Синята Супер луна носи голям късмет на 4 зодии

Вижте кои са те
30 авг 2023 17:37, Ивета Иванова
9
Синята Супер луна носи голям късмет на 4 зодии
Снимка: iStock/NORIMA

На 31-и август ни очаква пълнолуние в знака на Риби. Събитието се нарича още Синя Супер луна. Сега е времето да обърнем повече внимание на мечтите си и вижданията си за бъдещето. Можем спокойно да бъдем идеалисти. Ето кои зодии ще са най-повлияни от събитието, според "Elite Daily".

Близнаци
 
Кариерата им ще им е основен приоритет по време на пълнолунието. Близнаците прегръщат по-големи и по-добри идеали, що се касае до професионалния им живот. Стават още по-креативни в работата. Може да се чувстват леко несигурни относно някои текущи свои идеи, но сега получават една нова перспектива, що се отнася до надеждите и мечтите им за репутацията им.

Дева
 
Синята Супер луна поставя фокус върху романтичните връзки и партньорствата за тях. Девите сега насочват вниманието си върху връзките с другите, по-специално върху надеждите и мечтите за тези връзки. Може да им е трудно да постигнат яснотата, която искат да имат. Сега е времето да пуснат да си отиде очакването, че всичко трябва да е перфектно. Нека се отдадат на вярата и да вярват в себе си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На мен пък тази Синя луна в момента не ми позволява да спя.
1
6
 
3
 
! Отговори
За наивниците преди 8 месеца
Стрелец и риби са другите.