13 знака, че той е влюбен във вас

Не действа егоистично, а ви поставя винаги на първо място
11
13 знака, че той е влюбен във вас
Снимка: Istock

Емоционалната привързаност в любовта не се случва за един ден. Може и изобщо да не се случи. Много са факторите, които могат да събудят това чувство в един мъж и те не са само физическата привлекателност на жената. Изпитваме силно желание някой да бъде част от живота ни и когато опознаем личността му. С времето дълбочината на емоциите ни се увеличава. Как да сте сигурни дали мъжът, когото харесвате изпитва емоционална привързаност към вас? Вижте 13 признака.

1. Винаги намира начин да ви покаже емоциите, които изпитва към вас, чрез жестове, когато се опитва да ви помогне при нужда и т. н.

2. Той се свързва с вас при всяка възможност. Без значение дали става въпрос за обаждане, изпращане на текстови съобщения. Това е показател, че инвестира емоции във вашите взаимоотношения, което показва емоционално привързване.

3. Обича да прекарва времето си с вас и докато сте заедно наистина ви показва, че е част от този процес, а не се взира само в телефона или телевизора.

4. Той си спомня важните неща за вас – какво ви харесва да хапвате, любими цветове, нещо, което сте му разказвали преди време.

5. Иска да се обвърже с вас. Повечето мъже се страхуват от сериозната връзка по ред причини. Но ако той ви показва, че търси сериозен ангажимент или дори ви го заявява, няма съмнение, че е привързан емоционално към вас.

6. Съветва се с вас и не вижда това като акт на слабост, както някои мъже биха го тълкували. Това е показател, че вашето мнение е важно за него, защото вие сте специална за него. Това е признак на доверие, усещане за подкрепа и емоционална привързаност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


11
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от Ако щете - вярвайте
Зодиите, на които септември носи щастие
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Смее да не се съгласи с родителката си тогава, когато тя казва нещо критично по ваш адрес.
8
2
 
6
 
! Отговори
До Ямболски цървул преди 1 седмица
Тази дата вече мина преди година и половина.
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 1 .... На теб кой ти е казал, че здравата жена не желае секс и затова се оправдава с главоболие и т.н.? Кой ти е напълнил главата с клишета от евтини комедийни филми? Защо само жените да са използвачки? Меркантилни мъже използвачи има колкото щеш.
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
живко от варна тукали е?
5
4
 
5
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 1 седмица
13-ят знак е,че на 13 март 2020 г. В 13:00 ч. ще ви затвори в апартамент 13, във вход М ,в блок 13 ,в Ж-к"Тринадесет".Ще ви диагностицира с Ковид 13 и ще ви ваксинира 13 пъти с кожена инжекция!
4
1
 
10
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 седмица
Сложен е тоя спорт, не е эа всеки
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Има ли мъж, на когото да не му шарят очите?
2
1
 
14
 
! Отговори
Знаци и табели преди 1 седмица
Препечатано от списание "Кифленски фантазии".
1
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ненормални, влюбването трае точно 3 месеца и след това тя започва да ви използва и цеди. Ще ви вземе и малкото което имате, а настеща ви ще даде минималното. И не се надявайте на кекс, редоввно ще е боли я главата я ухото, я зъб. Но сметките текат и ти плащаш а тя те гледа мило и се усмихва. Получава се като платена компания. Не си заслужава, бягай и не се обръщай