Учени: Младежите не се интересуват от секс!

Един на 20 души все още е девствен на възраст от 26 г.
11 авг 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
348
Учени: Младежите не се интересуват от секс!
Pixabay

Доста маркетингови експерти, психолози, маркетолози твърдят, че сексът продава и всичко се върти около него и парите.

Изглежда обаче той вече не е толкова популярен и атрактивен за по-младите, които като цяло са считани за по-любопитната част от населението на земята. 

Проучването
 
Университетския колеж Лондон е направил проучване на нас 16 000 младежи родени между 1989-90 (поколението, наричано често "милениум"). Поведението на участниците е наблюдавано от навършването на 14 години, когато се счита, че се поражда най-големият интерес към секса, свързано с теми като мастурбиране, девственост, орална любов и т.н.
 
Интервюто
 
Изследователите са интервюирали участниците през 2016 г. При анализ на придобитата информация те останали силно изненадани от факта, че броят на младежи, които "чакат по-дълго преди да загубят девствеността си", е значително по-голям, отколкото този при предходното поколение. Те открили още, че един на 20 души все още е девствен на възраст от 26 години.

Причината
 
Според учените младите губят интерес към секса заради „страх от интимност“ и натискът от социалните медии, свързан с голямата показност покрай бума на мрежи като Facebook, Instagram и Twitter.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Феминистките мислят, че мъжът трябва да се съобразява с всички техни изисквания и желания и да ги изпълнява. Жената не е нужно да се съобразява с мъжките такива, защото са маловажни за нея. Т.е. чиста форма на висш егоиизъм. Е, как да стане. Аз не бях такъв, но вече като се напатих и аз обърнах палачинката. Каквото повикало, такова се обадило... И после, олеле няма свестни и сериозни мъже, никой не иска да поеме отговорност, само секс и искат и бягат. Ми, кукли, какво очаквате точно?
147
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъж съм.Един път вече сърбах попара със сериозна и свястна.Дете имам.Жени - може, но при определени условия. Не мисля, че тези условия ще се харесат на златотърсачките, защото не съм готов да им плащам нищо.Не мисля, че ще се харесат и на сериозните жени, кариеристки, феминистки, защото не съм готов да ме командори една от тях, да ме действа за пари и управлява.Стоя си сам.Вече и не търся.Еле, пък нещо сериозно.Спокойствие и рахат.Ако закъсам, хубавица от ескорта на 20г, плащам, по-евтино излиза
146
6
 
7
 
! Отговори
УМЕН преди 5 години
Така е човеко, прав си И аз ги изяждах с парцалите, и сега гледам 17 годишните съученички на дъщеря ми с такъв блян, че не е за разправяне А синът ми който е на 20 и прави по две набирания на една ръка на лоста, няма и една трета от моя мерак и ищах Но това е така защото човечеството се подготвя за друг етап и нови епохи За нас най-ценното беше това което не можехме да сътворим сами А сега идват времената на изкуствения интелект роботите андроидите и киборгите А тяхната ценностна система е друга
145
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ясноизвинявай не разбрах отговора ти,или е бил твърде емоционален за да го разбера,обсъждаме какво е стойностна жена,за феминистките това е жена която изгражда стени и мъжът трябва да ги разбива за да е с нея и трябва да се съобразява и с кариерата и ангажиментите и,т-ст те са женски шовинисти-жената да е водеща,мъжа подчинен(обръщане на ролите),а уж търсят истински мъж борбен и настоятелен,а аз съм за взаимност и равноправие в отношенията и чувствата и без излишни прегради
144
7
 
17
 
! Отговори
Ламби преди 5 години
Порното уби рибата. А повечето жени са мързеливи, алчни и заядливи.
143
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да имаш жена е все едно да си купиш самолет/остров ама самолета/острова поне не изневерява
142
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма как жените не се интересуват от студенти и безработни и на минимални заплати мъже на 30 или пенсионери .Интересуват се от разни мутри мма биячки разни ритнитопковци тенисисти и тнт ако си нормален мъж не ги кефиш явно.Кефят се на такива дето ги пребиват/трепеш и имат пари ако нямаш такива пари и не ги пребиваш/трепеш и тнт не ги .
141
5
 
13
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
До 154 "...Навремето ги "изяждах с парцалите""Времената се променят, приятел. Та не виждаш ли какво се случва? Ако днес някой от синовете ти "изяде" с поглед, някоя съученичка и вземе че се замогне след време, каква е гаранцията, че тази съученичка няма да го осъди след 30 години, за сексуално насилие? Пък и виж каква е модата сега - мъжете трябва да изглеждат като Издислав, а жените по 30 кила, с половин лице устни, силикон и татуси. На твоите момчета ако не им харесва, как да ги "изяждат"?
140
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв секс, ако си мъж съвтеменната жена и развалена принцеса те прекарва през такива разпити и контраинтуитивни проверки че чак да ти де отще или пък го дават много лесно и са станали развъдници на болести. За награда губиш много пари, време, ценни течности и ходиш като изцеден, истинското възсъстановяване трае месеци, за което дори си нямаш представа.
139
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо им няма на мъжете на 30 или пенсиорите на над 50 просто с тия доходи не може и да си помислят за жена ,защото знаят ,че трябва да дават много повече пари от колкото имат за да я задържат което с тия доходи еневъзможно.Доходите стигат само за оцеляване с лоша храна
138
9
 
18
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
До всички кифлиМного ви порастна работата напоследък. Принцът на белия кон от вашите мечти *** до 22-3 годишни. Нагоре сте амортизирани. Имал съм случаи да си губя времето цяла година, за да й покажа, че наистина я харесвам и имам сериозни намерения към нея. И нищо... Да не говорим за малките кифли, които ходят като мухи без глави от мол на мол, за да си купуват парцалки и гримове. Е, защо да давам тия 5000? /на година примерно/ на тая, вместо да ги инвестирам в някой малък бизнес?
137
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам двама тинейджъри, които не успявам да ги накарам да направят една лицева опора или коремна преса. За сериозни неща като реален футбол, бягане, или организиран спорт - дума не може да става. Приятелите им са същите. Вкъщи идват и момичета, но тия моите не ги гледат с тия очи, с които аз гледах момичетата на техните години. Навремето ги "изяждах с парцалите". Добри са ми децата, ама някак прекалено кротки. Може па това сегашното да е по-правилното, знам ли...
136
7
 
13
 
! Отговори
Ако имате проблеми преди 5 години
ФеминизЪмът най-успешно го борят и най-добре го лекуват следните известни народни лечители:5. Григорий Распутин4. Чарли Шийн3. Роко Сифреди2. Рон Джереми1. Харви Уайнстайн
135
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижте оная Мегън Маркъл мръсницата *** как не се ожени примерно за някой патрулиращ полицай а се набута в двореца при парите.Жените не са нормални същества много големи материалистки са
134
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИСтинският мъж, трбява да пробва и сменя различни жени, поне веднъж седмично. Жените, са като виното. Имаш разични сортове, от различни региони. Имаш такова, за 6 лева бутлката, имаш и такова за 10 000 лева. Единственото, което не е вярно в това сравнение е възрастта на пивото. Истинският мъж има а цел, да спи с максимално голям брой хубави жени, от най=високо качество !
133
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените са надути същества затова и се женят за чужденци милионери дори и за тъмнокожи само заради парите им.Вижте Мария Габриел *** Майдел и двете от селянки станали *** на Брчксел и са милионерки.Или оная където се ожени за сина на Майкъл Джордан .Или гущерова как не се ожениха за някой безработен или библиотекар с 400 500 заплата .Ходят да проституират в Монако Дубай на арабите и ивестните певци и артисти милионери
132
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Статията не доказва с нищо, че младите не се интересуват от секс. А това, че 95% от населението е правило секс до 26 годишна възраст, какво е ? Винаги е имало хора, който не са особено сексуално активни. Винаги е имало и такива, който в момента, в който могат, започват. Познвам и момичета и момчета, з акойто секса е "Ми натискане", Дори не го отчитат като сериозна работа. На поразия. Познавам и другата крайнот. Хора всякакви!
131
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интернет плюс Истанбулска конвенция плюс *** ценности = тридесетгодишни девственици и много ***
130
3
 
2
 
! Отговори
ясно преди 5 години
До АнонименПочти сигурно е че й дреме, щом като е уважила избора ти да бъдеш с друга/други, като един свободен и напълно наясно със себе си човек.
129
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече куклата даже вече и говори и знаеш ,че няма да почне да изневерява като жената и тнт .Има и мъжки модели и някой жен иси купуват.