Половината кучкари спят с кучетата, вместо с половинките си

Проучването е направено в САЩ
7 юли 2019 15:33,
200
Половината кучкари спят с кучетата, вместо с половинките си
Снимка: Pixabay

Над половината стопани на кучета целуват по-често питомците си, отколкото партньорите си. Същият процент собственици предпочитат да делят леглото с домашните си любимци, вместо с половинките си, пише сп. "Пийпъл", позовавайки се на резултатите от американско проучване.

Още по темата

Покрив за бездомните кучета: Град за животни в кв. "Младост"

Допитването е осъществено от компанията за кучешки лакомства "Райлис органикс" с цел да установи колко близки се чувстват хората със своите четириноги другари, пише БТА.

От фирмата са помолили стопани на кучета в САЩ
да споделят до каква степен обичат и се грижат за питомците си. Резултатите показват, че собствениците даряват с повече обич домашните си любимци, отколкото партньорите си.

Петдесет и два процента от участниците в допитването признават, че целуват по-често кучетата си, отколкото половинките си. Същият процент анкетирани не крият, че предпочитат да споделят леглото си със своите питомци, вместо с партньорите си.

Цифрите вероятно ще изненадат хората, които не притежават домашни любимци.
Те обаче изглеждат по-понятни като се вземе предвид признанието на 94 процента от стопаните, че считат кучетата за едни от най-близките си приятели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
11
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се прави на интересен. Отиваш в който и да е блок в по-голям град - кучешки лай денонощно. Вратите на входните врати и дърветата покрити долу с кучешка урина. Кучешки фекалии има някъде даже между етажите, по стълбите. Няма нито един парк, в който семейство да отиде и децата да не нагазят кучешки фекалии и да не ги проверявам след това по цялото тяло дали няма кърлежи. Вина на властта или правителството е това?
58
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
61- Какво по-точно трябва да оправдава кучкарите за каквото и да било, не мога да разбера? Зле ти е речника и не можеш да се изрази правилно ли? Какво ти е направил който и да било кучкар? Това че има глутници от кучета по улиците е проблем на управляващите, никой стопанин не ти е виновен! Ако ще мразиш някой - мрази тиквата и другарите му!
57
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
60, направил съм много добри неща, най-вече за семейството си. Но и да не бях направил нищо, това с нищо не оправдава кучкарите, както това, че някой е прегазил с валяк 20 човека, не оправдава друг, който е застрелял 20 човека. Престъплението, мърлявщина, егоизма, омразата към хората, непукизма, не са релативни и не стават по-малки и незначими, заради нещо друго. Те са си все същите. Избрал си прекалено кръчмарска и нискоинтелигентна защита. Явно си си познал в това, което съм написал.
56
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 56 - Ти пък щото много обичаш хората! Какво хубаво си направил за някой човек през последните няколко дни!? Седиш и пишеш простотии по статиите, вместо да нахраниш децата, за които ми ревеш! Хич не ви дреме за никой друг, освен за вас. В интернет всеки е спасител на човечеството, нали знаеш!
55
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблемът с кучелюбците не е чак толкова проблем на кучетата - те са животни и правят това, което им програмирано в ДНК. Кучелюбието е израз на безотговорност, на омраза към хората, на непукизъм, арогантност и душевен упадък. Някой, за който кучето има човешки качества и живота му е ценен колкото човешки, че даже и повече, отдавна се е разделил със здравия разум, а Ренесансът и Просвещението сякаш не са се случвали на него и дедите му.
54
14
 
21
 
! Отговори
Joko преди 4 години
Кучетата са верни на своите стопани, докато "кучките" не !
53
13
 
33
 
! Отговори
Bertiol преди 4 години
Ще вкарам аз куче където ям и спя трябва да не съм добре за да се случи. На кучето мястото му е в двора
52
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно е куче да ти пази двора на село, друго е куче да замества жена ти и децата, които нямаш. Едно е кучето да бъде отглеждано заради ползата да пази стадо, а съвсем друго е да бъде отглеждано в град за да пречи на хората, да е замърсител и проблем. Едно е кучето да е водач на слепи, друго е то да ви е водач в парка.
51
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оф аре стига сте дрънкали глупости, ще изкарате кучкарите най-големият проблем на тоя свят, при положение че кучета се отглеждат от хилядолетия! Това че обичаш животните не те прави ***, стара мома, либералист или каквито и други простотии да се сетите! Това че обичаш животните не значи че мразиш децата! Народа е яко озлобен и изперкал и се чуди на кой да си го изкара, само пред собствените си овчари се крие като мишка!
50
3
 
10
 
! Отговори
Сс преди 4 години
Аз като ви казвам че са чалдисани.... 😁😁
49
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Представете си до каква степен е деградирало общество, в което, ако твърдите, че сте Наполеон, ще ви изпратят в лудница, но ако твърдите, въпреки наболата брада, че сте дама, ще получите овации. В същото това общество животните "говорят" и са по-умни от хората, а деца няма или на никой не му пука за тяхното бъдеще. Това общество няма бъдеще. А миналото му е почти толкова безнадеждно. И никой не прави нищо. Просто разхожда четириногата си подвижна фабрика за бълхи, шум и фекалии в парка.
48
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
.....това как кучето не може да те унищожи, отиди да го разкажеш на роднините на убитите от кучета, на тези, които са в инвалидна количка от нахапвания и следващи инфекции, на тези, с отхапани части от крака и лице, останали инвалиди за цял живот. Отиди и им обясни всичко това...
47
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кучкарите са перфектните егоисти. За тях е без всякакво значение дали техните четириноги "приятели" пречат на съня на другите, замърсяват улици и паркове с екскременти, хвърлят се на колоездачи, често деца, нападат стари хора, които едвам се движат, разнасят бълхи. Кучкарите са и със сериозни разстройства на личността. Представете си менталното заболяване на някой, който говори с кучетата си и е твърдо убеден, че те даже му отговарят на въпросите.
46
23
 
11
 
! Отговори
Курвислав Уруспийски преди 4 години
1. Като обичаш кучета не ти пречи да обичаш хората., 2, Кучето не може да ти помогне в тежък момент.3. По различен начин се обича куче и човек. 4.Кучето не може да ти навреди освен да те ухапе, човека може да те унищожи
45
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Госта, ако не ти харсва обществото, взимай си свръхинтелигентните четириноги, избери запустяло село по избор и отиди да живееш живот в хармония с четириноги там. Но не. Няма да го направиш. Защото такива животни като теб обичат да живеят сред хора и да ги тормозят. За теб обичта към кучета е само една проява на омразата ти към хората. А когато куче убие човек - празнуваш.
44
8
 
1
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Извинете. Не 45. А 43.
43
17
 
11
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Абе 45 а такива като теб какво да ги правим? Които мислят само за жестокост. Направо в десетката без да ви бавим. Ето точно заради такива *** като теб обичам мн повече животните. Защото вие хората сте безпричинно и безгранично жестоки, двулични и лицемерни. Единственото животно на което не знаеш какво му се върти в главата е човека. Единственото животно което е способно да ти отвърне на обичта с жестокост е човека. Хората НЕ са богове и НЕ са по-силни от природата и вселената.
42
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аман от кучкари, знаемчеи други неща правят 18+Аман от кучкарииии
41
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Знаете ли как завършват кучкарките, които виждам в Южния Парк почти всеки ден? Завършват жалкия си живот като стари моми, забравени от всички, мразещи хората, в апартаменти пълни с мизерия. Тези, които имат деца, възпитават децата си в омраза към каквото и да е човешко. Това не са деца - това са скотове.
40
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой, който обича животните повече от хората, е опасен за обществото и трябва или да бъде изселен от населеното място, в което е или хората, които ще го поставят на мястото му с цялата нужна жестокост и бруталност, да бъдат амнистирани по подразбиране.