Зодиите, които обожават да пишат любовни писма

Вижте кои са те
22 авг 2023 21:23, Ивета Иванова
5
Зодиите, които обожават да пишат любовни писма
Снимка: iStock/ADragan

 Някои зодии са романтици по душа. Те предпочитат жестовете, специалните изненади, ретро стила. Харесва им да изразяват емоциите си върху лист хартия, а не пред компютъра. Пишат любовни писма и се трогват, когато получават такива, имейлите им се струват недостатъчно прочувствени. Много се стараят. Ето кои са, според "Pink Villa".

Рак 
 
Те са емоционални и сантиментални по природа. Раците са привлечени от автентичността, интимността и свързват тези неща с любовните писма, написани на ръка. Имейлите нямат същата стойност за тях. Писането позволява на тези зодии да изразят дълбоките емоции. Те ценят, когато някой им изпрати хартиено писмо и го пазят - като скъп спомен. Писането и получаването на любовни писма, според тях, прави връзката по-дълбока. По-искрени са, когато пишат на хартия.

Дева
 
По време на технологична революция, Девите намират много причини да се наслаждават на писмата, написани на ръка. Те са прецизни и загрижени, виждат всеки детайл. Според тях, писмата на хартия са много по-подходящи за любовна комуникация, приемат имейлите само за официална комуникация. Желаят дълбока връзка, хартиените писма са уникален шанс внимателно да изберат всяка дума и да се изразят точно, прецизно, но и искрено, да покажат повече емоции. Харесва им също изкуството да подготвят и опаковат писмото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Тони преди 8 месеца
И аз чакам един от зодия Дева да ми пише, но е сърдит на себе си и нямам писмо:-)
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Стига да пристигат!
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Пишат у фейсбоко и инстаграмо - дай пари :)))
2
0
 
1
 
! Отговори
ф преди 8 месеца
Здравей мой любими, за нищо неупотребими...
1
1
 
1
 
! Отговори
... преди 8 месеца
az. ako znam 4e liubimia mi 4ovek 6te go pro4ete