oleee 26Такава е световната тенденция - виж и Ким Кардашиан и фамилия. Горе - долу същия ***. А до 35 - българинът чете за тая и такива като нея само за да ги оплюе. Едно, че си е хейтър поначало и за всичко, второ, че е и реалист и разни такива фалшиви имиджи не могат да му завъртят главата.
28
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая жена досега имаше луд късмет просто. Няма как другояче да се нарече една посредствена на външен вид (отпреди пластиките), евтина, проста, но за сметка на това изключително нагла и порочна във всяко отношение жена да разполага изведнъж с толкова пари и известност. Но той Господ си знае работата и рано или късно сляга всекиго на мястото му. Сега е в положение да краде и да се фука със снимки на жени, които наистина имат възможности :) Жалка история... Докъде стига падението... Ще има и още.
27
0
 
4
 
! Отговори
АБВ преди 8 години
До Oleee 26Ще ти отговоря на въпроса. Защото има още много по-*** патки и патоци от нея, които си умират да разберат някоя клюка за някой. А иначе патките изобщо не са *** - говоря за животните
26
5
 
47
 
! Отговори
dolf преди 8 години
Dnes.bg не ми пишете за Николета, ами напишете нещо за подписката против американските танкове.
25
3
 
8
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Доста сериозен проблем...:)
24
1
 
54
 
! Отговори
Хайхай преди 8 години
На тази *** подобна мястото и е в катуна с Фики и Азис.Айде КЪШ, КЪШ
23
1
 
37
 
! Отговори
Крадла преди 8 години
Оставете го това, по-лошото, че на Божинката футболната кариера открадна.
22
28
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мамите да си гледат мамините вместо да висят по цял ден у мамата.
21
4
 
21
 
! Отговори
МАЙКА преди 8 години
До АнонименДобре, че са майките да ви отворят очите!