Ретроградна Венера в Скорпион – какво очаква 12-те зодии?

Невинаги е най-доброто време за нови взаимоотношения
3
Ретроградна Венера в Скорпион – какво очаква 12-те зодии?
Снимка: Istock

На 5 октомври планетата на любовта, красотата и изобилието – Венера, продължава своята ретроградна фаза от Везни в знака на зодия Скорпион. Така ще се задържи до 16 ноември 2018 година.

Когато Венера е ретроградна, тя се движи по-бавно и усещаме нейното влияние по-силно. За планетите се казва, че са в ретроградно движение, когато се отдалечават, гледани от нашата перспектива на земята. Тяхното влияние сякаш ни кара да погледнем назад, вместо напред.

Венера е известна с влиянието си върху взаимоотношенията, със способността ни да обичаме, да се свързваме с нашите таланти, да използваме правилно личните си ресурси.

Когато Венера е ретроградна, това невинаги е най-доброто време за започване на нови взаимоотношения, но не означава да стоите настрана от хора, които ви карат да се чувствате приятно. Сега можем да научим много за себе си чрез нашите взаимоотношения с другите, поради интроспекцията, която ретроградната ѝ фаза ни предлага.

Това е времето, в което можем да се отървем от стар емоционален багаж. В астрологията Венера владее езика на любовта, който говорите. Когато Венера е в Скорпион, любовта става сериозна, дълбока, духовна.

Тъй като се движи ретроградно в този знак, ще откриете, че сте привлечени към намирането на интензивна и огнена страст във вашите взаимоотношения. Тази страст обаче няма да бъде лесна. Какво означава това? Дали човекът, в който се влюбвате ви обича на достатъчно дълбоко ниво? Задайте си този въпрос. Елиминирайте всички токсични любовни взаимоотношения.

Пак ли се връщате към токсичната си бивша половинка? Привлечени ли сте към грешния партньор? Давате ли любовта си на хората, които се възползват от нея? По време на тази фаза на Венера ще трябва да се изправите пред редица неща, които ще претеглят любовния ви живот.

На какво трябва да обърнат внимание отделните зодии? Повече вижте в Az-jenata.bg


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Симеон преди 3 години
Глупости на търкалета, с тези съвременни ку.....ви Венера е 365 дена ретроградна освен покрай заплата, Изключение Тази уникална планета прави за гадните крадливи новобогаташи опоскали народ и държава след фиктивните промени те могат спокойно да клатят до изчерпване на финансите.
2
1
 
9
 
! Отговори
мдааа преди 3 години
Интензивна и огнена страст...оооо да,дай боже всекиму:)
1
2
 
8
 
! Отговори
Бау преди 3 години
нищо .. както винаги ...