IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Създателят на такса "стол": Сезонът е кратък, разходите са големи!


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

187
Tonygl
преди 7 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
Значи било само за конкретния случай ама я има въведена в касовия апарат тази такса... Май май нещо....
отговор Сигнализирай
186
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 6 Не харесвам 2
182 - Никой, на никого, нищо не пести. 20 лева са залог, а не заплащане за резервация. Ако дойдеш, то първите 20 лева от сметката ти са предплатени. Това е. Защо е толкова трудно да го разберете ?Аз нямам ресторант, но ходя по ресторанти от дете и винаги е било така. В някой ресторанти ти, ако направиш резервация и не се покажеш, номера ти го слагат в списък и повече не ти издават резервации.
отговор Сигнализирай
185
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 19 Не харесвам 0
Най-обичам в български ресторант да ми донесат ракията и бирата едновременно, а салатата и ястието половин един час по-късно! Чудя се, тези хора никога ли не са пили ракия СЪС салата! А за стола, не разбрах, масажен ли е или какво? Две звезди!!!! Супер!
отговор Сигнализирай
184
sid
преди 7 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
А колко "такси стол" е взел преди да излезе новината в пресата?Вероятно не е изолиран случай.Интересно ми е като какъв приход ще се заведе това!!!Приход от какво и не е свързано с дейността ,как един стол може да донесе приход,това да не е театрална зала.Собственика сам си измислил такава такса.Ми и аз да взема да си измислям такси.Какво безобразие само.
отговор Сигнализирай
183
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
До Бай Иван - Да, винаги отиваме точната бройка, защото синуважаваме времето и компанията.
отговор Сигнализирай
182
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 9 Не харесвам 1
Българина тръгнал да прави бизнес...
отговор Сигнализирай
181
Бай Х
преди 7 години
Харесвам 15 Не харесвам 0
случая е показателен, но мисля, че се измества акцента от най важнотоне е проблема в "Таксата стол", проблема е в това, че не е ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБЯВЕНО - предвид спецификата на "УСЛУГАТА"просто не се прави така ИСКАШ СМЕТКАТА - И СЕРВИТЬОРА ПОЧВА ДА ВАДИ СКРИТИ ФОКУСИ ОТ РЪКАВИТЕ
отговор Сигнализирай
180
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 15 Не харесвам 1
Като отидете 12 човека, вместо 10 ще си придърпате 2 стола от друга маса и ще им спестите 40 лв. Всички печелят .
отговор Сигнализирай
179
до ивчо
преди 7 години
Харесвам 4 Не харесвам 11
Ами масата като е стояла запазена,и колко кленти са върнали(можеш и ти да бъдеш сред тях)Тези клиенти не смяташ ли ,че са прецакани.Не съм ресторантьор,да от село съм,пасъл съм кози,крава...В случая смятам че клиентите не са прави.И аз съм клиент в повечето случаи...
отговор Сигнализирай
178
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 16 Не харесвам 1
А защо трудно намери персонал?персонал нема, клиентите некултурни, сезонът кратък, разходите големи...космосът ми пречи...
отговор Сигнализирай
Новини