Зодиите, които се преструват на мъдри

Ето кои са те
9 авг 2022 20:19, Ивета Иванова
10
Зодиите, които се преструват на мъдри
Снимка: Pixabay/Surprising_shots

 Някои хора просто искат да изпъкват и да изглежда така, сякаш са над другите. Те представят себе си като мъдри, интелигентни, преживели много, но всъщност може да са наивни и не чак толкова опитни. Вижте кои зодии се преструват на мъдри, според "Pink Villa".

Рак
 
Раците постоянно имат нужда да повтарят колко са мъдри, изстрадали - често преувеличават нещата. Искат да се покажат като много интелигентни. Ако някой направи интересно, впечатляващо изявление или даде хубаво доказателство, Раците започват да го подкрепят и да повтарят неговите идеи, но с други думи. Говорят на различни теми и се правят на умни, за да прикрият емоциите си и това, че са раними, несигурни.

Стрелец
 
Тези зодии виждат себе си като авторитет. Искат да са най-важната фигура, да са над другите, всеки да им се възхищава. Стрелците жадуват за приключения, промени, пътувания и така често попадат в странни и непознати ситуации. За да не правят лошо впечатление и да се смесят с другите, те се преструват на хора, които вече много пъти са правили дадено нещо, били са на много различни места и имат много опит. А като разказват за своите преживявания пред приятели, преувеличават и изглеждат много мъдри, като най-умните от компанията. Обичат да философстват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Шокова Хит Публикаця преди 1 година
Ще бъде задълбочено псевдонаучно проучване, които зодии защитени от Ковид и кои НЕ. Направо новинка трепач ще е и ще избият доста пари от реклама и посещения на жълтите страници.
7
0
 
2
 
! Отговори
една жена преди 1 година
До Анонимен 1 Със сигурност сте скромен :) За другото не ми се вярва да е, както го описвате :)
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Водолеите, близнаците и везните са въздух под налягане. Убедени в простотиите, които дърдорят.
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Овен, близнаци, дева, водолей. Това са.
4
0
 
8
 
! Отговори
N преди 1 година
Прочетох и забравих
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Невероятна способност!
2
1
 
7
 
! Отговори
близнак преди 1 година
Ама глупости !
1
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Близнаци съм. Душата на компанията. Преуспял кариеририст. За мъдър не знам, но в живота успявам лесно и печеля като топ 0.25% у нас. Жените ми се летят от ученик. Имам прекрасна съпруга и деца. Нарцис съм и съм повече от 90% от българите. Факт. Не, не съм мъдър. Реалист съм.