Американка на съд: Работила гола до кръста в дома си

Така разсъблечена я видели децата на съпруга й
24 ное 2019 07:47,
123
Американка на съд: Работила гола до кръста в дома си
Снимка: Pixabay

Американка от консервативния щат Юта рискува да бъде пратена в затвора и включена в регистър на сексуални престъпници, защото се разхождала гола до кръста у дома си, където се намирали и децата на съпруга й, предаде Франс прес.

27-годишната Тили Бюканан работела заедно със съпруга си в гаража им, в предградието на Солт Лейк сити и двамата се съблекли до кръста, за да не изцапат дрехите им, според писмо до прокурора на Юта, изпратено от нейния адвокат Дейвид Лейн, пише БТА.

Тогава в гаража влезли децата на съпруга й от предишен брак, на възраст 9, 10 и 13 години. Младата жена им обяснила, че се смята за феминистка и че ако баща им може да се разхожда гол до кръста, няма причина и тя да не може.

Според в. "Солт Лейк Трибюн" полицията разбрала за случилото се, когато социалните служби се заинтересували от децата по въпрос, несвързан с Тили Бюканан. Тогава обаче майка им съобщила за случилото се, което определила като "притеснително". В резултат на 27-годишната жена били предявени три обвинения за "неприлично поведение пред деца", провинение, което се наказва с до една година затвор и включване в щатския списък на извършители на сексуални престъпления за срок от 10 години.

Адвокатът й иска делото да бъде преустановено и заявява, че щатският закон е противоконституционен. "Тъй като Тили Бюканан е жена, голият й торс се смята за нещо порнографско и неприлично, докато голият торс на съпруга й се смята за символ на сила и гордост", подчертава Лейн в писмото си. Следователно "тя е преследвана заради пола си", заключва той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
17
 
! Отговори
ЗАщото ... преди 4 години
... почти всички адвокати в САЩ са алчни евреи и си търсят повод да изкарат някой друг долар . В тази страна на неограничените възможности можеш да осъдиш неограничено много хора за неограничено различни неща . Преди години клиент осъди Старбъкс щото кафето му било горещо и можел да се изгори . Имаше дела че закупената вещ не била точно такава ,каквато си я представял клиента .... Достатъчно е да си черен и да кажеш че някой е расист и те обижда ... Могат да ти вземат децата само по донос ....
91
2
 
1
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 4 години
До Кин Дза ДзаТи си ми ясен,оскотял си в панелната килия
90
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До един българинЕ щом е в гаража значи е навън и някой съсед я е видял. Иначе,ако си беше у дома как щяха да знаят дали е била гола или облечена? -----Не стига, че си тьп, ами те мързи и да четеш.
89
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Бай ИванИ в кои щати кръвосмешението се смята за нормално, можеш ли да посочиш
88
0
 
13
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
До добронамерения мъж - вие знаете ли какво значи да седиш в къщи - най-вероятно не, и представа си нямате колко затъпяващо, скучно и определено бедняшко е /даже и при заможен мъж/!
87
2
 
16
 
! Отговори
една жена преди 4 години
Не се опитвайте да превъзпитавате ***, в близките векове няма да има мръдване в просташкото му и примитивно мислене, освен сам ако не проумее какво представлява.......
86
1
 
22
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Какво сте се нахвърляли срещу Лили? Не казва ли истината? А най-правилно е жената да избере дали да седи в къщи и роди повече деца, или пък да работи, но я ми кажете, колко от вас ще издържат жена с 4 - 5 деца? Страшно ориенталско и допотопно е да нареждате на жените какво да правят, трябва да проумееете това дори и в България! Живейте си живота, ходете по к......, но не си търсете безплатни прислужници!!!!!!!!!!
85
3
 
10
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
В много щати кръвосмешението се смята за нещо нормално, така че надали тази случка е впечатлила много хората точно там ;) !!!
84
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така и не разбрахме, сисите големи ли са или малки. А оня дето обяснява, че американците са роби, сори пич робите са руснаците и се наливат с препарати за баня. Но за това не трябва да се говори за да не се петни светлия имидж на православния Путин.
83
4
 
10
 
! Отговори
Пореден преди 4 години
Онли ин Америка...
82
2
 
14
 
! Отговори
ЧЕРНА ДУПКА преди 4 години
ако и се виде катерушката без бикини тогава може да се позове на 5тата поправка и да не казва кой я е клател
81
0
 
19
 
! Отговори
Киро преди 4 години
Коя е тая бе,при мен може да работи без проблеми!71
80
0
 
13
 
! Отговори
До отопления офис преди 4 години
До работодателя с добре отоплен офисКъде да изпратя мотивационно писмо?Гръдната ми обиколка е 140 см и е съразмерна с тази на ханша. Ще трябва да осигурите ергономичен и добре укрепен работен стол.
79
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Децата са влезли в гаража, тя не се е разхождала гола пред тях. Това са пълни простотии. Ако детето ти влезе в спалнята и си гол - това било сексуално престъпление над малолетен - ха, ха, ха. Спрете с измишльотините си, само те си знаят каква е истината, а тя сигурно е много по сериозна от това, щом искат да я съдят.
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бих наблегнала на това, че бившият е нахлул в гаража. Можеше и на калъп да ги хване.
77
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
77, *** КВИ ГИ ПИШЕШ- НАПРАВО 100% ВЗИМАТ ДРОГА И СА ЖИВИ РОБИ- ТЕ ПОЛУЧАВАТ 7.25 ДОЛАРА А В 25 ЩАТА СА ПРИЕЛИ 15 ДОЛАРА НА ЧАС- ТОВА Е НАПРАВО УПАДЪК, АМА Я ВИЖ В РУСИЯ С 230 ЛВ МИН ЗАПЛАТА- ТАМ НЯМАТ ОСНОВАНИЕ ДА СЕ ДРУСАТ ПРИ ТАКАВА ВИСОКА ЗАПЛАТА И БАНКОВИ ЛИХВИ НА ПРОМОЦИЯ 15%/ТАКИВА ПРОМОЦИИ ИЗТЕКОХА ПО РУСКИТЕ ТЕЛЕКАНАЛИ. ЖИВИ ДА ГИ ОПЛАЧИШ КРАВАРИТЕ. ОГРАДИЛИ СА СЕ С ЕДНИ ВИСОКИ СТЕНИ, ДА НЕ СТОРЯТ ДА БЯГАТ Я В МЕКСИКО Я В КУБА.
76
14
 
29
 
! Отговори
13 преди 4 години
В САЩ 80% от хората взимат дрога, нелегални, легални, легализирани или се предозират с психо опиати по рецепта от лекаря. Защото живота им е ад, всички са луди. САЩ е комунизъм, държавата пази шепа монополисти, а останалото са роби и дребен бизнес. Най-вероятно голите са били дрогирани. Децата на 10 години вече им е време за дрога, сега съдът ще им назначи психиатър и те стават клиенти на дилърите.
75
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Баце, в случая съм мъж, не Лили. "Инджев, не се надценявай. Мъж си колкото Плевнелиев, който роди миналата година от Десислава Банова.
74
3
 
14
 
! Отговори
Кин Дза Дза преди 4 години
Ама дрохарю гущер, ти не си в позиция да определяш каквото и да било тук. А що се отнася до психическото състояние да се идентифицираш с гущер си е диагноза откъдето и да го погледнеш.
73
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американците казаха преди десетинагодини,че може да показват гърди.Тогава наизлязоха за няколко дена изНю Йорк дами да показват вимета.Има-ха такава визия където,босетата накозата и овцата стават за мерило.Защоютите сектанти надигат вопъл и защонеказват,ама да се шуми.