Учени: Младежите не се интересуват от секс!

Един на 20 души все още е девствен на възраст от 26 г.
11 авг 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
348
Учени: Младежите не се интересуват от секс!
Pixabay

Доста маркетингови експерти, психолози, маркетолози твърдят, че сексът продава и всичко се върти около него и парите.

Изглежда обаче той вече не е толкова популярен и атрактивен за по-младите, които като цяло са считани за по-любопитната част от населението на земята. 

Проучването
 
Университетския колеж Лондон е направил проучване на нас 16 000 младежи родени между 1989-90 (поколението, наричано често "милениум"). Поведението на участниците е наблюдавано от навършването на 14 години, когато се счита, че се поражда най-големият интерес към секса, свързано с теми като мастурбиране, девственост, орална любов и т.н.
 
Интервюто
 
Изследователите са интервюирали участниците през 2016 г. При анализ на придобитата информация те останали силно изненадани от факта, че броят на младежи, които "чакат по-дълго преди да загубят девствеността си", е значително по-голям, отколкото този при предходното поколение. Те открили още, че един на 20 души все още е девствен на възраст от 26 години.

Причината
 
Според учените младите губят интерес към секса заради „страх от интимност“ и натискът от социалните медии, свързан с голямата показност покрай бума на мрежи като Facebook, Instagram и Twitter.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 167 повечето мъже не са дебели а слаби и гладни незнам къде ги гледаш сиг само по разни заведения
167
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Исках да кажа до 165 и 167
166
3
 
5
 
! Отговори
До 166 преди 5 години
Изглеждаш приятна жена би ли оставила кординатите си за да се запознаем.Ако успея в живота няма да има нужда да работиш.
165
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като написах, че тук не е `стената на плача` за мъже, не исках да ги обидя. Но от коментарите виждам, че са го взели много навътре. А и като гледам как изглеждат напоследък младите мъже нищо оптимистично няма. Повечето са дебели, никаква грижа за физиката. Мама и тате дават пари. Лошото им е, че мама и тате не могат и жена да им поднесат на тепсия. Не могат да се преборят за нищо в живота. Камо ли за жена.
164
3
 
1
 
! Отговори
До 160 преди 5 години
Какво работиш за тия пари и в коя държава
163
7
 
8
 
! Отговори
Глас преди 5 години
И сама да остана, пак е по-добре, отколкото да бъда с мъж, който ще сменя жените една след друга.А що се отнася до парите, сама ги изкарвам и нямам нужда от някой, който да ме издържа нито пък бих позволила :)
162
6
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Разбирам напълно наборите. На 30 години съм- На 20 претърпях спортна травма и ходих по санаториуми . Там лелки и чичковци си изневеряваха като за световно, кошмарно беше, пошло и гадно. Отвратих се от секса. После имах приятна връзка с жена, само година по-възрастна от мен, но омъжена за втори път. Беше тръгнала да се развежда, но мъжът й беше болен от една от новите, модерни болести. Дожаля ми, изиграх един театър и я разкарах. Соло съм, като повечето набори. Никак не е зле.
161
3
 
7
 
! Отговори
Какъв секс преди 5 години
Българинът няма какво да яде.
160
8
 
7
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
Хаха! От последните 20 коментара жените нямат нито един солиден аргумент в тяхна полза. Показателно. :)
159
7
 
8
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До ГласБраво, браво, одобрявам! :) Морал, момиче с ценностна система. Но вече времената са други. Животът е бърз и няма време за губене. Нито за мен, нито за теб. Ще ти кажа нещо обаче. Преди време, когато живеехме в други времена да, твоето поведение будеше респект и уважение и когато човек бъде на финала с жена като теб се чувстваше шампион. Аз съм на 42. Загубих няколко месеца и хиляди левове да ухажвам една жена като теб докато я имам. Сега ми е по-лесно да платя на ескорт на 20 години :)
158
3
 
2
 
! Отговори
ясно преди 5 години
Може би неправилно си разчел преградите като феминизъм. Не знам какъв е твоя случай, но си мисля, че някои от преградите сам си и построил, може би не си осъзнал. Лек ден от мен на всички.
157
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Имам двама тинейджъри, които не успявам да ги накарам да направят една лицева опора или коремна преса. За сериозни неща като реален футбол, бягане, или организиран спорт - дума не може да става."И аз не можех да правя повече от 12 лицеви опори, но сега, след работи тренирам във фитнеса вкъщи. И изкарвам по 12к на месец. Всички "спортисти" от даскало, с изключение на един неуспешен волейболист, им емъка, да минат 2к, ако съдя по средновековните подобия на автомобили с които се излагат ...
156
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Тука да не е `стената на плача` за мъже?"Не, тук е морето на феминистките сълзи.
155
6
 
14
 
! Отговори
До Глас преди 5 години
Ще си стоиш сама. Знаеш ли защо един мъж не гони една жена. Първо, като я гони и на нея й се вдига самочувствието до небето. Второ, колкото повече я гониш, повече бяга и накрая оставаш на сухо. Трето, ако все пак станат нещата, то толкова си й вдигнал самочувствието, че веднага като дойде и ти е стъпила на врата с изисквания, претенции т.е. ставаш типичен ***, мъж под чехъл за командване. 80% от мъжете и то стойностните мъже няма да те гонят. Ще ти покажат интерес и дотам.
154
8
 
6
 
! Отговори
Богат Гаден преди 5 години
Аз съм човека с парите, следователно се съобразяват с мен. ТЪй като всичко е по-различни бакови сметки, а и живее в България, никога не може да ми барнат паричките. Я някоя е забременяла, като е надупчила кондомите, я сме я абортирали набързо....
153
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато човек иска сериозна връзка, той е готов да се постарае за това. Не само във секса.
152
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука да не е `стената на плача` за мъже? Все жените ви виновни за всичко. А може би просто не се нуждаете от сериозна връзка. Много хора са така, но си знаят и не обвиняват другия.
151
12
 
5
 
! Отговори
Глас преди 5 години
До 120ГласСтойностната жена трябва да е трудна, защото трябва да е постижение за мъжа. Ако не се потрудиш да я спечелиш, няма да ти е сладка победата и бързо ще ти омръзне. За съжаление, аз също се имам за трудна, но не защото искам, а защото съм такъв тип, не обичам леките и лесните неща.
150
11
 
9
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
С времето забелязах, че почти всички жени, с които съм имал контакти, имат психически отклонения.-Искат да си пишем/приказваме цяла година- Той изгуби интерес към мен.-Условията им за любовна връзка са като изисквания за някаква работа.-Командват някой чехлю вкъщи, но се подиграват на чужди мъже под чехъл.-Харесват борчета и боксьорчета, после се оплакват как са ги пребили вкъщи.-Ходят с паралии с АМГ- Той ми изневери с по-млада.Еми, човека има и ще е*е която си иска, ***, кр*нто!
149
8
 
13
 
! Отговори
Янаки преди 5 години
Жените вече са безценни защото загубиха доста от стойността си.