Камила Кабело вече с къса коса?

Звездата се завърна в социалните мрежи
5 фев 2020 15:08, Ивета Иванова
10
Камила Кабело вече с къса коса?
Снимка: БГНЕС

И Камила Кабело смени прическата. Манията от миналата година изглежда продължава и певицата също реши да отреже косата си и да заложи на актуалната прическа боб. Това шокира много нейни фенове, тъй като дългата кестенява коса беше запазена марка на Кабело. Изпълнителката си беше взела почивка от социалните мрежи, но се завърна ударно в Instagram.

Звездата публикува снимка с новата си коса, ослепителен грим и зарадва феновете с послание.
 
"Обикновено, когато си взимам почивка от социалните мрежи, това е, защото се нуждая от пространство и време, далеч от мрежите. Мисля, че е здравословно да осъзнавате кога имате нужда от време за себе си - работих много върху това от началото на годината, да слушам интуицията си, и да знам от какво се нуждаят тялото и умът ми. Когато се почувствам натоварена или прекалено изморена, си казвам, че трябва да си дам пространство и да забавя топката. Но ми липсвате и ви обичам, хора!", написа тя.
 
Някои фенове обаче смятат, че това може да е перука.
 
Певицата разкри, че сега е в Лондон и там снима филм за Пепеляшка. А селфито, което е постнала е от заснемането на нов видеоклип.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Татуирана
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Долу как е ?
2
1
 
15
 
! Отговори
Поправка, моля! преди 4 години
Името на въпросната Камила е Camila Cabello на латиница и се произнася Камила Кабейо, както трябва да се пише на български език.
1
1
 
14
 
! Отговори
Менто преди 4 години
Евала камило .!.