Руската Пепеляшка: Как Наталия Водянова става най-високоплатеният модел?

Тя се избавя от мизерията благодарения на своя чар
30 сеп 2020 22:30, Иванка Гъркова
56
Руската Пепеляшка: Как Наталия Водянова става най-високоплатеният модел?
БГНЕС
Тя е типичен пример за бедно момиче, което благодарение на своя късмет и правилните хора, успява да се избави от мизерията и да заживее охолен живот. „Руската пепеляшка“, както я наричат, преминава през множество лишения, за да достигне до модния подиум и голямата слава. След един неуспешен брак, пет деца и близо 8-годишна връзка, тя изненада всички, минавайки под венчило за втори път. Тя е Наталия Водянова, която наскоро каза „Да“ не на кой да е, а на един от най-големите милионери в света. 
 
Известният модел и нейният избраник Антоан Арно (френски бизнесмен, изпълнителен директор на Берлути и председател на Лоро Пиана), са заедно от 2011 г., но се сгодиха едва в началото на 2020-а. Двамата планираха пищна сватба в абатството Сен Пиер д’Отвилърс, но заради пандемията се наложи да променят плановете си. Подписвайки на скромна гражданска церемония в Париж, където живеят, те обещаха да съберат роднини и приятели по-късно, за да отпразнуват съюза си както трябва. 

Трудното детство на едно руско момиче
 
Наталия Михайловна Водянова е родена на 28 февруари 1982 г. в бившия град Горки, Русия, който днес носи името Новгород. Още докато е много малка, родителите ѝ – Mихaил Вoдянoв и Лapиca Кусакина, се развеждат. Тя и двете ѝ сестри остават да живеят с майка си и баба си. Пораствайки без баща, те свикват с немотията. 
 
Като най-голяма, Наталия се грижи за домакинството и помага за отглеждането на сестра ѝ Оксана, която се ражда с детска церебрална парализа и има тежка форма на аутизъм. С другата – Кристина, нямат време за игри пред блока, нито за уроците, защото се налага да работят. 
 
Майката на трите момичета ставала в ранни зори, за да продава плодове и зеленчуци на улицата. Едва на 11, Наташка, както я наричат на галено, тръгва да се труди с нея, като мъкне с крехките си ръце тежката продукция. Когато става на 15, заживява самостоятелно с първия си приятел, но продължава да се грижи за своето семейство. Завършвайки гимназия с много нисък успех, тя все пак е приета в учителски колеж, но така и не постъпва в него, защото забелязват красивите ѝ черти и я канят да стане модел. 
 
Модният подиум и фотосесиите – бягство от мизерията
 
Когато Наталия Водянова е на 16, нейни приятелки я убеждават да се запише в малка модна агенция в родния ѝ град. Там са категорични, че тя има потенциал, стига да научи английски и е готова да отсъства от дома си с месеци, за да се снима за най-различни кампании. Всичко това звучи идеално за момичето, което иска да се избави от мизерията и да започне да изкарва повече пари, за да изпраща на майка си. 
 
„Отидох на един кастинг, но не знаех нищо за този бизнес. Всички момичета бяха бедни като мен и наредени в линия с къси поли. Всички бяхме уплашени. Имаше един човек, който минаваше покрай нас и ни оглеждаше. Аз бях най-смотаната – стоях тихо в ъгъла. Тогава той ме снима и... така започна всичко“, спомня си тя за началото на нейната бляскава кариера. Така я взимат във френската агенция Viva Models и заминава за Париж, където да започне своя нов живот. 
 
Тръгвайки за Франция, Наталия таи толкова много надежди, но същевременно е уплашена от това, което я очаква. Градът на модата я привлича със своите лъскави магазини и красива архитектура, но тя е сама, не знае езика и няма на кого да разчита. Но нейната визия ѝ проправя път към успеха!
 
„Дълбоко в себе си бях уплашена. Беше голяма промяна за едно 17-годишно момиче от Русия. Когато пристигнах в Париж, не можех да говоря френски, нито английски. Бях толкова беззащитна!“, разказва още тя. 
 
Как Наталия Водянова става най-високиплатения модел, стига до киното и среща мъжа на живота си, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
7
 
5
 
! Отговори
сокол преди 3 години
Браво на нея.Късмет голям.Пет деца,печели милиони,семейството й живее в охолство,помага на болната си сестра,не проси помощи от държавата,не ражда от първи срещнат,изглежда добре,тялото й струва много пари.Децата й от лорда добри и възпитани.Станете вие като нея,които завиждате.После приказвайте.Да е жива и здрава.
36
2
 
7
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
Как една нископлатена *** става високплатена ***
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славянките са най-красивите жени. Доказано е. Дори Тръмп дето е милиардер се жени само за славянки. Тая му е четвъртата.
34
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рядко красива жена. Не е като евроге й ските трав е стити.
33
4
 
4
 
! Отговори
до 37 преди 3 години
Някога имах връзка с германец. Беше обикновено момче. Спечели ме с уважителното си поведение. Българите около мен бяха до един мамини синчета. Не можеха едни яйца да си изпържат (или не искаха). В същото време бяха и татини синчета (не знаеха бушин да сменят). Германецът се беше отделил от техните на 18 години, имаше едно килерче в апартамента си с всякакви инструменти и всичко сам си правеше. Разделихме се, защото държах да си завърша образованието в Бълггария и две години се мотах тук, той там
32
2
 
7
 
! Отговори
СЕЛСКА ПЕПЕЛЯШКА преди 3 години
КАСТИНГ НЕ Е НЕОБХОДИМ, АЗ СЪМ БЕЗСПОРНО НАЙ-ЧАРОВНАТА. САМО ДА СЛОЖА ДЖИБРИТЕ, ЗЕЛЕТО, ТУРШИИТЕ, КОМПОТИТЕ, ЛЮТЕНИЦАТА И БАМЯТА И СЯДАМ НА КЛОЗЕТНИЯ СИ ТРОН В ДВОРА.
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЯМА ЛИ КАСТИНГ ВЪВ ВАШЕТО СЕЛО ЗА МАНЕКЕНКИ? СЛЕД ЗЕЛЕТО ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА ОТИДЕШ. :)
30
1
 
9
 
! Отговори
СЕЛСКА ПЕПЕЛЯШКА преди 3 години
И АЗ СЪМ МНОГО ЧАРОВНА, НО СЕГА НЯМАМ ВРЕМЕ ЗАЩОТО СЛАГАМ ЗИМНИНА И ДЖИБРИ.
29
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"СССР 70 години беше световна сила...."Хи хи, дори и преди 50 години НЕ беше.
28
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дядо ти право е казал. Но това не е само за рускините. Това е за всички чуждоземки. Не се жени за чужденка, защото за да дойде с тебе тя търси нещо, което няма да я задоволи за дълго. Същото е и за българките, оженили се за европейци, турци или американци, примерно. С редки изключения. Много редки. Жената се жени за чужденец, търсейки изгода. Ако не е задоволена, а тя няма да е, гориш. В общия случай ще те обвинят в домашно насилие и ще ти вземат парите и каквото имаш.
27
6
 
15
 
! Отговори
руска мизерия... преди 3 години
Да ти пусна малко снимки от Ню Йорк или от Детройт, примерно, за да видиш какво значи мизерия. Или от някои квартали в големите "европейски" София, Пловдив, Варна, Бургас... Да ти пусна колоритни снимки от пазар за булки в ***, а? Или от някоя училищна тоалетна? Или от някои малки населени места, наречени села в България, а? Преди да лапнеш нещо си го мери на ***, за да си сигурен, че ще може да излезе. Преди да кажеш нещо си го мери на ***, за да си сигурен, че ще може да влезе.
26
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дядо ми, Бог да го прости, ми навремето ми каза следното: Дръж някой лев на страна, че не знаеш какво идва, пази си кръста, че там най-лошо удря и никога не се жени за рускиня, че ще загубиш и парите и здравия си кръст... Слава Богу, послушах го!
25
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Макрон: "Предпочитам хора, идващи от Гвинея или от Кот Д'Ивоар, отколкото българи."
24
7
 
17
 
! Отговори
До 13 преди 3 години
Видял си ти бедност и мизерия. Отиди в Русия, Бангладеш, Сомалия, Пакистан и т.н. за месец и в див тръст ще бягаш наобратно и ще се извиняваш за глупостите, които си изрекъл.
23
4
 
7
 
! Отговори
8 преди 3 години
Грешка. 1 рубла е 3 стотинки. :)Начи, умножаваш цената в рубли по 3. После делиш на 100 и това ти е цената в лв. После, ако я искаш в Евро, делиш още на 2.:)))Панимаеш, таварищ? :)))Айде, че утре работа ни чака. Гуте нахт! :)
22
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обърнете внимание как на няколко места се говори за беднотията в Русия и си правете сметката.
21
9
 
12
 
! Отговори
1 Рубла = 1 Стотинка преди 3 години
Браво на жената, успяло е да се измъкне отКочината Россия.
20
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рускините са едни от най-красивите жени. А Русия днес е водещата световна технологична сила и центъра на световната култура и изкуство. Трите столици на Русия са трите световни културни центрове, нито Лондон, нито Париж нито... няма кой друг за трето сравнение, може да им съперничи
19
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Краката на 3 без 15 и вече си топ...модел
18
6
 
4
 
! Отговори
8 преди 3 години
Поправка, братва.:) 100% от вас НЯМА И ДА ПО МИРИШАТ ЕВРОПА. НИТО САЩ.ПОШЛИ ВОН!