С вълшебна ръкавица сваляме нежелания пясък от плажа

Ако ви е писнало да си носите плажа у дома, спете спокойно!
Обновена: 4 мар 2016 18:04 | 4 мар 2016 18:00,
7
С вълшебна ръкавица сваляме нежелания пясък от плажа
Снимка: архив Reuters

Макар зимата все още да е "на линия", топлите дни предстоят. Мечтата за море и плаж сгрява душите на премръзналите хора. След няколко кратки месеца тя ще се сбъдне.

Лятната действителност обаче е съпътствана от един повтарящ се кошмар - пясъка. Досадният проблем вече има своето разрешение - вълшебна ръкавица, която не позволява летовниците да пренесат близкия плаж у дома или в бунгалото, съобщава сайтът Ред Ферит.

Плажуването неизменно води до пренасянето на определено количество пясък в закрити помещения. Дори само няколко стъпки по плажа са достатъчни, за да се озове някоя малка дюна в обувките на беззащитния летовник. За да се отърве човек от досадните зрънца, е необходимо да мине под душа. Преди да стигне до банята обаче, пясъкът неминуемо ще се поръси из помещенията.

С вълшебната ръкавица Sand-Off, "напоена" с фино прахообразно вещество, този досаден проблем вече има своето решение. Всичко, което потребителят трябва да направи, е да прокара магичния артикул по тялото си, преди да се прибере след плаж. Действието му гарантира, че пясъкът ще си остане там, където му е мястото - извън обитаемите помещения. Ръкавицата е безопасна дори за деца.

Ценният помощник срещу пренасянето на плажа на закрито може да бъде закупен от интернет срещу сума от 23 долара. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Ктя преди 8 години
Абе, номер 4, има една камара новини за важни, наболели проблеми, защо не си там? Що чиниш тука, като това не те интересува? Разбирам да няма друго, ама това е една от малкото неполитически новини. Айде марш!
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изключително важна и полезна информация по изключително важен и наболял световен проблем! Просто не знам какво ще правим с този пясък, полепнал по телата ни. Добре, че е журналистката да ни успокои - светът няма да се затрие заради пясъка, който ще разкараме от кожата си преди да се приберем от плажа.
2
0
 
5
 
! Отговори
щщд преди 8 години
Какво му е на пясъка?! Сигурно след три дни пак тук ще прочетем,че е лековит и почти вълшебен.
1
0
 
7
 
! Отговори
Четка за дрехи... преди 8 години
върши чудесна работа за махане от пясъка след плажа.