IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Създателят на такса "стол": Сезонът е кратък, разходите са големи!


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

177
Управител в Мол
преди 7 години
Харесвам 16 Не харесвам 0
Днес в мола всичко на тройни цени защото е Август и половин мол е празен.
отговор Сигнализирай
176
Христо
преди 7 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
Няма по-големи мизерници от ресторантьорите в Созопол. Преди години ни изгониха от едно заведение защото искахме само да пием алкохол без да си поръчваме храна. От тогава не съм стъпвал там, няма и да стъпя.
отговор Сигнализирай
175
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 19 Не харесвам 0
Tака, значи, за мен порция цаца, пържени картофи, една бира и един стол.
отговор Сигнализирай
174
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 5 Не харесвам 6
Ивчо, в Български ресторант съм работил като барман, за 5 месеца. Но съм работилница в много чужди такива. Минималната консумация е нещо, което го има във всеки себеуважаващи се ресторант.Когато резервираш маса за клиенти, а после откажеш на 10 други, защото нямате места, но от 12 души, се появят 3ма, то е проблем. 3мата ще бъдат обслужени и няма да "се таксуват за стол", както е направил тоя пpостак, но 9те други души са загуба.
отговор Сигнализирай
173
Lan
преди 7 години
Харесвам 17 Не харесвам 0
160,За това клиентите се "настаняват" на удобна за собственика маса! Като ти дойдат по-малко им обясняваш учтиво, че в някакъв момент биха могли да бъдат преместени на маса за по-малко души или предварително си подготвен с по-малки маси, които се комбинират по-лесно. Да имаш ресторант не значи да имаш едни манджи и да вземаш едни пари. Това е бизнес, който изисква много познания и НАЙ-ВЕЧЕ клиентите ти трябва да са доволни, защото "продуктът" ти е в сферата на удоволствията.
отговор Сигнализирай
172
контрола
преди 7 години
Харесвам 30 Не харесвам 0
Днес автобусният билет е 3 лв. щото половината автобус е празен.
отговор Сигнализирай
171
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 27 Не харесвам 0
"Собственикът обясни и че заведението му предлага не просто храна, а цялостно изживяване."Изживяването е гарантирано!
отговор Сигнализирай
170
Бай Иван
преди 7 години
Харесвам 10 Не харесвам 0
до 160Определено не е приятно, но ако резервираме 10 места, а отидем 12 човека ще има ли някакво намаление ???И като говориш за българина, ти с компания като отидеш на заведение винаги ли отивате бройката за която сте резервирали места ?
отговор Сигнализирай
169
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 16 Не харесвам 0
По морето не ходя по разни капанчета, съмнителни ресторантчета, бсрчета и т.н. Тези около плажа ме отвръщават с лоша хигиена, наети деца които имат желание но нямат опит. Отвръщавам се, когато правят салати от небелени краставици и топли домати. Месо, скара - никога!!! Контрола е от местни които са в далаверата, пълна симбиоза. А вида на работещите понякога те кара да си мислиш, че са прошляци взети по милост. Да имаш добър ресторант трябва едно, Качество. Много малко са такива места.
отговор Сигнализирай
168
ДО Shrak
преди 7 години
Харесвам 4 Не харесвам 10
Дори да не е упомената неустйка при резервацията,имат ли право клиентите да правят 'кухи' резервации
отговор Сигнализирай
Новини