Ромка "разваля" магия за над $500 000

Случаят е станал в градче край Москва
4 юли 2011 19:30, Елка Василева
51
Ромка "разваля" магия за над $500 000
Снимка: Архив Булфото

Ромка измами 34-годишна жена в градчето Корольов край Москва с пари в брой и златни украшения на обща стойност около 14 милиона рубли (над 518 000 долара), съобщи МВР в Подмосковието.

По информация на изданието  Life News пострадалата е Людмила Карпова, съпруга на шефа на компанията Стройинвесткомплект. На 2 юли Карпова е съобщила в полицията, че на улицата към нея се приближила ромка.

Тя казала: „Имате три деца. Крачетата на най-малкото са болни и мъжът ти често пътува по работа, а колата му е бърза, спортна“.

Тъй като всичко това се оказало истина, Карпова повярвала в ясновидческите способности на циганката.

След това врачката заявила, че семейството на бизнесмена е урочасано и това скоро ще доведе до нещастия. За да развали магията, ромката помолила Карпова да донесе от в къщи яйце, пари и златни украшения.

В дома на жената имало много пари, тъй като съпругът й наскоро теглил кредит за бизнеса си. Карпова донесла кеш, злато и яйце.

Ромката извършила няколко ритуала и заявила, че в дома на Карпова има още „мръсни“ ценности.

Жената отишла за останалите пари и накити. След още няколко ритуални действия врачката поискала още пари и злато. Карпова отишла в къщи и когато се върнала, ромката вече я нямало.

Тя отмъкнала 2 килограма злато за 5,8 милиона рубли и 8 милиона рубли в брой.

Следователите смятат, че врачката е събрала предварително информация за личния живот на жената, за да изглежда всичко много убедително.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: Москвакорольовромка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как може да е толкова ***??? Жена, която се пише от висшето общество! Ужас!
48
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** си балъка.
47
0
 
8
 
! Отговори
Теодор преди 12 години
Аз пък развалям магии за 1 000 000 eевро!!!!!!
46
0
 
3
 
! Отговори
filomena grimaldi преди 12 години
da ciganki ima po ulicite, koito te hvawat i zapo4vat da te ugovarqt , 4e sa oznava4i za i v badeweto no ti ako si intelegenta parsona mozew da si podminew i bez duma duri. vse pak zloto samo neidva ako si go nepovikame sami.
45
0
 
6
 
! Отговори
до 44 преди 12 години
има и друга дума - ***
44
0
 
7
 
! Отговори
do 45 преди 12 години
Ако ти си ***, не си го изкарвай на Българите!Ако Българите са ти виновни , че си ***, спокойно можеш да си вземеш парцалите и да заминеш, където има "УМНИЦИ", като теб.
43
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мислех че *** са най-големите *** но явно се е появила "конкуренция".
42
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига с тези "роми" вече... Има си дума и тя е ***.
41
3
 
7
 
! Отговори
gogo преди 12 години
Спокс е пипъл ,в Русия ромите не са като при нас,напротив там са на изчезване и не извършват престъпления,защото арийските братя ,познайте какво ги правят ;)
40
2
 
21
 
! Отговори
Абсурди преди 12 години
Абе кви са тия *** новини бе? Почнаха вече някви жълтини да пускат. Кой нормален човек ще повярва, че *** е обрала такава богаташка? Тая сигурно не излиза без бодигардовете си на улицата. Абе въобще цялата тази новина е абсурдна. Съпругата на шефа на компанията Стройинвесткомплект ще я оберат и то от *** - да бе да.
39
0
 
14
 
! Отговори
lollypop преди 12 години
Докато има балъци, ще има и тарикати!
38
0
 
6
 
! Отговори
rm преди 12 години
Айде, тая ромска фамилия се уреди, сега апартаменти, коли, живот.
37
0
 
3
 
! Отговори
ddt преди 12 години
E tva si e SANJE ot klasa :)))
36
0
 
2
 
! Отговори
HADES преди 12 години
До 37, ама и ти си един титан на мисълта. Ум да ти зайде. Тия дето са големите вярващи ги мамят цял живот с по малко и за това не го усещат. Тая просто са я ударили с много и на веднъж, разлика няма.Врачки, таласъми, богове, хороскопи и т.н. всичко това е суеверие. Виж ако беше наистина образована, това наистина нямаше да се случи. Просто защото щеше да има акъл между ушите си, а не както е сега да става течение...
35
1
 
6
 
! Отговори
някой преди 12 години
Ако тази жена беше религиозно образована, нямаше да й се случи това. Говоря за измамената. Защото щеше да знае, че врачките са гнусни пред Бога.
34
4
 
5
 
! Отговори
HADES преди 12 години
Защо ли подобни неща се случват само и основно на жени!??!
33
2
 
29
 
! Отговори
Гърелива циганка преди 12 години
Какво е това ромка?
32
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе омръзна ми да повтарям : "*** действат с хипноза бе хора,разберете до това!" някои спецове от тези *** могат с няколко приказки да ви накара да се закълнете,че името ви е съвсем друго или да им дадете цялата си собственост доброволно.Друга тема е как си набелязват жертвите...защото всеки един измамен от тях е жертва,без значение дали е беден или богат,честен или мошеник...
31
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На бас, че в Life News за разлика от българските плазмодии журналисти са написали не РОМКА - каквото и да значи тази *** дума, а ***!
30
4
 
9
 
! Отговори
До Насо преди 12 години
Само колко си прав! Светът щеше да е МНОГО, ама МНОГО по-добро място без ромите и нашите добри братя социалисти - руснаците.