5 леки тренировки за отслабване

Ето кои са те
3 юли 2021 00:00, Ивета Иванова
4
5 леки тренировки за отслабване
Снимка: Pexels

 Много хора искат да влязат във форма за лятото и дните, прекарани в парка или на плажа. Сега и времето е топло и можем да спортуваме в градинката до блока, за да не харчим пари за фитнес и да не стоите вътре в спортни зали. Ако не сте сред най-върлите спортисти и тичането навън ви се струва трудно и изморително, ето някои леки и приятни упражения, с които може да свалите килограми, според "Pop Sugar".

Каране на велосипед
 
Ако бягането натоварва ставите ви и ви изморява много, заложете на каране на велосипед. Това отново е ефективна форма на кардио и е практично. Може да ходите с колело на срещи, на работа, до магазина или просто да покарате вечер, за да разпуснете. Това е забавен начин да горите калории и дори не усещате умората, ако карате бавно и по 30-40 минути. А и може да видите нови места в града и околностите, в които живеете.
 
Тенис
 
Тенисът също няма да ви измори колкото тичането, а е чудесна тренировка. Екипите, с които играете са много сладки и може да си направите снимки с тях. Освен това, това е спорт, който да играете с приятел - така ще общувате повече, ще се състезавате по приятелски и дори ще намалите стреса. Проучвания показват, че редовно играене на тенис значително намалява тревожността и депресията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Изкачване на връх Вихрен със 150 кг. щанга на гръб...
1
0
 
3
 
! Отговори
:)))) преди 2 години
Само две, две години ако карате колело, след пет години животът ви ще е напълно подреден. Поне тогава ще го осъзнаете.