Новолунието в Овен влияе силно на 4 зодии

Ето кои са те
31 мар 2022 22:15, Ивета Иванова
5
Новолунието в Овен влияе силно на 4 зодии
Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

 На 1-и април ни очаква новолуние в Овен. Това значи, че пред нас стои ново начало и ще бъдем окуражени да направим първите стъпки към промяната. Събитието ще повлияе най-силно на 4 от зодиите. Те ще бъдат по-уверени, страстни и ще имат кураж. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

Овен
 
Най-накрая ще си позволят да се излекуват от всичко негативно и ще определят отново кои са всъщност. Време е за действия, за смели постъпки. Това е голям и специален момент в живота им, сега има добро влияние върху тях. Стават по-уверени, по-ентусиазирани, готови са за следващата глава от живота си. Приемат любовта, която получават. Животът им става по-хубав и ще бъдат наградени за усърдната работа.
 
Рак
 
Кариерата, която винаги са желали, ще бъде тяхна. Новолунието просто подпомага професионалния им живот. Чакат ги успехи, имат добра репутация и ще бъдат окуражени да направят следващата голяма стъпка, която отдавна искат да направят. Готови са да си вземат това, което им принадлежи и ако се видят като победител - другите също ще ги виждат като такива. Нека се състезават за това, което желаят. Ако не участват, няма как да победят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
neka ne zabravyame starata pogovorrka nai dobriyat robb e svobodniyat robbb kolko povece komunizam rezultat otricatelen dori i za sebe si da go pravi nikoi nema pravo da se mesi nito se mesim
2
3
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
hade pri papa sladisi na sofata
1
3
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Копейкин е луд овен и без луната :)))