Barbie в модата: Как да следваме тенденцията

Какво диктува тя в дрехите и аксесоарите
Обновена: 11 авг 2023 19:48 | 11 авг 2023 19:48, Дарена Найденова
15
Barbie в модата: Как да следваме тенденцията
Снимка: Getty Images

 Ако преди сте се притеснявали, че имате твърде много розови дрехи в гардероба си, лятото на 2023 година е моментът, в който да се освободите от този срам. Благодарение на предстоящия филм за Барби на Грета Гъруиг, който излезе по кината още на 21 юли, розовото официално се завръща и заслужава да намери място в цялостната ви визия.

 
Филмът, който се развива в причудлива вселена, вдъхновена от емблематичната детска играчка, разказва за Барби (Марго Роби) на пътешествие за себеоткриване, след като тя преживява екзистенциална криза и осъзнава, че светът не е само цветя и рози. Като момиче, което живее в магическа вселена без проблеми, Барби има невероятен стил, който ѝ пасва идеално – от астронавт до адвокат, тя може да бъде всичко, което си пожелае, само с една смяна на дрехите.
 
Въпреки че не можем всички да живеем в огромна къща и да караме розов кабриолет, ние все пак можем да имаме нашето барбинско лято с няколко забавни добавки към гардероба. От слънчеви очила до бански костюми, има няколко модни артикула, вдъхновени от куклата, които да включите в стила си това лято.
 

Barbiecore - тенденцията, която да следвате това лято

Очила във формата на сърце

Един от задължителните аксесоари за сезона са слънчевите очила. Ако искате да приличате на Барби, забравете за големите рамки или авиаторския стил, като вместо това се насочите към сърцевидните форми. Хубавото е, че може да ги намерите в множество магазини, благодарение на разпространението на Barbiecore, но ви препоръчваме да следите за нивото на UV защита, за да сте сигурни, че предпазвате очите си максимално. Ако все пак няма определена защита, може просто да носите очилата по време на парти край басейна, на моминско парти или като аксесоар за глава, докато по-добрата защита ви е подръка и винаги може да се използва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Барби
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Чудя се чий съвет ли да последвам - дали от тази набързо и неграмотно скалъпена статийка (Натруфете се в розово като ромска булка и продавачка в селска бакалия) или този на великия Карл Лагерфелд (Може да виждате живота в розово, само не го носете!)?
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Отрежете си банана, а ако нямате, си присадете - така следвайте тенденцията.
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
1, Може да си се харесваме по-дебели. И а всякакви Барбита, все пак ;)))
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 1Това се онася и за мъжете правещи се на Кенове.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 2В моят град барби модата не се следва много.Някои мъже носим розови полошъртс и ризи, но не сме мнозинство.Жените често носят по-често розови дрехи но повечето жени не залагат на този цвят.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Ядрен вампир ZОсвен Барбис във филма има и Кенс. Едно момче може да прелича например на Кен.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Розовото е хубав цвят но често хората не го носят. Като цяло най-често се залага на нещо бейсик което не бие на очи - говоря и за мъжете и за жените.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
значи ако някой ми каже а! някога какво беше.. скачам на бой ! и някога беше същото ( аз съм от поколението Х ) същите пачи ( златолюбки си ги имаше и тогава ) . за капак и през 1960 ., пак е било същото ... нищо ново под слънцето.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Куклите Барби дават една невярна представа за истинския живот. Как може да има и кола и апартамент, като не й се свиват колената и не й се отваря устата.
6
1
 
1
 
! Отговори
SDMF преди 8 месеца
До ядрения Z. Как па некой болшевишки касапин като Васил Коларов не избра за идол, а капиталистическия Рамбо?
5
1
 
2
 
! Отговори
ПОП ФОЛК преди 8 месеца
Тенденцията мили момичета е никакво учене и краката на 2 без 10.Взимате си селски тарикат да ви черпи, да ви бие и да ви направи един двама криваци като него. Така се успява. Работа, труд, морал... Тва е за балъците
4
3
 
3
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 8 месеца
Като деца искахме да приличаме на Рамбо и Командо.Играехме на войници.Днешнитр момчета искат да приличат на барби
3
0
 
4
 
! Отговори
дарено следвай си преди 8 месеца
ги ти киффлленските тенденции и не ни налагай нови измишльотини
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В България няма толкова безмозъчни и изкуствени, за да следват Барби модата. Тенденцията за запада е колкото по-кухо, толкова по - в Барби стил.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Първо трябва малко във фитнеса да свалите до 55 кг, после ми се правете на Барби!