Улов от ада: гигантска риба зъбатка шокира рибари

Вероятно е Фукушима да създаде риби от ада в японските води
Обновена: 18 сеп 2015 21:25 | 18 сеп 2015 21:14,
17
Улов от ада: гигантска риба зъбатка шокира рибари
Снимка: Twitter

Японски рибари си наловиха гигантски риби покрай остров Хокаидо, близо до бреговете на Източна Русия, съобщава британският вестник "Daily Star".

Ужасяващото същество всъщност е най-голямата риба зъбатка, която някой някога е виждал.

Зъбатките обикновено растат само до 112 сантиметра и тежат едва 15 килограма, но на снимката се вижда японски рибар, който едва удържа теглото на екземпляр, който е дълъг над 2 метра.

Макар че зъбатките са големи животни, те не са опасни, особено за хората. Обикновено менюто им се състои от раци и мекотели. Опасността е за тях – да бъдат сготвени и изядени от рибаря, а не обратното.

Хироши Хирасака, който е споделил снимките на чудовището в Twitter ловува и после с апетит си хапва странни създания, не само в Япония, но и по света. Той дори е автор на книгата "Екзотични Риби: Хванах, прецених и изядох".

А под снимката с необичайният си улов той коментира: "Струваше си да летя до Ширетоко (Хокаидо) два пъти за три месеца. Този пич е супер готин!"

Преди година огромни сомове бяха открити във водоем близо до атомната централа Чернобил. Заедно с уловът на тази зъбатка предизвикват въпроси за ефекта, който оказва на природата аварията във Фукушима след цунамито през 2011 година. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Борче преди 8 години
Все пак те са били с учени и апаратура,явно дезинформацията обхваща всичко.който е гледал този канал,трябва да знае че най интересните неща ги дават след полунощ,предполагам се сещате защо,,кой от нормалните хора може да си позволи да гледа по нощите.пълнят ви главите с абсолютни глупости.опомнете се искат да ви унищожат и психически и физически.за съжаление почти успяха,чакаме финала Давид срещу голиат
11
1
 
5
 
! Отговори
Борянче преди 8 години
В Русия са ми казвали че там в Сибир са виждали такива риби по който буквално можеш да им ходиш по гърбовете.има и документални филми,гледах в ,,АРТЕ ,,филм за Чернобил ,като журналистите са подписали документ че влизат на собствена отговорност и между впрочем са ги допуснали до много малка част от ,,уж ,,заразената зона и са чакали одобрение много време.оказва се че няма радиация,навсякъде ходят напълно здрави,сърни,вълци,въобще има цяла фауна и флора,без никакви мутации или тем подобни глупост
10
0
 
5
 
! Отговори
Борянчето преди 8 години
Поредната ,,мъдрост,,наречена бг вестник,,улов от Ада .явно тази простичката която е писала това може би затова е и ,,журналист,,ако беше малко по умничка сигурно щеше да е безработна,може пък и природните и дадености да са я сложили там.все пак шефа трябва да се облекчава по време на почивките.та за въпроса не е ли по уместно да се напише ,,улов от природата,,или ,,дар ,,или рекорден и щастлив улов,има поне най малко сто начина за проява на уважение към природата.руснаци и българи работили в
9
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Работил съм в един от най-известните рибни ресторанти преди години, и там предлагаха тази риба не е вярно, че са малки и тогава си бяха доста големи, автора на тази статия нещо не е запознат особено по тази тема...
8
2
 
23
 
! Отговори
зер преди 8 години
Да се правиш на журналист в *** трябва да си уникален мутирал ***!
7
2
 
7
 
! Отговори
. преди 8 години
Ей, убих се да търся тая книга - Екзотични Риби: Хванах, прецених и изядох. Искаше ми да се посмея, ама гугъл май не я познава...
6
3
 
16
 
! Отговори
Ванката преди 8 години
ТваЙ Джеки Чан, бре :)
5
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така беше и при БСП едно време...имаше всичко и за всички...А сега при теее продажници и американскогъзоблизци няма нищо , даже и за тях скоро няма да има нищо , защото анкъл Сам е еврейн и ще вземе всичко от *** ...Мръсни гЕрБажий ;((
4
3
 
58
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
До Кратун100% Вярно!Природата в Чернобил и Фукушима се възстановява учудващо добре,когато няма хора наоколо!Явно колкото по-малко хора-по-добре за природата!
3
3
 
39
 
! Отговори
Кратун преди 8 години
Глупости на търкалета.... тази риба не е порастнала толкова голяма за 3 години. А сомове край Чернобил не лови никой поне от 1987-***. Рибите растат непрекъснато през целия си живот.
2
4
 
40
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Ятомната централа???? Ятомната???? Вие нямате ли си главен редактор или той спи пиян до козирката някъде из канавките?
1
1
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И в чернобил е така. Всичко е наред. Рибите са накацали по жиците и пеят ли пеят,а птици плуват неуморно. Тревата си синее, а дървета розовеят.