13 знака, че той е влюбен във вас

Не действа егоистично, а ви поставя винаги на първо място
11
13 знака, че той е влюбен във вас
Снимка: Istock

Емоционалната привързаност в любовта не се случва за един ден. Може и изобщо да не се случи. Много са факторите, които могат да събудят това чувство в един мъж и те не са само физическата привлекателност на жената. Изпитваме силно желание някой да бъде част от живота ни и когато опознаем личността му. С времето дълбочината на емоциите ни се увеличава. Как да сте сигурни дали мъжът, когото харесвате изпитва емоционална привързаност към вас? Вижте 13 признака.

1. Винаги намира начин да ви покаже емоциите, които изпитва към вас, чрез жестове, когато се опитва да ви помогне при нужда и т. н.

2. Той се свързва с вас при всяка възможност. Без значение дали става въпрос за обаждане, изпращане на текстови съобщения. Това е показател, че инвестира емоции във вашите взаимоотношения, което показва емоционално привързване.

3. Обича да прекарва времето си с вас и докато сте заедно наистина ви показва, че е част от този процес, а не се взира само в телефона или телевизора.

4. Той си спомня важните неща за вас – какво ви харесва да хапвате, любими цветове, нещо, което сте му разказвали преди време.

5. Иска да се обвърже с вас. Повечето мъже се страхуват от сериозната връзка по ред причини. Но ако той ви показва, че търси сериозен ангажимент или дори ви го заявява, няма съмнение, че е привързан емоционално към вас.

6. Съветва се с вас и не вижда това като акт на слабост, както някои мъже биха го тълкували. Това е показател, че вашето мнение е важно за него, защото вие сте специална за него. Това е признак на доверие, усещане за подкрепа и емоционална привързаност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
живко от варна тукали е?
5
4
 
5
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
13-ят знак е,че на 13 март 2020 г. В 13:00 ч. ще ви затвори в апартамент 13, във вход М ,в блок 13 ,в Ж-к"Тринадесет".Ще ви диагностицира с Ковид 13 и ще ви ваксинира 13 пъти с кожена инжекция!
4
1
 
10
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Сложен е тоя спорт, не е эа всеки
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли мъж, на когото да не му шарят очите?
2
1
 
14
 
! Отговори
Знаци и табели преди 2 години
Препечатано от списание "Кифленски фантазии".
1
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ненормални, влюбването трае точно 3 месеца и след това тя започва да ви използва и цеди. Ще ви вземе и малкото което имате, а настеща ви ще даде минималното. И не се надявайте на кекс, редоввно ще е боли я главата я ухото, я зъб. Но сметките текат и ти плащаш а тя те гледа мило и се усмихва. Получава се като платена компания. Не си заслужава, бягай и не се обръщай