На сухо: Гущерови без първа брачна нощ!

Светлана и Христиан искат три деца
24 юли 2018 14:03,
53
На сухо: Гущерови без първа брачна нощ!
Снимка: Love style

Светлана и Христиан Гущерови показаха уникалните си сватбени снимки с най-интересните моменти от тържеството в списание LOVE style.

В екслузивното интервю за изданието двамата разкриват какво точно се случи на партито. Те сключиха първо граждански брак на 1 юли в присъствието на кумовете си Милена Пилева и Николай Кънчев и най-близките роднини и приятели.

На 12 юли, когато младоженецът навърши 30 години, Гущерови събраха на тържество 100 гости в столичен хотел. Подготовката за сватбата е продължила месец и половина, а за сътворяването на тоалета на булката са били необходими два месеца.

Още по темата

"Винаги съм знаела с каква рокля искам да бъда на моята сватба – призна Светлана. – Обясних на Борче Ристовски какво искам и след два часа той ми изпрати скица. Всъщност това са два тоалета в един и долната част, която е от тюл, се маха. Роклята беше готова ден преди сватбата."

На самото тържество са спазени всички традиционни обичаи. Булката рита менчето, от което се разбира, че първото отроче ще е момиче. Това обаче не е съвпада с желанието на влюбените, тъй като те мечтаят за момче.

"Много сме щастливи с Христиан и си пожелаваме да остареем заедно и да имаме три деца. Не очаквах, че един подпис може да промени нещо, но съм се лъгала. Вече като омъжена жена се чувствам много по-отговорна и зряла", сподели булката.   

За първия танц младоженците избраха песента Love Me Like You Do от скандалната лента "50 нюанса сиво", защото това бил първият филм, който гледали заедно.

При чупенето на питката по-голямото парче остава в ръцете на Христиан, което определя кой ще командва вкъщи - той. По време на гражданския брак обаче Светлана успя да настъпи любимия си, така че въпросът с раздаването на команди у дома, остава спорен.

Единствената традиция, която всъщност младоженците не са спазили, е да спят отделно преди сватбата. Двамата били заедно, както и преди това. По тази причина първата им брачна нощ не се е състояла

Dnes.bg припомня, че на 13 януари 2015 г. Христиан Гущеров се ожени за фолк певицата Мария - точно на рождения й ден. Две години по-късно се заговори, че известната двойка вече не живее под един покрив. По-късно двамата се разведоха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
44
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Брутална приказка от село...
17
3
 
45
 
! Отговори
Лорд Минчев преди 5 години
Младоженецът е по красив от булката.
16
2
 
70
 
! Отговори
Идея преди 5 години
Тоя да земе да се дегизира , и а излезе една вечер да види, какво ще е мнението на жените за него, ако не знаят, че е богат.100% ще се самоубие.
15
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хаха какъв кошмар са тези, като от някаква пародия на хорър-че))
14
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че са измислили клиниките за оплождане, че иначе тоя "гущер" не знам дали може да вдига самолета. Иначе голям го раздава, ама то от толкова сланина... Пък за г-жа Гущеровица е много важно да успее да излюпи поне 1 гущерче - така се подсигурява с дете-касичка до живот. Даже съм изненадан , че досега не е успяла набързо да произведе поне 1 - да взема пример от Десито екс Банова
13
1
 
64
 
! Отговори
xy преди 5 години
ми тази девствена булка си иска първа брачна нощ.как така без първа брачна нощ?амчи тя да не е някаква си лека жена?пък и да е това не е ваша работа,тя с това си вади хляба.дъртия гущер открадна няколко стотин милиона от бедната ни държава, а младото гущерче ще ги профука по ку р ви.
12
1
 
42
 
! Отговори
Коко Динев преди 5 години
Тоя срещу мене да тича, няма ме стигне!
11
1
 
67
 
! Отговори
... преди 5 години
после се чудим що интелигентните и нормални хора напускали България! ХОРА ДОКАТО ЕЙ ТАКИВА ГУЩЕРИ СА НИ ВИПОВЕТЕ ДО ТОГАВА ПОЛОЖЕНИЕТО НЯМА ДА Е ДОБРО!!!!!!!
10
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ли щеше да е ако гущера нямаше пари ? Сигурно щеше да продава на женския пазар.
9
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Завинаги - 2 до 4 години...
8
0
 
28
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
на друго место написах че човека е "страничен продукт" от някаква "дейност",нещо като "шлака"..сега надявам се разбирате какво имам предвид?..
7
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лелееее тази новина разбива сърца, попарва мечти, депресира за вечни времена. Как ще живеем с тази мъка???Като се оправят нещата поне три статии чакаме - къде, колко пъти, как, че да се осмисли животът ни!
6
1
 
36
 
! Отговори
Гогата преди 5 години
На кой му пука...
5
0
 
56
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Много е хубав... нормално е да се е влюбила в него. Прилича на Пешо кофражисто от Борнарево..., ама тоя човек некак се улучва на некви караконджули, що тей се получава нз...
4
2
 
43
 
! Отговори
Даааа преди 5 години
Тя отдавна е наваксала сушата,че ако чака на Гущера........
3
1
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле,леле.Първа брачна нощ. Тя булката мината преди тази нощ от половин София ,а тук говорят за първа брачна нощ. Още малко и ще ни информират ,че булката е била девствена и е имало кръв по чаршафа.Хахахаааа
2
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето заради такива българите бягат от България.Затова и българчета се раждат в чужбина.Тук остават политиканите и чалгаропитеците.
1
1
 
89
 
! Отговори
ист преди 5 години
На снимката - Светлана с банкомат.

Спонсорирани публикации